Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgovişte derulează ample lucrări de modernizare în Micro 2

Publicat

pe

Administraţia publică a municipiului Târgovişte nu a întrerupt niciun moment activitatea în domeniul socio-edilitar, în promovarea, conturarea şi materilalizarea unor proiecte utile pentru locuitori, pentru schimbarea imaginii oraşului, în ton cu confortul şi cu civilizaţia europeană. Cartierele şi-au schimbat vizibil înfăţişarea. Peste tot, a intevenit modelarea spaţiului public, apărând parcări moderne, locuri de joacă, parcuri interioare, spaţii verzi, alei pietonale, iluminat public etc.

Astăzi, primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, s-a aflat în Micro 2 sau Cartierul Matei Basarab, după noua denumire aprobată de Consiliul Local. Edilul a venit la şantierul deschis aici însoţit de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Corneliu Ştefan, de cei doi viceprimari – Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu şi de city managerul Gabriel Boriga.

Prezenţa şefului administraţiei publice judeţene a avut ca substanţă comunicarea informaţiei privind alocarea de către CJ Dâmboviţa, în cadrul şedinţei de ieri, a sumei de 1 milion de lei, bani care vor fi folosiţi pentru finanţarea lucrărilor la centura Târgoviştei, respectiv tronsonul de drum de la pasajul rutier din zona Petru Cercel. Edilul Târgoviştei a mulţumit preşedintelui CJ Dâmboviţa pentru acest sprijin, pentru implicare, pentru faptul că este alături de administraţia târgovişteană în vederea derulării unor proiecte de infrastructură majore.

„Sper ca anul acesta să putem finaliza acest pasaj şi, bineînţeles, întregul tronson de drum de acolo. Lucrările merg foarte bine. S-a asfaltat şi strada Cornel Popa, se lucrează şi la pasarela dinspre strada Gimnaziului”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

Corneliu Ştefan, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a declarat că acest parteneriat dintre instituţia pe care o coordonează şi administraţia târgovişteană va fi unul stabil şi va avea în vedere promovarea şi dezvoltarea unor proiecte de infrastructură şi edilitare benefice pentru târgovişteni, pentru toţi dâmboviţenii.

„Vom continua acest parteneriat şi în 2021. Vom avea cu siguranţă şi alte proiecte pe care le vom derula împreună. Ieri am făcut un pas pentru materializarea unui proiect important pentru târgovişteni, este vorba de centura municipiului. Cel mai important proiect va fi inelul doi al centurii, o investiţie majoră pe care trebuie să ne-o asumăm cu toţii. O investiţie pentru locuitorii Târgoviştei şi, nu în ultimul rând, pentru judeţul Dâmboviţa. Vă asigur încă o dată, în numele Consiliului Judeţean, de toată susţinerea. Vom continua toate proiectele pe care le avem în comun”, a spus Corneliu Ştefan.

Revenind la vizita de lucru din Micro 2, primarul Târgoviştei a spus că municipalitatea derulează aici un proiect de amenajare şi reabilitare a zonelor publice, pe o suprafaţă de circa 20.000 mp, o investiţie care transformă radical acest cartier.

„Este vorba de lucrări executate pe străzile Cernăuţi, Soroca, Prutului, Hotin şi Nistrului”, a declarat Cristian Daniel Stan. A mai spus edilul că această zonă nu a cunoscut până acum o intervenţie de amploare, care vizează amenajarea de parcări asfaltate, trotuare, spaţii verzi, iluminat public etc.

ADMINISTRAŢIE

Primăria Pucioasa, finanțare nerambursabilă pentru activități nonprofit de interes local

Publicat

pe

Primăria Pucioasa finanțează cu câte 25.000 de lei două asociații sportive din oraș, în vederea implementării unor proiecte nonprofit de interes local în domeniul baschet și karate. De altfel, acestea au fost singurele cereri depuse în termenul stabilit în acest sens.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița execută lucrări complexe pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița execută, în această perioadă, prin societatea proprie, lucrări de reparații pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu – DJ 718A

La final – spune președintele Corneliu Ștefan, care urmărește atent investiția, se va circula în cele mai bune condiții spre această zonă a județului cu profunde semnificații istorice.

De asemenea, se toarnă covor asfaltic pe DJ 710, sectorul Bezdead-Pucioasa.

Vezi aici programul complet al lucrărilor de infrastructură rutieră pe care le execută CJ Dâmbovița săptămâna aceasta!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT