Conectați-vă cu noi

ALEGERI

PSD Dâmbovița și-a propus să câștige 4 deputați și 2 senatori la alegerile din 6 decembrie

Publicat

pe

Senatorul Titus Corlățean, președintele executiv al PSD Dâmbovița, a făcut ieri, în prima zi de campanie pentru alegerile parlamentare, campanie electorală care se va desfășura într-un climat de nesiguranță și într-un format atipic generat de pandemia de coronavirus și de restricțiile impuse, o trecere în revistă a acestui teribil moment socio-politic prin care trece țara.

„Campania electorală se desfășoară într-un climat dificil, marcat de ceea ce se întâmplă în plan sanitar, sănătatea cetățenilor, legat de pandemie, iată cu o creștere foarte serioasă a numărului de persoane detectate ca infectate în fiecare zi. Astăzi, din păcate, România a depășit acest prag critic, psihologic, de 10.000 de persoane infectate, și acest lucru în condițiile în care guvernanții au refuzat constant o testare în masă. Asta înseamnă că fotografia, în realitate, este mai mică decât realitatea și acest lucru se întâmplă într-un moment de gestiune guvernamentală Iohannis-Orban-PNL și Asociații, mă refer în primul rând la neomarxiștii de la USR-PLUS, care conduc această țară într-un dispreț profund și real față de interesele cetățenilor, în general, și mai ales într-un mod în care se gândesc exclusiv la propriul interes, politic, de putere și financiar”, a precizat Titus Corlățean.

Vicepreședintele Senatului României a mărturisit ca obiectivul echipei PSD Dâmbovița este acela de a câștiga alegerile parlamentare din 6 decembrie, în condițiile în care acest calendar va fi respectat și nu se va schimba nimic în derularea lucrurilor. Consideră Titus Corlățean că scrutinul electoral din decembrie va consolida total victoria PSD pornită chiar de la alegerile locale.

„Echipa PSD Dâmboviţa își propune ca obiectiv politic câștigarea clară a alegerilor parlamentare din județ, la 6 decembrie, dacă alegerile vor rămâne la această dată. Vrem nu doar să confirmăm rezultatul și victoria de la alegerile locale, atunci când cetățenii din Dâmbovița au acordat un nou mandat de încredere echipei PSD din județ, dar vrem să consolidăm această victorie. Nu prin aroganță, nu prin nerespectarea competitorilor, ci prin calitatea echipei pe care o prezentăm și mai ales prin propunerile, oferta electorală și de guvernare pe care o avansăm. Această campanie a noastră va fi esențialmente pozitivă, cetățenii României au nevoie de soluții concrete, de rezolvări pentru problemele grave cu care se confruntă din punctul de vedere al sănătății sau economic și social.

Nu ne schimbăm atitudinea pe care am avut-o la alegerile locale. Am spus însă esențialmente pozitivă pentru că puteți fi sigur că nu vor lipsi elementele concrete de critică directă, aspră, atunci când e nevoie, cu argumente întotdeauna împotriva unei guvernări care are și segmente de incompetențe clare, dar și segmente de aroganță uriașă, de cinism și, aș spune, de imoralitate. Guvernanții PNL și asociații lor neomarxiști de la USR-PLUS atunci când au gestionat și gestionează treburile țării în pandemie profită cinic, economic, financiar și pe interese de putere.

Mesajul nostru către cetățeni va fi foarte clar, inclusiv aici în județul Dâmbovița, să fie prezenți la vor pentru a vota soluții pozitive, a vota o echipă de calitate, oferta pe care noi o facem din partea PSD și respectiv de a sancționa o guvernare care trebuie să plece după 6 decembrie.

Ne propunem să fim în continuare primul partid politic din județul Dâmbovița, întotdeauna pe bază de argumente, de oferte concrete, de proiecte pe care vrem să le promovăm și să le materializăm prin implicarea unei echipe de candidați de foarte bună calitate.

Eu sunt onorat să fac parte din echipa PSD Dâmbovița și îmi propun să contribui cu toată energia mea la o victorie a acestei echipe. Obiectivul politic este ca PSD să rămână primul partid politic și să câștigăm 4 deputați și 2 senatori la aceste alegeri parlamentare. Nu este simplu, dar este un obiect realist, este un obiectiv care poate și are argumente să se fundamenteze pe munca colegelor și colegilor de până astăzi și mai ales pe proiectele, pe soluțiile pe care le propunem”, a declarat senatorul Titus Corlățean – președinte executiv PSD Dâmbovița.

ALEGERI

Cei 10 parlamentari de Dâmbovița și-au primit mandatele

Publicat

pe

Astăzi – 17 decembrie 2020, Biroul Electoral Judeţean Dâmboviţa s-a întrunit într-o ultimă ședință, pentru a înmâna mandatele celor 10 parlamentari validaţi în urma scrutinului electoral din 6 decembrie, respectiv: deputaţii Carmen Holban, Ionuţ Vulpescu, Radu Popa și Marian Ţachianu – din partea PSD, Gabriel Plăiaşu și Liviu Balint – PNL și Daniel Codruţ Blaga – USR PLUS şi senatorii Titus Corlăţean – PSD, Virgil Guran – PNL şi Dragoş Ioan Popescu – USR PLUS.

La eveniment au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean – Corneliu Ştefan, lider al PSD Dâmbovița, vicepreşedinta Luciana Cristea, prefectul Aurelian Popa și câțiva reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene.

A luat cuvântul senatorul Titus Corlăţean, preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, care a mulţumit reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean pentru activitatea depusă, pentru faptul că au gestionat în conformitate cu legea întreg procesul electoral desfăşurat în judeţ, deşi situaţia a fost una complicată, generată de pandemie.

„Îi felicit pe toţi colegii deputaţi și senatori. Le urez succes tuturor. Cred că ar fi bine să strângem rândurile atunci când va fi cazul de proiecte judeţene care depăşesc interesul pur ideologic sau de partid. Este nevoie de strângerea rândurilor pentru că va urma un an foarte dificil. Este bine să încercăm împreună, într-un parteneriat cu Consiliul Judeţean, sperăm şi cu Prefectura. Este nevoie de solidaritate”, a fost mesajul adresat de senatorul social-democrat Titus Corlăţean.

Citește în continuare

ALEGERI

Adrian Țuțuianu, concluzii după alegerile parlamentare din 6 decembrie

Publicat

pe

Adrian Țuțuianu, liderul PRO România Dâmboviţa, a postat, pe pagina sa de Facebook, primele concluzii după ce Biroul Electoral Central a anunțat rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Iată care sunt comentariile lui Țuțuianu cu privire la județul Dâmbovița:

📌 Au participat la vot 136.120 cetățeni din 433.391 alegători înscriși în listele electorale ale circumscripției Dâmbovița. Este CEA MAI SCĂZUTĂ PREZENȚĂ LA UN SCRUTIN ELECTORAL DIN 1990, deși se conturează, deja, cea mai gravă criză economică, socială, bugetară și politică.

📌 La Camera Deputaților, mandatele au fost distribuite astfel: PSD – 4, PNL – 2, USR – 1. La Senat: PSD – 1, PNL – 1, USR – 1. Prin comparație cu alegerile din 2016: PSD pierde 2 parlamentari, PNL și USR câștigă câte 1 mandat.

Ceva intereant: dintre cei 10 parlamentari de Dâmbovița, 5 (!!!) NU au domiciliul în acest județ: 3 PSD cu domiciliul în București și 2 PNL (Câmpina și Sălaj). Cum să interpretăm asta? Că cele două mari partide tratează cu un anume dispreț județul, punând pe liste oameni care nu au nicio legătură cu Dâmbovița, oameni care nu au mai avut loc în județele lor și cărora șefii de la București le-au promis mandate de parlamentari? Vor face ei ceva pentru acest județ? Eu cred că NU.

📌 PRO ROMÂNIA a obținut în Dâmbovița un scor de 6%, peste pragul electoral și peste media națională a partidului, dar cu mult, mult sub ceea ce ne-am propus în raport cu munca pe care eu (de-a lungul anilor) și colegii mei am depus-o pentru acest județ. Majoritatea alegătorilor, însă, au pus sigla de partid deasupra oamenilor. E o realitate pe care suntem nevoiți să o acceptăm. Se spune că poporul are întotdeauna dreptate, dar la fel de bine se spune că și clasa politică e oglinda poporului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!