Connect with us

ALEGERI

Sunt sigură că dâmbovițenii vor da un vot de încredere candidaților PSD

Publicat

pe

Le mulțumesc dâmbovițenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o în anul 2016, cand m-au desemnat prin vot să-i reprezint în Parlamentul României ca deputat. La mulțumesc colegilor mei pentru faptul că m-au nominalizat din nou în competiția pentru Camera Deputaților.

Mi-am respectat jurământul făcut la începutul mandatului de deputat. Am respectat legea. Am făcut tot ce a stat în putința și în priceperea mea pentru a elabora și vota cele mai bune legi, care să asigure un trai mai bun pentru români. Ca membru în Comisia de Sănătate și Familie din Camera Deputaților, am avut ca prioritate găsirea soluțiilor care pun pe primul loc sănătatea cetăţenilor. Prin întrebări și interpelări, am încercat să determin ministerele să rezolve diferitele situații ridicate de dâmbovițeni. Prin declarații politice, am penalizat greșelile făcute de președintele Iohannis, dar și guvernarea actuală, care nu are soluții pentru sănătate, nu are soluții pentru economie, nu are soluții pentru educație.

Guvernarea PNL este un dezastru pentru România. Rog dâmbovițenii să acorde, pe 6 decembrie, votul lor pentru salvarea educației, pentru salvarea copiilor noștri, pentru salvarea producătorilor noștri, pentru rezolvarea problemelor din sănătate cu care ne confruntăm în această perioadă grea. Sunt convinsă că vor pune în balanță realizările din timpul guvernării PSD și haosul și nesiguranța liberală. Cu toate problemele create de această pandemie, cetățenii știu importanța votului, așa că, pe 6 decembrie, sunt sigură că vor da un vot de încredere Partidului Social Democrat. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Carmen Holban,
Candidat PSD Dâmbovița pentru Camera Deputaților

Material la comanda PSD Dâmbovița. Cod Mandatar Financiar: 11200020

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT