Connect with us

ALEGERI

Alege PRO România pe 6 decembrie și votul tău nu va fi irosit!

Publicat

pe

Votul dat, duminică – 6 decembrie 2020, pentru PRO România nu este un vot irosit, pentru că o reprezentare parlamentară cât mai diversă este normală într-un stat democratic. De asemenea, votul pentru PRO România este util și din perspectiva unei opoziții puternice – spune Adrian Țuțuianu, candidat pentru Camera Deputaților din partea PRO România Dâmboviţa.

„Peste tot în lumea civilizată, există partide de 7-8% care sunt chiar la guvernare. PRO România și-a consolidat un tip de electorat, care nu este nici foarte de stânga, dar nici de dreapta. Dacă vă uitați la rezultatele noastre din Dâmbovița, de la alegerile europarlamentare până astăzi, constant, am fost în jurul la 20.000 de voturi, ceea ce înseamnă că am identificat un electorat care nu vrea nici PNL, nici PSD.

Votul pentru PRO România este singurul vot util din perspectiva unei opoziții puternice. Dacă PSD-iștii sunt mai mulți, vor știi să facă opoziție? Este vorba doar de cantitate în Parlamentul României sau este vorba și de calitatea oamenilor?

Mergem oricând și îl punem pe Victor Ponta lângă liderii PSD și PNL și cred că veți putea trage concluzia că Victor Ponta este de departe liderul politic cel mai tânăr, cel mai bine pregătit, cu experiența guvernării și cu foarte multă pricepere, nu doar în politica internă, ci și în cea internațională. Parlamentul României are nevoie de PRO România că factor de echilibru, ca partid politic modern de centru-stânga”, a punctat Adrian Țuțuianu.

Liderul PRO România Dâmboviţa îi îndeamnă pe români să meargă duminică la vot. Da, era de preferat ca alegerile parlamentare să fie amânate, însă, în situația dată, cel mai potrivit este să nu stăm acasă nepăsători.

„6 decembrie este despre fiecare român, este despre ceea ce se va întâmpla cu România în următorii 4 ani, este despre cum va fi economia națională, cum vom trece prin criză economică, bugetară și socială. 6 decembrie va fi despre viața fiecărui român, cum vor fi salariile, cum vor fi pensiile, cum vor evolua afacerile. De aceea, cel mai important este că românii să vină la vot.

Îi rugăm să vină pe 6 decembrie la vot pe toți cei care au votat PRO România și ALDE la alegerile europarlamentare, prezidențiale și locale. Îi rugăm să vină la vot pe toți cei care vor că PRO România să fie cu adevărat o voce puternică în Parlament și pe toți cei care cred în promisiunile noastre pentru ieșirea din criză – venitul minim de criză, sprijin pentru firmele românești, redeschiderea școlilor, program național de testare gratuită, demnitate și stabilitate pentru militari.

Îi chemăm la vot pe toți cei care cred că Victor Ponta poate să fie un prim-ministru mai bun decât Ludovic Orban, decât Dacian Cioloș sau alții, un prim-ministru care a dovedit că poate să scoată tara din criză așa cum a mai făcut-o și în anul 2012. Pe 6 Decembrie, dragi dâmbovițeni, vă invităm să fiți PRO România”.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PRO România Dâmboviţa. Cod Mandatar Financiar: 11200008

ALEGERI

Cei 10 parlamentari de Dâmbovița și-au primit mandatele

Publicat

pe

Astăzi – 17 decembrie 2020, Biroul Electoral Judeţean Dâmboviţa s-a întrunit într-o ultimă ședință, pentru a înmâna mandatele celor 10 parlamentari validaţi în urma scrutinului electoral din 6 decembrie, respectiv: deputaţii Carmen Holban, Ionuţ Vulpescu, Radu Popa și Marian Ţachianu – din partea PSD, Gabriel Plăiaşu și Liviu Balint – PNL și Daniel Codruţ Blaga – USR PLUS şi senatorii Titus Corlăţean – PSD, Virgil Guran – PNL şi Dragoş Ioan Popescu – USR PLUS.

La eveniment au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean – Corneliu Ştefan, lider al PSD Dâmbovița, vicepreşedinta Luciana Cristea, prefectul Aurelian Popa și câțiva reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene.

A luat cuvântul senatorul Titus Corlăţean, preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, care a mulţumit reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean pentru activitatea depusă, pentru faptul că au gestionat în conformitate cu legea întreg procesul electoral desfăşurat în judeţ, deşi situaţia a fost una complicată, generată de pandemie.

„Îi felicit pe toţi colegii deputaţi și senatori. Le urez succes tuturor. Cred că ar fi bine să strângem rândurile atunci când va fi cazul de proiecte judeţene care depăşesc interesul pur ideologic sau de partid. Este nevoie de strângerea rândurilor pentru că va urma un an foarte dificil. Este bine să încercăm împreună, într-un parteneriat cu Consiliul Judeţean, sperăm şi cu Prefectura. Este nevoie de solidaritate”, a fost mesajul adresat de senatorul social-democrat Titus Corlăţean.

Citește în continuare

ALEGERI

Adrian Țuțuianu, concluzii după alegerile parlamentare din 6 decembrie

Publicat

pe

Adrian Țuțuianu, liderul PRO România Dâmboviţa, a postat, pe pagina sa de Facebook, primele concluzii după ce Biroul Electoral Central a anunțat rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Iată care sunt comentariile lui Țuțuianu cu privire la județul Dâmbovița:

📌 Au participat la vot 136.120 cetățeni din 433.391 alegători înscriși în listele electorale ale circumscripției Dâmbovița. Este CEA MAI SCĂZUTĂ PREZENȚĂ LA UN SCRUTIN ELECTORAL DIN 1990, deși se conturează, deja, cea mai gravă criză economică, socială, bugetară și politică.

📌 La Camera Deputaților, mandatele au fost distribuite astfel: PSD – 4, PNL – 2, USR – 1. La Senat: PSD – 1, PNL – 1, USR – 1. Prin comparație cu alegerile din 2016: PSD pierde 2 parlamentari, PNL și USR câștigă câte 1 mandat.

Ceva intereant: dintre cei 10 parlamentari de Dâmbovița, 5 (!!!) NU au domiciliul în acest județ: 3 PSD cu domiciliul în București și 2 PNL (Câmpina și Sălaj). Cum să interpretăm asta? Că cele două mari partide tratează cu un anume dispreț județul, punând pe liste oameni care nu au nicio legătură cu Dâmbovița, oameni care nu au mai avut loc în județele lor și cărora șefii de la București le-au promis mandate de parlamentari? Vor face ei ceva pentru acest județ? Eu cred că NU.

📌 PRO ROMÂNIA a obținut în Dâmbovița un scor de 6%, peste pragul electoral și peste media națională a partidului, dar cu mult, mult sub ceea ce ne-am propus în raport cu munca pe care eu (de-a lungul anilor) și colegii mei am depus-o pentru acest județ. Majoritatea alegătorilor, însă, au pus sigla de partid deasupra oamenilor. E o realitate pe care suntem nevoiți să o acceptăm. Se spune că poporul are întotdeauna dreptate, dar la fel de bine se spune că și clasa politică e oglinda poporului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT