Connect with us

Argeș

Incendiu la o fermă mixtă de animale din Bughea de Sus, județul Argeș

Publicat

pe

O fermă de animale din localitatea Bughea de Sus, județul Argeș, a fost cuprinsă de flăcări în această seară. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ISU care au constatat că incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 700 mp. În sprijinul acestora au venit și doi colegi aflați în timpul liber.

În interiorul construcțiilor erau adăpostite 10 tone de plante furajere și 5 tone de cereale. Cele mai multe animale au fost evacuate, unele dintre ele înainte de sosirea pompierilor, celelalte pe parcursul intervenției. Din păcate, nu au putut fi salvați 35 de purcei și 10 iepuri.

Deocamdată, nu a fost stabilită cauza incendiului. La această oră, focul este localizat și se acționează pentru lichidarea acestuia.

Argeș

A rămas fără picior, din cauza unui șofer care a lovit o mașină parcată

Publicat

pe

Un autoturism a intrat, în această după-amiază, într-o autoutilitară parcată, în comuna Stâlpeni, județul Argeș.

Ca urmare a acestui eveniment rutier, a fost lovit un bărbat în vârstă de 51 de ani, pieton, provocându-i amputarea piciorului drept, de la nivelul genunchiului – ne informează ISU Argeș.

Citește în continuare

Argeș

A murit intoxicată cu fum în apartament. Focul a izbucnit de la o lumânare

Publicat

pe

O femeie de 79 de ani a murit, în această dimineață, după ce în apartamentul în care locuia singură, situat în municipiul Pitești, cartier Trivale, a izbutit un incendiu în jurul orei 04:30.

Bătrâna a fost găsită intoxicată cu monoxid de carbon. Echipajele SMURD sosite la fața locului au început imediat manevrele de resuscitare, din păcate însă fără rezultat, în final fiind declarat decesul.

Potrivit ISU Argeș, incendiul s-a manifestat într-o debara și puțin pe holul locuinței, cu degajare mare de fum în apartament și pe scara blocului.

Focul a pornit se pare de la o lumânare lăsată aprinsă, care a intrat în contact cu un material combustibil. Astăzi fiind zi de mare sărbătoare – Sf. Parascheva, foarte probabil femeia a aprins lumânarea în scop religios.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT