Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Iohannis întârzie nejustificat să promulge legea pentru redeschiderea piețelor

Publicat

pe

Senatorul Titus Corlățean consideră că, acum, când alegerile parlamentare de pe 6 decembrie sunt inevitabile, fiindcă așa dorește Klaus Iohannis orbit de dorința de a ține în mâini întreaga putere, românii trebuie să iasă la vot și să îi sancționeze dur pe cei care, de un an de zile, tratează poporul român cu atâta nepăsare.

„Guvernul meu” trebuie alungat de la putere fiindcă a dus țara la disperare. Micii producători agricoli din România, după un an de muncă și acela desfășurat cu multe greutăți, în pandemie, cu restricții nenumărate și fără un sprijin din partea statului, se văd acum în imposibilitatea de a-și vinde bruma de roade, fiindcă puterea liberală a hotărât să închidă piețele.

PSD a inițiat rapid o lege prin care se cere Guvernului Orban să redeschidă piețele. Actul normativ a fost votat și aprobat, dar a rămas împotmolit la Palatul Cotroceni. Președintele Iohannis se face că plouă! Întârzie să promulge această lege!

„Parcările supermarketurilor sunt supraaglomerate. Magazinele sunt pline de cumpărători. Profiturile exportate din țară cresc exponențial… În timp ce producătorii români, alungați în stradă de guvernarea Iohannis-Orban-PNL, își vând produsele agricole românești în frig, pe cartoane, pe pământ. Iohannis promulgă urgent Legea PSD, votată de Parlament, pentru redeschiderea magazinelor cu produse românești „, este mesajul senatorului Titus Corlățean.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT