Connect with us

Ialomiţa

Două accidente rutiere pe același sector al DN 1D, aproape concomitent

Publicat

pe

Traficul pe DN 1D, între Jilavele și Bărbulești, a fost blocat, în această seară, din cauza a două accidente de circulație care s-au produs aproape concomitent.

În prima fază, o camionetă în care se deplasau patru persoane a derapat și a ieșit în afara părții carosabile. Doi dintre pasageri au primit îngrijiri medicale la fața locului, apoi au fost transportați la spitalul din Urziceni.

În cel de-al doilea eveniment rutier, au fost implicate un autoturism în care se aflau două persoane și un vehicul cu șase persoane. Urmare impactului, mașina cu șase persoane s-au răsturnat în afara părții carosabile, doi dintre pasageri rămânând încarcerați. Cinci persoane au ajuns la spital, cele două din autoturism și trei din vehiculul care s-a răsturnat.

„Echipele de intervenție au acționat în paralel în sprijinul pacienților rezultați din cele două accidente. Misiunea a fost asigurată cu forțe ale ISU Ialomița (Detașamentul de pompieri Urziceni), și ale Serviciului județean de Ambulanță Ialomița, fiind angrenate o autospecială pentru descarcerare, una pentru stins incendii, o autosanitară SMURD și 4 ambulanțe ale SAJ Ialomița.

Bilanțul victimelor rezultate din cele 2 evenimente însumează 6 bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 46 de ani și o femeie de 33 de ani. Cu toții au ajuns în stare de conștiență la spital, dar prezentând traumatisme, escoriații, plăgi și unii dintre ei, atacuri de panică”, se precizează într-un comunicat remis de ISU Ialomița.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Program gratuit de testare COVID în municipiul Slobozia, implementat de Primărie

Publicat

pe

Consiliul Local Slobozia, județul Ialomița, a aprobat, ieri – 21 octombrie 2021, la inițiativa primarului Dragoș Soare, implementarea unui program gratuit de testare antigenică rapidă a persoanelor domiciliate în Slobozia, pentru depistarea infecției cu virusul Sars-Cov-2.

Acțiunea va demara miercuri, 27 octombrie, iar punctul de testare va fi organizat în Piața Revoluției (în fața Prefecturii). Acesta va fi deschis de luni până duminică, între orele 10:00-18:00. Se pot testa toate persoanele cu domiciliul sau reședința în Municipiul Slobozia, atât adulți, cât și copiii care au implinit vârsta de 4 ani.

Ce documente sunt necesare?
Adulți: Carte de Identitate
Copii cu vârsta între 14 și 18 ani: Carte de Identitate (atât a copilului cât și a părintelui)
Copii cu vârsta între 4 și 14 ani: Certificat de naștere (al copilului) și Carte de Identitate (a părintelui)

De asemenea, trebuie completat formularul ce vizează consimțământul recoltării probelor. Formularul poate fi descărcat folosind următorul link: https://municipiulslobozia.ro/wp-content/uploads/documente/2021/COVID-19/Formular-Constimtamant-COVID-19-Recoltare.pdf

Este posibilă și retestarea?
Da, retestarea este posibilă în cazul în care au trecut cel puțin 7 zile de la ultima testare gratuită.

Citește în continuare

Ialomiţa

Mormintele celor decedați de COVID, săpate cu excavatorul!

Publicat

pe

Imagini de coșmar a postat, pe pagina sa de Facebook, Valeriu Petre Roșca – directorul Direcției de Administrare a Domeniului Public Slobozia, județul Ialomița. Gropile unde vor fi înmormântați cei care au fost răpuși de COVID-19 sunt săpate cu excavatorul!

Groparii nu mai fac față. În ajutorul lor au venit cu utilaje angajații de la DADP. Fotografiile care pur și simplu te îngrozesc sunt însoțite de un îndemn la vaccinare, la responsabilitate.

Ieri, la Slobozia, au fost îngropați 8 oameni, iar astăzi 7 și alte gropi reci așteaptă să fie ocupate…

„Haideți să facem tot posibilul ca să rămânem sănătoși, iar asta înseamnă să ne vaccinăm. Nu mai ascultați sfaturile persoanelor neavizate care vă mint că vaccinul este experimental, ci mergeți să vă imunizați. Nu, nu imunizarea naturală e soluția. Multe persoane care au avut SARS-CoV-2 au rămas cu sechele grave, cu plămânii afectați și în proporție de 60%!

Vaccinați-vă ca să vă protejați familia, ca să vă acordați o șansă la viață, ca să nu vă rămână copiii singuri pe lume! Vaccinarea este singura solutie!!

Este momentul să fim cu toții responsabili, să evităm aglomerațiile şi să ne protejăm prin purtarea permanentă a măştii în spațiile publice. Dacă nu înțelegem nici în acest moment că fiecare dintre noi trebuie să facem tot posibilul pentru a ne proteja pe noi şi familiile noastre, vom ajunge să ne plângem cu toții rudele şi prietenii”, a scris Valeriu Petre Roșca.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT