Connect with us

ALEGERI

Alexandru Oprea, candidat PMP Dâmboviţa: Votează cu responsabilitate! Votează oamenii locului!

Publicat

pe

Județul Dâmbovița are resurse inestimabile pentru dezvoltare. Putem să punem aceste resurse la treabă în beneficiul tuturor, cu proiecte mari și ambițioase. Însă pentru asta este nevoie de oameni care să știe cum să o facă, oameni din Dâmbovița, care știu și problemele cu care ne confruntăm aici. De aceea pe 6 decembrie trebuie să votăm cu responsabilitate, în cunoștință de cauză. Oamenii locului știu ce și cum trebuie făcut.

Dâmbovița are nevoie de infrastructură de calitate, care să-i permită o dezvoltare economică și socială rapidă. Așa cum am reușit, în calitate de președinte al Consiliului Județean, să modernizez – în doar câțiva ani – peste 300 de kilometri de drumuri județene, din Parlament mă voi lupta pentru reabilitarea drumurilor naționale.

Fii cu adevărat responsabil pentru viitorul tău și vino la vot pe 6 decembrie! Votați candidații PMP, votați oamenii locului! Poziția 3 pe buletinul de vot.

Alexandru Oprea,
Candidat PMP Dâmboviţa pentru Senat

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT