Connect with us

ACTUALITATE

Polițiștii au găsit leul din videoclipul manelistului Dani Mocanu la Picior de Munte

Publicat

pe

Opinia publică românească a primit cu indignare și revoltă videoclipul muzical în care manelistul Dani Mocanu s-a filmat în compania unui leu, bătrân, pricăjit, ce părea înfometat și chinuit. Poliția a pornit imediat cercetările pentru a depista cine este proprietarul animalului care apare în filmulețul manelistului.

De precizat că, într-o postare pe internet, Dani Mocanu susținea că degeaba caută autoritățile leul, nu îl vor găsi fiindcă videoclipul a fost realizat în străinătate. Polițiștii argeșeni au declanșat cercetările și, evident, au dat de urma bietului „rege al junglei”. Leul a fost găsit în Dâmbovița, într-o menajerie amplasată în satul Picior de Munte, comuna Dragodana. IPJ Argeș a anunțat că există indicii rezonabile că animalul descoperit în acea locație este, de fapt, felina rănită, folosită de manelist pentru a realiza controversatul videoclip.

La acțiunea de la Picior de Munte oamenii legii din Argeș au fost sprijiniți de polițiștii de la IPJ Dâmbovița și de lucrătorii de la Direcția Sanitar Veterinară și Agenția pentru Protecția Mediului. Verificările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au petrecut faptele.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PERPLEX. I-au tăiat microfonul ÎPS Teodosie în timpul slujbei de „Ziua Marinei”

Publicat

pe

Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Constanța, de Ziua Marinei, arată fie faptul că iubiții noștri conducători vor să facă totul în mare grabă, cum este obiceiul, să punctezi activitatea și evenimentul, fie au început să facă alergie la Biserica Străbună și la unii dintre slujitorii săi. Altfel nu se explică impardonabila întrerupere a microfonului, tocmai în timpul slujbei religioase, Înalt Preasfințitului Teodosie.

De față la manifestările dedicate acestei zile au fost prezenți și președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă. Oare nu s-au simțit un pic stânjeniți de faptul că au fost martorii unui asemenea afront marcă pur birocratică? Jenant.

ÎPS Teodosie a simțit penibilul momentului, faptul că i s-a dat cu flit și a mai continuat vreo 5 minute slujba fără sunet după care a plecat supărat din port.

Încă o ciudățenie organizațională care a pus într-o lumină urâtă evenimentul militar și i-a diluat importanța din cauza acestei gafe de tip funcționăresc pusă în practică de niște oameni pentru care contează doar să nu îți superi șeful și să tratezi totul numai la modul figurativ. De asta am ajuns unde am ajuns…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A fost sfințită a patra fântână istorică din comuna Voinești

Publicat

pe

Astăzi, de Sfânta Marie Mare, în satul Manga, comuna Voinești, a fost sfințită cea de-a patra fântână istorică, refăcută de primarul Gabriel Dănuț Sandu.

Celelalte trei izvoare dătătoare de viață, cu o vechime de peste 100 de ani, pe care autoritățile locale le-au pus la punct se găsesc în satele Voinești, Oncești și Suduleni.

De față la acest eveniment de suflet, alături de localnici, de primarul Gabriel Dănuț Sandu și vicele Claudiu Popescu, s-a aflat și deputatul PSD Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT