Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Bolid scăpat de sub control a intrat în curtea unui cetățean din Nucet

Publicat

pe

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc în această dimineață în comuna Nucet, județul Dâmbovița. Era în jurul orei 03:00, când un autoturism de clasă, scăpat de sub control, probabil din cauza vitezii excesive și pe fondul unor condiții de mediu nu tocmai prielnice, a ieșit de pe carosabil și a intrat într-o gospodărie. Mașina de putere a trecut prin porți ca prin brânză.

În urma impactului a fost avariat și un stâlp de electricitate, iar o conductă de gaze a fost fisurată. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Târgoviște cu o autospecială de intervenție și un echipaj de ambulanță SMURD. Militarii au acționat pentru asigurarea și securizarea zonei până la sosirea echipelor specializate de la operatorii de distribuție a gazelor și energiei electice.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, înregistrându-se doar pagube materiale importante. Cetățenii din Nucet au atras atenția în nenumărate rânduri că în localitate, anumiți indivizi, care dispun de mașini puternice, circulă cu viteză mult peste limita admisă. Oamenii solicită Poliției să intervină mai des pe drumurile din comună unde unii sfidează legea, participând parcă la adevărate curse de viteză.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Dâmbovița: 83 de unități de învățământ în scenariul roșu și 144 în scenariul galben

Publicat

pe

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a aprobat, astăzi – 5 martie 2021, noile scenarii de funcționare pentru unitățile de învățământ din județ, aplicabile începând cu data de 8 martie.

Astfel, în 274 de școli și grădinițe, copiii merg la clase, în 144 se aplică scenariul galben (sunt prezenți în clasă preșcolarii, elevii de I-IV și cei din anii terminali) și 83 de unități de învățământ sunt în scenariul roșu (sunt prezenți la clasă preșcolarii și elevii de I-IV).

În continuare, învață exclusiv online copiii din localitățile aflate în carantină, respectiv Pucheni (până în data de 11 martie) și Lucieni (până în data de 10 martie).

Vezi aici lista școlilor pe scenarii de funcționare

Cât privește infectarea cu noul coronavirus în rândul elevilor, profesorilor și personalului auxiliar, situația se prezintă astfel:

Citește în continuare

ACTUALITATE

Târgul Primăverii la Gura Ocniței

Publicat

pe

Astăzi, președintele Consiliului Județean – Corneliu Ștefan și deputatul PSD de Dâmbovița Ionuț Vulpescu s-au aflat la Gura Ocniței, unde localnicii, iubitori de tradiție și de frumos, au vrut să cinstească românește venirea primăverii, anotimpul primenirii naturii și a sufletului.

Manifestarea, la care au fost expuse, pentru a fi admirate dar și achiziționate, o serie de obiecte de decor confecționate manual de copii, sub îndrumarea meșterilor, s-a desfășurat într-un cadru restrâns din cauza pandemiei de coronavirus. Elevii școlilor din comună au susținut și un scurt program artistic. Evident, la costumul popular a trebuit să fie adăugat elementul mască de protecție.

„Atelierele de lucru, dar și expozițiile cu vânzare sunt ocazii prin care lucrurile frumoase create de meșterii populari duc mai departe spiritul satului românesc și obiceiurile primei săptămâni din Luna lui Mărțișor.

Respectând normele de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, a fost o adevărată plăcere ca, alături de cetățenii comunei, să asistăm la programele artistice puse în scenă de invitații Târgului de Primăvară.

Sper ca anul viitor să putem participa în număr mult mai mare la astfel de activități, mai ales că tradițiile noastre trebuie duse mai departe”, a fost mesajul președintelui Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!