Connect with us

ALEGERI

Cine este Daniel Blaga, candidatul nr. 1 al USR PLUS Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor?

Publicat

pe

„De mic am fost fascinat de numere și de modurile prin care, puse în secvențele corecte, acestea ne pot face viața mai bună. Fără excepție. Din păcate însă, oricât de mult te-ai pricepe la calcule, nu ai în momentul de față cum să deslușești calculul realizat în spatele ușilor închise, în Parlament, iar asta pentru că matematica a fost deturnată în defavoarea intereselor personale”, spune Daniel Blaga – candidatul care deschide lista Alianţei USR PLUS Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor la alegerile din 6 decembrie 2020.

Târgoviştean, absolvent al Facultății de Matematică-Informatică din cadrul Universității București și dezvoltator de aplicații IT vreme de 20 de ani, Daniel Blaga consideră că activitatea pe care a desfăşurat-o până acum l-a pregătit pentru această nouă provocare.

„Am avut timpul necesar pentru a învăța toate felurile prin care, în moduri simple, viața oamenilor, a comunităților, poate fi îmbunătățită rapid, sporind confortul vieții și garantând, de asemenea, acea transparență pe care ne-o dorim cu toții.

Cu sprijinul tău astfel, îmi propun să obțin un fotoliu în Camera Deputaților, pentru a putea să lupt pentru a transforma administrația publică într-un punct de suport pentru dâmbovițeni și pentru români, transformând lipsa de profesionalism, interesele ascunse sau sinecurile în vise urâte, aparținând trecutului.

Și da, știu foarte bine faptul că, dincolo de funcție, un demnitar are toată obligația de a servi intereselor cetățenilor, nicidecum invers. O Românie fără hoție nu e o fantezie, iar o administrație deschisă și performantă poate reprezenta realitatea zilei de mâine. Împreună”, este mesajul lui Daniel Blaga către alegători.

Candidaţii USR PLUS Dâmbovița pentru Camera Deputaților:
1. Daniel Blaga
2. Andra Fermuș
3. Dumitru Lupescu
4. Costinel Dumitrache
5. Remus Manea
6. Silviu-Răzvan Necula
7. Anca Dobre
8. Ionuț-Alexandru Chiriță
9. Cătălin Dumitru

Candidații USR PLUS Dâmbovița pentru Senat:
1. Dragoș Popescu
2. Ionuț Atanasiu
3. Alexandru Munteanu
4. Maria Felea
5. Dănuț-Cornel Ștefan

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PLUS Dâmboviţa – parte a Alianţei USR PLUS. Cod Mandatar Financiar: 11200033

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT