Connect with us

ALEGERI

Mesajul liderului PNL Dâmboviţa în ultima zi a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare

Publicat

pe

Dragi dâmbovițeni,

Timp de 23 de ani, comuniștii din eșalonul doi, securiștii și progeniturile acestora, au făcut din Dâmbovița o feudă pe care au exploatat-o fără milă, în interes propriu.
Acum vin și vă toarnă minciuni frumoase despre cât de bine guvernează ei. Da, au guvernat foarte bine pentru ei, pentru interesele lor, pentru neamurile lor, pentru gașca lor! Oare asta ne dorim pentru viitor? Un viitor în care copiii noștri să fie sclavii sărăciți și lipsiți de speranță ai CIUMEI ROȘII?

Dragi dâmbovițeni, în mai puțin de un an, într-o perioadă de criză cum planeta nu a mai cunoscut, PNL a reușit să demonstreze că poate și vrea să scoată județul și țara din mizeria în care au ajuns după decenii sub bocancul unora ca Iliescu, Năstase, Ponta, Dăncilă sau Dragnea.

Pe 6 decembrie, este momentul să reaprindem flacăra speranței. Speranța într-un viitor mai bun pentru noi și pentru copiii noștri.

Pe 6 decembrie, ne recâștigăm dreptul de a ne așeza demni alături de națiunile civilizate ale Europei. Cu votul dumneavoastră, câștigă România!

Virgil Guran,
Președinte PNL Dâmbovița

Material la comanda PNL Dâmboviţa. Cod Mandatar Financiar: 11200025

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT