Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Claudia Gilia, candidat PSD: Dacă Ioahnnis și Orban nu se trezesc, îi va deștepta poporul!

Publicat

pe

Sunt onorată să candidez la Senat pentru că, în această perioadă de criză sanitară și socială, este nevoie de oameni implicați, profesioniști, care au soluții pentru problemele din sistemul educațional, sanitar, economic etc. Trăim timpuri speciale și avem nevoie de măsuri speciale. Însă, orice măsură trebuie să fie una bine cântărită. Este exact ceea ce nu face Guvernul condus de Klaus Iohannis. Nu voi spune condus de Orban pentru că în ultimele luni am văzut altceva: un Președinte care iese la ora 18.00 și ne anunță ce va face Guvernul două ore mai târziu sau peste o zi.

Am văzut cum ies miniștrii lui Iohannis și anunță că nu se închid școlile, iar la câteva ore distanță toți părinții află că la școli s-au pus deja lacăte.

Am văzut cum spun că economia ”duduie”, dar zilnic mor zeci de firme, românii își pierd locurile de muncă și nu au niciun sprijin din partea Guvernului.

Zilnic ne spun cât de mult fac pentru sistemul sanitar, câte teste pot face și câte ventilatoare și paturi vor cumpăra la anul, în aprilie, însă realitatea este una sumbră: DSP-urile sunt îngenuncheate, medicii și asistentele nu mai fac față valului mare de bolnavi, lipsesc materialele de protecție și nimeni nu răspunde la telefon.

În guvernul condus de Klaus Iohannis, fiecare este pe cont propriu. Educația, sănătatea și economia au fost abandonate complet. Avem miniștri a căror singură activitate este să posteze pe facebook sau să participe la emisiuni la TV.

A mai văzut cineva vreo măsură dată în interesul elevilor, al pacienților sau mediului economic? Nu! Tot ce fac este să aplaneze conflicte, să răspundă la comentarii și să ignore realitatea.

Au trecut școala în online, dar au întârziat nespus de mult procurarea și distribuirea de tablete. Au avut timp toată vara să ofere cursuri profesorilor și să recupereze materiile cu elevii, să aducă internet în școală și să sprijine familiile nevoiașe să aibă măcar un calculator în casă – dar am avut un Guvern care a stat la plajă. O țară care va ignora educația – va fi o țară condamnată la sărăcie. PSD nu va permite acest lucru!

Românii văd tot ce au făcut în ultimul an și îi vor taxa la alegeri, să fiți siguri de acest lucru. Iar realitatea este că țara este în criză. Țara are nevoie de un Parlament și de un Guvern care să muncească pentru români, nu de pilele puse pe funcții, nu de clientela de partid sau de prietenii peneliștilor puși pe liste doar-doar să prindă un post de parlamentar.

Domnilor liberali, în Parlament nu mergi să te îmbogățești! În Parlament mergi să faci legi, să rezolvi problemele țării și să reprezinți acest popor.

A fi demnitar nu înseamnă a sta într-un fotoliu și să îți iei indemnizația, a fi demnitar înseamnă să-ți asumi responsabilitatea de a reprezenta interesele românilor la cel mai înalt nivel, a te lupta pentru binele oamenilor și a munci pentru ei. De aceea, trebuie să trimitem în Parlament oameni responsabili, buni profesioniști și care au în spate o carieră.

În acest moment sănătatea oamenilor trebuie să fie pe primul loc. Este nevoie de investiții majore în sistem, trebuie sprijiniți medicii, avem nevoie de garanții că niciunui român nu-i va fi refuzată internarea în caz de nevoie.

Dacă Ioahnnis și Orban nu se trezesc, îi va deștepta poporul. E timpul ca lucrurile să revină la normal, dar nu la normalul impus de Iohannis, ci la normalitatea românilor! Românii așteptă soluții concrete, nu postări pe facebook! Avem nevoie de legi care să dezvolte satele și orașele noastre, să sprijine medicii și pacienții, să ajute profesorii și elevii să „facă carte”! Pentru o Românie normală, avem nevoie de oameni integri și pricepuți. Cei din PNL au arătat la ce și cât se pricep!

Dragi DÂMBOVIȚENI,

Voi fi vocea dumneavoastră în Parlamentul României. Lucrurile bune se fac în echipă, iar noi, cei din Partidul Social Democrat, știm să ne onorăm promisiunile și să fim mereu aproape de oameni! Pe 6 decembrie, votând candidații PSD, votăm pentru siguranța unui trai mai bun! Doamne Ajută!

Claudia Gilia,
Candidat PSD Dâmboviţa pentru Senat

Material la comanda PSD Dâmboviţa. CMF: 11200020

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Nicu

    noiembrie 10, 2020 at 1:31 pm

    Hainuta populara nu te face mai credibila ci mai de plans crezand ca oamenii sunt prosi si mai cred gogosile voastre. Poporul s-a mai desteptat, voi NU!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Cei 10 parlamentari de Dâmbovița și-au primit mandatele

Publicat

pe

Astăzi – 17 decembrie 2020, Biroul Electoral Judeţean Dâmboviţa s-a întrunit într-o ultimă ședință, pentru a înmâna mandatele celor 10 parlamentari validaţi în urma scrutinului electoral din 6 decembrie, respectiv: deputaţii Carmen Holban, Ionuţ Vulpescu, Radu Popa și Marian Ţachianu – din partea PSD, Gabriel Plăiaşu și Liviu Balint – PNL și Daniel Codruţ Blaga – USR PLUS şi senatorii Titus Corlăţean – PSD, Virgil Guran – PNL şi Dragoş Ioan Popescu – USR PLUS.

La eveniment au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean – Corneliu Ştefan, lider al PSD Dâmbovița, vicepreşedinta Luciana Cristea, prefectul Aurelian Popa și câțiva reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene.

A luat cuvântul senatorul Titus Corlăţean, preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, care a mulţumit reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean pentru activitatea depusă, pentru faptul că au gestionat în conformitate cu legea întreg procesul electoral desfăşurat în judeţ, deşi situaţia a fost una complicată, generată de pandemie.

„Îi felicit pe toţi colegii deputaţi și senatori. Le urez succes tuturor. Cred că ar fi bine să strângem rândurile atunci când va fi cazul de proiecte judeţene care depăşesc interesul pur ideologic sau de partid. Este nevoie de strângerea rândurilor pentru că va urma un an foarte dificil. Este bine să încercăm împreună, într-un parteneriat cu Consiliul Judeţean, sperăm şi cu Prefectura. Este nevoie de solidaritate”, a fost mesajul adresat de senatorul social-democrat Titus Corlăţean.

Citește în continuare

ALEGERI

Adrian Țuțuianu, concluzii după alegerile parlamentare din 6 decembrie

Publicat

pe

Adrian Țuțuianu, liderul PRO România Dâmboviţa, a postat, pe pagina sa de Facebook, primele concluzii după ce Biroul Electoral Central a anunțat rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Iată care sunt comentariile lui Țuțuianu cu privire la județul Dâmbovița:

📌 Au participat la vot 136.120 cetățeni din 433.391 alegători înscriși în listele electorale ale circumscripției Dâmbovița. Este CEA MAI SCĂZUTĂ PREZENȚĂ LA UN SCRUTIN ELECTORAL DIN 1990, deși se conturează, deja, cea mai gravă criză economică, socială, bugetară și politică.

📌 La Camera Deputaților, mandatele au fost distribuite astfel: PSD – 4, PNL – 2, USR – 1. La Senat: PSD – 1, PNL – 1, USR – 1. Prin comparație cu alegerile din 2016: PSD pierde 2 parlamentari, PNL și USR câștigă câte 1 mandat.

Ceva intereant: dintre cei 10 parlamentari de Dâmbovița, 5 (!!!) NU au domiciliul în acest județ: 3 PSD cu domiciliul în București și 2 PNL (Câmpina și Sălaj). Cum să interpretăm asta? Că cele două mari partide tratează cu un anume dispreț județul, punând pe liste oameni care nu au nicio legătură cu Dâmbovița, oameni care nu au mai avut loc în județele lor și cărora șefii de la București le-au promis mandate de parlamentari? Vor face ei ceva pentru acest județ? Eu cred că NU.

📌 PRO ROMÂNIA a obținut în Dâmbovița un scor de 6%, peste pragul electoral și peste media națională a partidului, dar cu mult, mult sub ceea ce ne-am propus în raport cu munca pe care eu (de-a lungul anilor) și colegii mei am depus-o pentru acest județ. Majoritatea alegătorilor, însă, au pus sigla de partid deasupra oamenilor. E o realitate pe care suntem nevoiți să o acceptăm. Se spune că poporul are întotdeauna dreptate, dar la fel de bine se spune că și clasa politică e oglinda poporului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!