Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Directorul LDP Dâmboviţa este noul administrator public al județului

Publicat

pe

Cristian Avanu, director al SC Lucrări, Drumuri și Poduri începând cu anul 2016, a fost desemnat, ieri – 16 noiembrie 2020, administrator public al județului Dâmbovița. Echipa de la conducerea Consiliul Județean este acum în formulă completă.

„Este nevoie în această funcție de un om care să cunoască mecanismele de funcționare ale administrației județene și care să facă față tuturor provocărilor acestei demnități.

Ne așteaptă un mandat plin, mai ales că urmează noi linii de finanțare europeane de anul viitor și sunt atât de multe proiecte de dezvoltat în județ”, a declarat Corneliu Ştefan – președintele Consiliului Județean Dâmboviţa.

Cititi mai mult
Reclamă
1 Comment

1 Comment

  1. Nelu

    18 noiembrie 2020 at 15:44

    Daca aceleasi mizerii le va face si pentru judet ca in LDP, vai de mama dambovitenilor si sa vezi trai pe penalii care vor truca ca de obicei contracte si tranzactii, ca in LDP!!! Jeguri, se aleg intre incompetentii intre ei!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

CJ și ACoR Dâmbovița, împreună pentru dezvoltarea comunităților locale

Publicat

pe

În Sala Unirii din cadrul Consiliului Județean Dâmbovița, președintele Corneliu Ștefan s-a întâlnit, ieri – 27 martie 2024, cu primarii membri ai Asociația Comunelor din România (ACoR)- Filiala Dâmboviţa, coordonată de edilul de la Niculești, Dorinel Soare.

Discuțiile au vizat parteneriatul aflat în plină desfășurare dintre autoritățile județene și cele locale, implementarea proiectelor de interes comunitar la care Consiliul Județean a asigurat o parte importantă a finanțării.

„Programul Județean de Dezvoltare Locală este un real ajutor pentru 76 de primării dâmbovițene! Sunt derulate investiții de peste 360.000.000 de lei, iar Consiliul Județean Dâmbovița asigură aproximativ 145.000.000 de lei din această valoare.

Datorită proiectului Consiliului Județean Dâmbovița de 65.000.000 de lei, cu suma accesată prin PNRR, vom dota cu echipamente digitale, mobilier și materiale didactice 61 de unități de învățământ din 54 de unități administrativ-teritoriale dâmbovițene, Palatul Copiilor și Clubul Sportiv Școlar din Târgoviște.

Pentru elevii navetiști din 48 de localități vor fi achiziționate microbuze electrice sau hibrid. Consiliul Județean Dâmbovița a atras și banii necesari, 55.000.000 de lei, sumă neambursabilă accesată prin PNRR și AFM.

Unul dintre cele mai mari proiecte, 2.200.000.000 de lei, este cel prin care se vor înființa sau extinde rețelele de apă și canalizare în 52 de localități ale județului Dâmbovița.

Județul Dâmbovița a fost primul care a semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Vorbim de finanțarea a 163 de proiecte cu o valoare de peste 1.500.000.000 lei, sumă care va fi investită în drumuri, poduri, rețele de apă, canalizare și gaze.

Am lucrat împreună pentru a dezvolta fiecare localitate în parte, iar pentru acest lucru le mulțumesc președintelui ACOR , Emil Drăghici, și președintelui filialei județene ACOR, Dorinel Soare, precum și tuturor primarilor din Dâmbovița”, a transmis Corneliu Ștefan – președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Primar Târgoviște: Nu acceptăm încălcarea legii, indiferent cât se vor plânge unii pe rețelele de socializare!

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, le-a răspuns astăzi celor care au acuzat administrația publică locală că nu le permite, având în vedere că vom avea alegeri în data de 9 iunie 2024, să se promoveze electoral folosindu-se de mașini colantate care să circule prin oraș. A precizat edilul că, potrivit articolului 46 din Legea 185/2013, pentru vehiculele de publicitate, este necesară autorizație de la administrația publică locală, cu indicarea traseului. Cât îi privește pe acuzatori, spune primarul Daniel Cristian Stan, ori nu știu care este legea, ori se fac că nu știu…

„Nu o să închidem ochii atunci când se încalcă legea, indiferent cât de mult se vor plânge pe rețelele de socializare. Nu vrem să transformăm orașul într-un iarmaroc. În zonele istorice, potrivit Regulamentului de publicitate aprobat de Consiliul Local, cu referire strictă la Legea 185, nu vor fi admise aceste elemente de campanie electorală sau de precampanie electorală.

Eu cred că putem să facem campanie electorală și fără să împânzim orașul cu tot felul de afișe și materiale de campanie care, din punctul meu de vedere, nu pot să ajute foarte mult. Legea este lege și trebuie respectată de toată lumea”, a declarat Daniel Cristian Stan – primarul municipiului Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite