Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Iulian Vladu: Un vot pentru PMP înseamnă desființarea pensiilor speciale

Publicat

pe

PMP Dâmbovița a inițiat, săptămâna trecută, o acțiune privind coordonarea deciziei politice a partidelor în viitorul for legislativ al țării, în legătură cu eliminarea pensiilor speciale și reducerea numărului de parlamentari la 300. Puși față în față cu decizia fermă de a semna documentul care garantează acțiunea comună a liderilor de partid, candidații PSD, PNL, PRO România și USR au refuzat angajamentul – se arată într-un comunicat remis de PMP Dâmboviţa.

„Partidul Mișcarea Populară își dorește, în aceste vremuri grele, să stopeze cheltuieli nejustificate, care sufocă bugetul de stat. Resursele ar trebui direcționate către măsurile de care economia are nevoie, și nu către bunăstarea politicienilor. Realitatea ne arată, însă, că ne luptăm în continuare cu ipocrizia politică. Un vot pentru PMP înseamnă desființarea pensiilor speciale și reducerea la 300 a numărului de parlamentari”, a declarat Iulian Vladu – președinte PMP Dâmbovița și candidat pentru un mandat de deputat.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PMP Dâmboviţa. Cod Mandatar Financiar: 11200012

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște montează încă 147 de camere video în municipiu

Publicat

pe

Unitățile de învățământ, parcurile, locurile de joacă, parcările și alte zone publice aglomerate din municipiul Târgoviște vor beneficia de monitorizare video permanentă – a anunțat, săptămâna aceasta, primarul Daniel Cristian Stan. Administraţia publică locală implementează un proiect care vizează montarea a 147 de camere de supraveghere, care se adaugă celor 33 aflate în funcțiune în prezent.

„Noul sistem de monitorizare va permite și stocarea datelor o anumită perioadă și va fi utilizabil inclusiv pe timp de noapte. Sistemul are aplicații importante în ceea ce privește prevenirea infracționalității (siguranța persoanei, protecția bunurilor împotriva furturilor, distrugerilor sau a actelor de vandalism), circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și protecția mediului”, explică edilul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

Dâmboviţa

44 de participanți la un majorat organizat în Băleni, amendați cu câte 1.000 de lei fiecare

Publicat

pe

Polițiștii din Băleni, județul Dâmbovița, au descins, astăzi, la o sală de evenimente din comună, unde se desfășura ilegal o petrecere de majorat.

Toți cei 44 de participanți au fost sancționați cu câte 1.000 de lei fiecare, iar administratorul localului a primit o amendă în cuantum de 10.000 de lei – informează IPJ Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!