Connect with us

ALEGERI

Virgil Guran, candidat PNL: Salariul mediu net a crescut în timpul guvernării liberale

Publicat

pe

PNL reuşeşte să dezvolte România, chiar şi în pandemie, spre disperarea adversarilor politici – spune liderul PNL Dâmboviţa, Virgil Guran – candidat pentru un mandat de senator la alegerile din 6 decembrie.

„Salariul mediu net a crescut, în guvernarea liberală, până la 3.298 de lei. În semestrul I din 2020, salariul mediu net a fost cu 5.7% mai mare decât în trimestrul I din 2019, ceea ce reprezintă o creștere de 156 de lei în fiecare lună”.

De asemenea, mai spune Virgil Guran, măsurile luate de Guvernul PNL au făcut ca, în plină pandemie, numărul locurilor de muncă să crească, deși perioada 1 martie – 1 noiembrie 2020 a fost cea mai grea, din punct de vedere economic, din ultimii 20 de ani.

„În judeţul nostru, la începutul lunii martie, erau 78.568 salariaţi, cu un număr de 89.058 contracte individuale de muncă. La data de 1 august, aveam 78.878 salariaţi, cu un număr de 89675 contracte individuale de muncă. Astăzi avem 80.120 salariaţi, cu 90.139 contracte individuale de muncă, ceea ce înseamnă cu 1.200 mai mult, faţă de luna martie 2020”, a declarat Virgil Guran – candidat PNL Dâmboviţa pentru un mandat de senator.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PNL Dâmboviţa. Cod Mandatar Financiar: 11200025

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT