Connect with us

ALEGERI

Guvernul PNL pune mai presus sănătatea românilor, nu capitalul electoral!

Publicat

pe

Guvernul liberal luptă pentru a salva sănătatea și viețile românilor, chiar dacă măsurile luate nu sunt populare – spune liderul PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, cu referire la suspendarea activității în piețele agroalimentare. Guran îi acuză pe adversarii politici că folosesc criza sanitară pentru a ataca Guvernul, într-o tentativă disperată de a ajunge din nou la putere, dar uită să le spună românilor că situația este foarte gravă, iar răspândirea necontrolată a virusului ar pune în pericol milioane de oameni.

„Dimensiunea ticăloșiei politrucilor în cauză este demonstrată de faptul că, la doar câteva ore de la intrarea în vigoare a măsurilor de protecție anti-covid19, cele mai multe dinte piețele agroalimentare funcționează în condiții de siguranță!

Demagogia și dezinformarea promovate de PSD și acoliții lor, dovedind o iresponsabilitate inacceptabilă, au provocat panică, atât în rândul micilor producători agricoli, cât și al cetățenilor. După cum se vede, acolo unde administrațiile locale au înțeles importanța măsurilor luate de guvern, s-au găsit soluții pentru ca micii comercianți să își poată vinde produsele, iar populația să se poată aproviziona fără probleme.

La solicitarea Premierului, prefecții au analizat încă de duminică, împreună cu primarii de municipii și orașe, modalitățile prin care piețele agroalimentare să funcționeze fără a pune în pericol sănătatea oamenilor! Iar rezultatele se văd. În Dâmbovița, acolo unde administrațiile locale s-au implicat în rezolvarea problemei, au fost găsite soluții. Prin măsurile adoptate, Guvernul PNL dovedește că pune mai presus sănătatea și viețile românilor, nu capitalul electoral!”, a declarat Virgil Guran – candidat PNL Dâmboviţa pentru un mandat de senator.

Material la comanda PNL Dâmboviţa. CMF: 11200025

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Omul de afaceri Cornel Coman, candidatul AUR pentru Primăria Pietrari

Publicat

pe

Reprezentanții AUR Dâmbovița au liste complete pentru alegerile locale la Râul Alb și Pietrari – au anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Omul de afaceri Cornel Coman, fost edil al comunei Pietrari, va candida pentru funcția de primar.

Din câte ne-a precizat Sebastian Vulvoi, coordonator AUR pe zona de nord a județului, Coman și-a asumat participarea la alegerile locale din 9 iunie.

La Râul Alb, pentru poziția de primar va candida din partea AUR Costinel Rizea, viceprimar al localității. Ne-au mai informat liderii AUR Dâmbovița că listele sunt aproape gata și la Runcu și Moroeni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Consilierul județean Ionuț Popa este candidatul PNL pentru Primăria Dragodana

Publicat

pe

PNL Dâmbovița și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar al comunei Dragodana. Va intra în lupta electorală din 9 iunie 2024 tânărul consilier județean Ionuț Popa, pentru care vârsta, 33 de ani, nu constituie un dezavantaj, cum ar fi unii tentați să creadă, ci un atuu, întrucât Ionuț Popa are deja suficientă experiență administrativă, dar și politică. În plus, este muncitor, onest, dornic să dezvolte localitatea natală și familiarizat cu dinamica din instituțiile statului, datorită experienței de consilier parlamentar la Camera Deputaților și Senatul României.

„Comuna Dragodana are nevoie de o schimbare, de mai multă implicare, de un dialog deschis cu oamenii, de pragmatism și viziune pe termen lung. Cunosc problemele localității, cunosc oamenii și doleanțele lor. Poziția comunei este una bună, oportunități există, însă până acum a lipsit implicarea. Am sprijinul echipei PNL de la nivel local și județean și voi face toate eforturile să nu dezamăgesc”, ne-a declarat tânărul candidat PNL.

Consideră Ionuț Popa, care se ghidează în viață după principiul „toate la timpul lor”, că abia acum a atins maturitatea emoțională și profesională să poată candida pentru funcția de primar al comunei natale, Dragodana, localitatea unde dorește să își întemeieze o familie.

„Implicarea tinerilor în administrație și în politică reprezintă un pas curajos și lăudabil. Ionuț Popa este unul dintre acești tineri cu inițiativă. Avem încredere în el și îl susținem pentru funcția de primar al comunei Dragodana”, a precizat președintele PNL Dâmbovița – senatorul Virgil Guran.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite