Connect with us

ALEGERI

Mesajul echipei USR PLUS Dâmboviţa la final de campanie electorală

Publicat

pe

A fost o lună plină, o lună grea și complicată la finalul unui an atât de imprevizibil. Un an problematic, pe care, suntem convinși, niciunul dintre voi nu îl putea anticipa. Cu toate acestea, am zâmbit des, de fiecare dată când am avut șansa de a ne reîntâlni. Chiar dacă de la distanță, respectând toate măsurile de distanțare și siguranță, conștienți fiind că sănătatea voastră primează, ne-am bucurat ca, fie prin intermediul pancartelor noastre (interzise grosolan de către un partid care, probabil, nu a fost interesat de grija față de oameni), fie prin intermediul materialelor noastre ori prin întâlnirile fizice, în cadru restrâns, să ajungem aproape de voi. Păstrând distanța, arătându-vă însă că suntem aici. Că ne gândim la voi în fiecare zi și că muncim zilnic pentru ca idealul nostru comun, o Românie fără hoție, să prindă contur. Să devină acea realitate pe care o așteptăm cu toții, de prea mult timp parcă. De mult prea mult timp.

Daniel Blaga – președinte PLUS Dâmboviţa, candidat Camera Deputaților

A fost o campanie atipică, știm, într-un moment în care discursul politic pare ultima problemă a românilor. Ultima problemă a ta, poate. Înțelegem perfect acest lucru. Empatizăm cu tine. Profund. Îți spunem însă, acum, la final de campanie, atât: ziua de duminică e ziua în care următorii patru ani ai țării noastre se vor decide. Momentul care va da direcția României. Nu mai avem plase de siguranță. Un ciclu politic se încheie iar următorul tur de scrutin va fi abia în 2024. Din păcate, nu ne mai permitem ani întregi pierduți. Din păcate, nu mai putem asista la aceeași corupție care acaparează sistemic atât de multe instituții. Nu ne mai permitem spitale sau școli politizate la fel cum nu ne mai permitem să achităm nota de plată pentru privilegii pur și simplu nesimțite. România trebuie și merită să fie o țară a tuturor oamenilor, nicidecum a intereselor obscure, de partid. O țară unită sub profesionalism, sub altruism, sub empatie, sub responsabilitate și sub bun simț. În fiecare oră a fiecărei zile, o țară europeană în care să ne simțim în siguranță. O țară de care să reîncepem să fim mândri și în care să avem cu toții oportunități reale. Egale. Șanse practice, nu doar pe hârtie.

Daniel Blaga – președinte PLUS Dâmboviţa, candidat Camera Deputaților

Din fericire, de data aceasta nu mai e despre politicieni. Nu, e despre oameni. Despre noi toți. Despre tine. Ți-au spus mulți, de nenumărate ori, că ești lipsit de putere. Că votul tău nu valorează mare lucru, că vocea ta nu contează. Era firesc să o facă, de vreme ce asta însemna că își vor menține puterea. Acum însă, după atât de mult timp, toată puterea e în mâinile tale. E o responsabilitate mare, știm, însă avem încredere completă în tine. Știm că îți dorești ceea ce e mai bine pentru comunitate. Știm că te gândești și la alții și că suferi atunci când ei sunt nedreptățiți. Ai ocazia de a îndrepta aceste aspecte. Duminică, decizi în mod direct cum vrei să arate România și dacă meritocrația merită cu adevărat în sfârșit o șansă. Duminică alegi între o clasă politică veche, imprevizibilă și ineficientă sau oameni noi, cu experiență reală, capabil să elimine hoția care ne-a făcut de fapt să ne pierdem încrederea în aleși.

Duminică, pe 6 decembrie, votează Alianța USR PLUS și convinge alți 5 prieteni să îți urmeze exemplul. Fiți artizanii reali ai revoluției bunei guvernări! Reușim. Împreună.

Cu recunoștință,
Echipa USR PLUS

Material la comanda PLUS Dâmbovița – parte a Alianței USR PLUS. Cod Mandatar Financiar: 11200033

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT