Connect with us

ALEGERI

Pe 6 decembrie putem opri această molimă galbenă

Publicat

pe

Gafele și atitudinea antiromânească a Guvernului Orban sunt taxate în permanență de reprezentanții Partidului Social Democrat. Radu Popa, vicepreședinte PSD Dâmbovița și candidat pentru un mandat de parlamentar la alegerile din 6 decembrie, îi îndeamnă pe români să fie vigilenți, să nu se lase păcăliți de mașina de propagandă liberală care încercă să denatureze adevărul.

Liberalii spun că lucrurile merg bine în țară, deși domnește haosul și apatia generate de pandemie și de incapacitatea lor de a gestiona treburile țării. Închiderea piețelor, invocându-se protecția împotriva coronavirusului, este o mare greșeală, un atentat la rădăcinile nației, o măsură prin care micul fermierul român este adus în sapă de lemn.

„Au închis piețele, dar au lăsat deschise supermarketurile multinaționalelor. Suntem străini la noi acasă, iar PNL spune că așa e bine. Această batjocură trebuie să înceteze! Pe 6 decembrie, noi avem de făcut, nici mai mult nici mai puțin, decât un alt destin pentru România. Iar pentru a croi un alt destin pentru România, avem nevoie de tot ce e mai bun în noi, avem nevoie de cei mai buni dintre noi și de multă solidaritate.

Avem nevoie ca din fiecare comunitate să primim un semnal că suntem sprijiniți în lupta pentru reabilitarea democrației și împreună să croim României un alt drum. Vă cer încrederea și votul pentru o schimbare necesară și pozitivă. Trebuie să redeschidem piețele și să salvăm capitalul românesc. PNL și USR nu doresc asta. Ei țin cu străinii. Noi suntem cu românii.

România se află în fața unui examen foarte important pentru viitorul societății noastre, pentru generațiile care se uită la noi cu speranță. Dumneavoastră sunteți chemați să alegeți între Stânga și Dreapta. Aici suntem noi – PSD – partidul celor mulți, cei care credem că oamenii sunt mai importanți decât Sistemul. Dincolo sunt ei, distrugătorii democrației, ai economiei și ai agriculturii. Pe 6 decembrie putem opri această molimă galbenă”, este mesajul postat de Radu Popa pe pagina sa de Facebook.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PSD Dâmbovița. Cod Mandatar Financiar: 11200020

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT