Connect with us

ALEGERI

Mesajul echipei USR PLUS Dâmboviţa la final de campanie electorală

Publicat

pe

A fost o lună plină, o lună grea și complicată la finalul unui an atât de imprevizibil. Un an problematic, pe care, suntem convinși, niciunul dintre voi nu îl putea anticipa. Cu toate acestea, am zâmbit des, de fiecare dată când am avut șansa de a ne reîntâlni. Chiar dacă de la distanță, respectând toate măsurile de distanțare și siguranță, conștienți fiind că sănătatea voastră primează, ne-am bucurat ca, fie prin intermediul pancartelor noastre (interzise grosolan de către un partid care, probabil, nu a fost interesat de grija față de oameni), fie prin intermediul materialelor noastre ori prin întâlnirile fizice, în cadru restrâns, să ajungem aproape de voi. Păstrând distanța, arătându-vă însă că suntem aici. Că ne gândim la voi în fiecare zi și că muncim zilnic pentru ca idealul nostru comun, o Românie fără hoție, să prindă contur. Să devină acea realitate pe care o așteptăm cu toții, de prea mult timp parcă. De mult prea mult timp.

Daniel Blaga – președinte PLUS Dâmboviţa, candidat Camera Deputaților

A fost o campanie atipică, știm, într-un moment în care discursul politic pare ultima problemă a românilor. Ultima problemă a ta, poate. Înțelegem perfect acest lucru. Empatizăm cu tine. Profund. Îți spunem însă, acum, la final de campanie, atât: ziua de duminică e ziua în care următorii patru ani ai țării noastre se vor decide. Momentul care va da direcția României. Nu mai avem plase de siguranță. Un ciclu politic se încheie iar următorul tur de scrutin va fi abia în 2024. Din păcate, nu ne mai permitem ani întregi pierduți. Din păcate, nu mai putem asista la aceeași corupție care acaparează sistemic atât de multe instituții. Nu ne mai permitem spitale sau școli politizate la fel cum nu ne mai permitem să achităm nota de plată pentru privilegii pur și simplu nesimțite. România trebuie și merită să fie o țară a tuturor oamenilor, nicidecum a intereselor obscure, de partid. O țară unită sub profesionalism, sub altruism, sub empatie, sub responsabilitate și sub bun simț. În fiecare oră a fiecărei zile, o țară europeană în care să ne simțim în siguranță. O țară de care să reîncepem să fim mândri și în care să avem cu toții oportunități reale. Egale. Șanse practice, nu doar pe hârtie.

Daniel Blaga – președinte PLUS Dâmboviţa, candidat Camera Deputaților

Din fericire, de data aceasta nu mai e despre politicieni. Nu, e despre oameni. Despre noi toți. Despre tine. Ți-au spus mulți, de nenumărate ori, că ești lipsit de putere. Că votul tău nu valorează mare lucru, că vocea ta nu contează. Era firesc să o facă, de vreme ce asta însemna că își vor menține puterea. Acum însă, după atât de mult timp, toată puterea e în mâinile tale. E o responsabilitate mare, știm, însă avem încredere completă în tine. Știm că îți dorești ceea ce e mai bine pentru comunitate. Știm că te gândești și la alții și că suferi atunci când ei sunt nedreptățiți. Ai ocazia de a îndrepta aceste aspecte. Duminică, decizi în mod direct cum vrei să arate România și dacă meritocrația merită cu adevărat în sfârșit o șansă. Duminică alegi între o clasă politică veche, imprevizibilă și ineficientă sau oameni noi, cu experiență reală, capabil să elimine hoția care ne-a făcut de fapt să ne pierdem încrederea în aleși.

Duminică, pe 6 decembrie, votează Alianța USR PLUS și convinge alți 5 prieteni să îți urmeze exemplul. Fiți artizanii reali ai revoluției bunei guvernări! Reușim. Împreună.

Cu recunoștință,
Echipa USR PLUS

Material la comanda PLUS Dâmbovița – parte a Alianței USR PLUS. Cod Mandatar Financiar: 11200033

ALEGERI

Cei 10 parlamentari de Dâmbovița și-au primit mandatele

Publicat

pe

Astăzi – 17 decembrie 2020, Biroul Electoral Judeţean Dâmboviţa s-a întrunit într-o ultimă ședință, pentru a înmâna mandatele celor 10 parlamentari validaţi în urma scrutinului electoral din 6 decembrie, respectiv: deputaţii Carmen Holban, Ionuţ Vulpescu, Radu Popa și Marian Ţachianu – din partea PSD, Gabriel Plăiaşu și Liviu Balint – PNL și Daniel Codruţ Blaga – USR PLUS şi senatorii Titus Corlăţean – PSD, Virgil Guran – PNL şi Dragoş Ioan Popescu – USR PLUS.

La eveniment au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean – Corneliu Ştefan, lider al PSD Dâmbovița, vicepreşedinta Luciana Cristea, prefectul Aurelian Popa și câțiva reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene.

A luat cuvântul senatorul Titus Corlăţean, preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, care a mulţumit reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean pentru activitatea depusă, pentru faptul că au gestionat în conformitate cu legea întreg procesul electoral desfăşurat în judeţ, deşi situaţia a fost una complicată, generată de pandemie.

„Îi felicit pe toţi colegii deputaţi și senatori. Le urez succes tuturor. Cred că ar fi bine să strângem rândurile atunci când va fi cazul de proiecte judeţene care depăşesc interesul pur ideologic sau de partid. Este nevoie de strângerea rândurilor pentru că va urma un an foarte dificil. Este bine să încercăm împreună, într-un parteneriat cu Consiliul Judeţean, sperăm şi cu Prefectura. Este nevoie de solidaritate”, a fost mesajul adresat de senatorul social-democrat Titus Corlăţean.

Citește în continuare

ALEGERI

Adrian Țuțuianu, concluzii după alegerile parlamentare din 6 decembrie

Publicat

pe

Adrian Țuțuianu, liderul PRO România Dâmboviţa, a postat, pe pagina sa de Facebook, primele concluzii după ce Biroul Electoral Central a anunțat rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Iată care sunt comentariile lui Țuțuianu cu privire la județul Dâmbovița:

📌 Au participat la vot 136.120 cetățeni din 433.391 alegători înscriși în listele electorale ale circumscripției Dâmbovița. Este CEA MAI SCĂZUTĂ PREZENȚĂ LA UN SCRUTIN ELECTORAL DIN 1990, deși se conturează, deja, cea mai gravă criză economică, socială, bugetară și politică.

📌 La Camera Deputaților, mandatele au fost distribuite astfel: PSD – 4, PNL – 2, USR – 1. La Senat: PSD – 1, PNL – 1, USR – 1. Prin comparație cu alegerile din 2016: PSD pierde 2 parlamentari, PNL și USR câștigă câte 1 mandat.

Ceva intereant: dintre cei 10 parlamentari de Dâmbovița, 5 (!!!) NU au domiciliul în acest județ: 3 PSD cu domiciliul în București și 2 PNL (Câmpina și Sălaj). Cum să interpretăm asta? Că cele două mari partide tratează cu un anume dispreț județul, punând pe liste oameni care nu au nicio legătură cu Dâmbovița, oameni care nu au mai avut loc în județele lor și cărora șefii de la București le-au promis mandate de parlamentari? Vor face ei ceva pentru acest județ? Eu cred că NU.

📌 PRO ROMÂNIA a obținut în Dâmbovița un scor de 6%, peste pragul electoral și peste media națională a partidului, dar cu mult, mult sub ceea ce ne-am propus în raport cu munca pe care eu (de-a lungul anilor) și colegii mei am depus-o pentru acest județ. Majoritatea alegătorilor, însă, au pus sigla de partid deasupra oamenilor. E o realitate pe care suntem nevoiți să o acceptăm. Se spune că poporul are întotdeauna dreptate, dar la fel de bine se spune că și clasa politică e oglinda poporului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT