Connect with us

ALEGERI

Am votat pentru românii care se simt străini în țara lor

Publicat

pe

Radu Popa, vicepreședinte PSD Dâmbovița și locul trei pe lista de candidați pentru Camera Deputaților, a votat astăzi la Voinești.

„Am votat pentru cei care s-au simțit jigniți de imaginea pupitrului așezat pe drumul victoriei noastre, în arcul moral al istoriei. Am votat pentru cei care s-au simțit batjocoriți de guvernul lui.

Am votat pentru cei care s-au simțit jigniți de deciziile lui Orban si ale lui Guran – școlile închise și piețele încătușate. Am votat pentru românii care se simt străini în țara lor.

Am votat pentru cei care nu au avut sărbători de Paște și simt că nu vor avea nici de Crăciun. Am votat pentru sprijinirea capitalului românesc. Pentru toți aceasta este ziua revanșei”, a spus Radu Popa.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul polițist Alexandru Iorga a pornit pe drumul de viitor primar al orașului Găești

Publicat

pe

PSD Dâmbovița a făcut una dintre cele mai tari și inspirate mișcări politice din ultimul timp. L-a desemnat pe fostul comandant al Poliției Orașului Găești, acum avocat, Alexandru Iorga, drept candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din 2024. Decizia a fost luată ieri, de Biroul Permanent Județean al PSD, în ședința desfășurată la sediul filialei social-democraților din Găești. Iorga, propus și susținut de organizația locală, a fost desemnat pentru candidatură cu unanimitate de voturi. Evident, meritul acestei promovări, aparține președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care, în afară de flerul și intuiția în a-și alege oamenii de echipă, investește în aceștia și multă încredere.

Cunoscând personalitatea, caracterul, conduita, stilul de comunicare, de impresionare a cetățeanului alegător, a concetățenilor săi din Găești, bazate pe forța argumentării și soluții, cu siguranță, contracandidații săi au puternice motive să se teamă. Inclusiv, primarul în funcție, Gheorghe Grigore, căzut într-un ciudat și anost con de umbră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite