Connect with us

ALEGERI

Cine este Daniel Blaga, candidatul nr. 1 al USR PLUS Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor?

Publicat

pe

„De mic am fost fascinat de numere și de modurile prin care, puse în secvențele corecte, acestea ne pot face viața mai bună. Fără excepție. Din păcate însă, oricât de mult te-ai pricepe la calcule, nu ai în momentul de față cum să deslușești calculul realizat în spatele ușilor închise, în Parlament, iar asta pentru că matematica a fost deturnată în defavoarea intereselor personale”, spune Daniel Blaga – candidatul care deschide lista Alianţei USR PLUS Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor la alegerile din 6 decembrie 2020.

Târgoviştean, absolvent al Facultății de Matematică-Informatică din cadrul Universității București și dezvoltator de aplicații IT vreme de 20 de ani, Daniel Blaga consideră că activitatea pe care a desfăşurat-o până acum l-a pregătit pentru această nouă provocare.

„Am avut timpul necesar pentru a învăța toate felurile prin care, în moduri simple, viața oamenilor, a comunităților, poate fi îmbunătățită rapid, sporind confortul vieții și garantând, de asemenea, acea transparență pe care ne-o dorim cu toții.

Cu sprijinul tău astfel, îmi propun să obțin un fotoliu în Camera Deputaților, pentru a putea să lupt pentru a transforma administrația publică într-un punct de suport pentru dâmbovițeni și pentru români, transformând lipsa de profesionalism, interesele ascunse sau sinecurile în vise urâte, aparținând trecutului.

Și da, știu foarte bine faptul că, dincolo de funcție, un demnitar are toată obligația de a servi intereselor cetățenilor, nicidecum invers. O Românie fără hoție nu e o fantezie, iar o administrație deschisă și performantă poate reprezenta realitatea zilei de mâine. Împreună”, este mesajul lui Daniel Blaga către alegători.

Candidaţii USR PLUS Dâmbovița pentru Camera Deputaților:
1. Daniel Blaga
2. Andra Fermuș
3. Dumitru Lupescu
4. Costinel Dumitrache
5. Remus Manea
6. Silviu-Răzvan Necula
7. Anca Dobre
8. Ionuț-Alexandru Chiriță
9. Cătălin Dumitru

Candidații USR PLUS Dâmbovița pentru Senat:
1. Dragoș Popescu
2. Ionuț Atanasiu
3. Alexandru Munteanu
4. Maria Felea
5. Dănuț-Cornel Ștefan

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PLUS Dâmboviţa – parte a Alianţei USR PLUS. Cod Mandatar Financiar: 11200033

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Consilierul județean Ionuț Popa este candidatul PNL pentru Primăria Dragodana

Publicat

pe

PNL Dâmbovița și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar al comunei Dragodana. Va intra în lupta electorală din 9 iunie 2024 tânărul consilier județean Ionuț Popa, pentru care vârsta, 33 de ani, nu constituie un dezavantaj, cum ar fi unii tentați să creadă, ci un atuu, întrucât Ionuț Popa are deja suficientă experiență administrativă, dar și politică. În plus, este muncitor, onest, dornic să dezvolte localitatea natală și familiarizat cu dinamica din instituțiile statului, datorită experienței de consilier parlamentar la Camera Deputaților și Senatul României.

„Comuna Dragodana are nevoie de o schimbare, de mai multă implicare, de un dialog deschis cu oamenii, de pragmatism și viziune pe termen lung. Cunosc problemele localității, cunosc oamenii și doleanțele lor. Poziția comunei este una bună, oportunități există, însă până acum a lipsit implicarea. Am sprijinul echipei PNL de la nivel local și județean și voi face toate eforturile să nu dezamăgesc”, ne-a declarat tânărul candidat PNL.

Consideră Ionuț Popa, care se ghidează în viață după principiul „toate la timpul lor”, că abia acum a atins maturitatea emoțională și profesională să poată candida pentru funcția de primar al comunei natale, Dragodana, localitatea unde dorește să își întemeieze o familie.

„Implicarea tinerilor în administrație și în politică reprezintă un pas curajos și lăudabil. Ionuț Popa este unul dintre acești tineri cu inițiativă. Avem încredere în el și îl susținem pentru funcția de primar al comunei Dragodana”, a precizat președintele PNL Dâmbovița – senatorul Virgil Guran.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Fostul polițist Alexandru Iorga a pornit pe drumul de viitor primar al orașului Găești

Publicat

pe

PSD Dâmbovița a făcut una dintre cele mai tari și inspirate mișcări politice din ultimul timp. L-a desemnat pe fostul comandant al Poliției Orașului Găești, acum avocat, Alexandru Iorga, drept candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din 2024. Decizia a fost luată ieri, de Biroul Permanent Județean al PSD, în ședința desfășurată la sediul filialei social-democraților din Găești. Iorga, propus și susținut de organizația locală, a fost desemnat pentru candidatură cu unanimitate de voturi. Evident, meritul acestei promovări, aparține președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care, în afară de flerul și intuiția în a-și alege oamenii de echipă, investește în aceștia și multă încredere.

Cunoscând personalitatea, caracterul, conduita, stilul de comunicare, de impresionare a cetățeanului alegător, a concetățenilor săi din Găești, bazate pe forța argumentării și soluții, cu siguranță, contracandidații săi au puternice motive să se teamă. Inclusiv, primarul în funcție, Gheorghe Grigore, căzut într-un ciudat și anost con de umbră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite