Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Primar Târgovişte: Modificarea unei ordonanțe și un comunicat de presă nu redeschid COS Târgoviște

Publicat

pe

Secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Daniel Cristian Stan – primarul municipiului Târgoviște, îi acuză pe liderii PNL din județ că au aruncat în rândul opiniei publice o „petardă electorală” și încearcă să obțină voturi la alegerile din 6 decembrie de pe urma dramei prin care trec angajații Combinatului de Oțeluri Speciale.

A atras atenția Daniel Cristian Stan, în cadrul unei conferințe de presă, că voit s-a indus ideea că Guvernul PNL ar fi salvat COS Târgoviște, când, de fapt, nu a făcut decât să completeze o ordonanță dată de PSD, în sensul că statul va putea prelua de acum înainte, în contul creanțelor, și active industriale funcționale.

„În afară de modificarea acestui act normativ, care nu a costat absolut nimic Guvernul PNL, nu s-a întâmplat nimic concret. Nu am văzut o analiză pe ceea ce înseamnă investițiile ce trebuie făcute la COS, care sunt resursele umane disponibile, ce se întâmplă cu creanțele celorlalți creditori, care sunt obligațiile de mediu etc. De reținut că statul nu devine acționar CIS Târgovişte, ci doar va prelua active funcționale, dar ce se va întâmpla cu ele? Modificarea unei Ordonanțe de Urgență, urmată de un comunicat de presă, nu redeschide COS Târgoviște și nici nu garantează locurile de muncă ale oamenilor”, a explicat Daniel Cristian Stan.

Susține secretarul executiv al PSD Dâmbovița că dacă Guvernul se gândea la angajații COS Târgoviște ar fi anulat procedura de concediere colectivă, nu doar ar fi prorogat termenul până în data de 4 decembrie, adică cu două zile înainte de alegerile parlamentare.

„Ce garanții avem astăzi că, luni după alegerile din 6 decembrie, salariații COS Târgoviște nu vor primi deciziile de concediere? Mi-ar plăcea să nu am dreptate și peste 5-6 luni să vin să-mi cer scuze și să vă spun că am greșit”, a declarat Daniel Cristian Stan.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Secareanu

    noiembrie 23, 2020 at 7:05 pm

    Domnule primar, ai făcut lucruri bune in Târgoviște,și nu le-ai făcut peste noapte : de ce sari ca ars dacă cineva din alt partid vrea sa facă ceva pt binele orașului? Timpul va judeca dacavor fi in stare : ce.nu e adevărat ca acest combinat a fost dat pe nimic ? Poate siacestioameni Șantierul buna-credință ca domnia ta !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște montează încă 147 de camere video în municipiu

Publicat

pe

Unitățile de învățământ, parcurile, locurile de joacă, parcările și alte zone publice aglomerate din municipiul Târgoviște vor beneficia de monitorizare video permanentă – a anunțat, săptămâna aceasta, primarul Daniel Cristian Stan. Administraţia publică locală implementează un proiect care vizează montarea a 147 de camere de supraveghere, care se adaugă celor 33 aflate în funcțiune în prezent.

„Noul sistem de monitorizare va permite și stocarea datelor o anumită perioadă și va fi utilizabil inclusiv pe timp de noapte. Sistemul are aplicații importante în ceea ce privește prevenirea infracționalității (siguranța persoanei, protecția bunurilor împotriva furturilor, distrugerilor sau a actelor de vandalism), circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și protecția mediului”, explică edilul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

Dâmboviţa

44 de participanți la un majorat organizat în Băleni, amendați cu câte 1.000 de lei fiecare

Publicat

pe

Polițiștii din Băleni, județul Dâmbovița, au descins, astăzi, la o sală de evenimente din comună, unde se desfășura ilegal o petrecere de majorat.

Toți cei 44 de participanți au fost sancționați cu câte 1.000 de lei fiecare, iar administratorul localului a primit o amendă în cuantum de 10.000 de lei – informează IPJ Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!