Connect with us

ACTUALITATE

Iohannis întârzie nejustificat să promulge legea pentru redeschiderea piețelor

Publicat

pe

Senatorul Titus Corlățean consideră că, acum, când alegerile parlamentare de pe 6 decembrie sunt inevitabile, fiindcă așa dorește Klaus Iohannis orbit de dorința de a ține în mâini întreaga putere, românii trebuie să iasă la vot și să îi sancționeze dur pe cei care, de un an de zile, tratează poporul român cu atâta nepăsare.

„Guvernul meu” trebuie alungat de la putere fiindcă a dus țara la disperare. Micii producători agricoli din România, după un an de muncă și acela desfășurat cu multe greutăți, în pandemie, cu restricții nenumărate și fără un sprijin din partea statului, se văd acum în imposibilitatea de a-și vinde bruma de roade, fiindcă puterea liberală a hotărât să închidă piețele.

PSD a inițiat rapid o lege prin care se cere Guvernului Orban să redeschidă piețele. Actul normativ a fost votat și aprobat, dar a rămas împotmolit la Palatul Cotroceni. Președintele Iohannis se face că plouă! Întârzie să promulge această lege!

„Parcările supermarketurilor sunt supraaglomerate. Magazinele sunt pline de cumpărători. Profiturile exportate din țară cresc exponențial… În timp ce producătorii români, alungați în stradă de guvernarea Iohannis-Orban-PNL, își vând produsele agricole românești în frig, pe cartoane, pe pământ. Iohannis promulgă urgent Legea PSD, votată de Parlament, pentru redeschiderea magazinelor cu produse românești „, este mesajul senatorului Titus Corlățean.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PERPLEX. I-au tăiat microfonul ÎPS Teodosie în timpul slujbei de „Ziua Marinei”

Publicat

pe

Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Constanța, de Ziua Marinei, arată fie faptul că iubiții noștri conducători vor să facă totul în mare grabă, cum este obiceiul, să punctezi activitatea și evenimentul, fie au început să facă alergie la Biserica Străbună și la unii dintre slujitorii săi. Altfel nu se explică impardonabila întrerupere a microfonului, tocmai în timpul slujbei religioase, Înalt Preasfințitului Teodosie.

De față la manifestările dedicate acestei zile au fost prezenți și președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă. Oare nu s-au simțit un pic stânjeniți de faptul că au fost martorii unui asemenea afront marcă pur birocratică? Jenant.

ÎPS Teodosie a simțit penibilul momentului, faptul că i s-a dat cu flit și a mai continuat vreo 5 minute slujba fără sunet după care a plecat supărat din port.

Încă o ciudățenie organizațională care a pus într-o lumină urâtă evenimentul militar și i-a diluat importanța din cauza acestei gafe de tip funcționăresc pusă în practică de niște oameni pentru care contează doar să nu îți superi șeful și să tratezi totul numai la modul figurativ. De asta am ajuns unde am ajuns…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A fost sfințită a patra fântână istorică din comuna Voinești

Publicat

pe

Astăzi, de Sfânta Marie Mare, în satul Manga, comuna Voinești, a fost sfințită cea de-a patra fântână istorică, refăcută de primarul Gabriel Dănuț Sandu.

Celelalte trei izvoare dătătoare de viață, cu o vechime de peste 100 de ani, pe care autoritățile locale le-au pus la punct se găsesc în satele Voinești, Oncești și Suduleni.

De față la acest eveniment de suflet, alături de localnici, de primarul Gabriel Dănuț Sandu și vicele Claudiu Popescu, s-a aflat și deputatul PSD Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT