Connect with us

Dâmboviţa

Bolid scăpat de sub control a intrat în curtea unui cetățean din Nucet

Publicat

pe

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc în această dimineață în comuna Nucet, județul Dâmbovița. Era în jurul orei 03:00, când un autoturism de clasă, scăpat de sub control, probabil din cauza vitezii excesive și pe fondul unor condiții de mediu nu tocmai prielnice, a ieșit de pe carosabil și a intrat într-o gospodărie. Mașina de putere a trecut prin porți ca prin brânză.

În urma impactului a fost avariat și un stâlp de electricitate, iar o conductă de gaze a fost fisurată. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Târgoviște cu o autospecială de intervenție și un echipaj de ambulanță SMURD. Militarii au acționat pentru asigurarea și securizarea zonei până la sosirea echipelor specializate de la operatorii de distribuție a gazelor și energiei electice.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, înregistrându-se doar pagube materiale importante. Cetățenii din Nucet au atras atenția în nenumărate rânduri că în localitate, anumiți indivizi, care dispun de mașini puternice, circulă cu viteză mult peste limita admisă. Oamenii solicită Poliției să intervină mai des pe drumurile din comună unde unii sfidează legea, participând parcă la adevărate curse de viteză.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Ajută-l pe Ștefan să lupte cu boala! Are nevoie urgent de 35.000 de euro

Publicat

pe

Un tânăr inginer de autovehicule din comuna Vulcana Pandele, județul Dâmbovița, diagnosticat cu cancer al sistemului limfatic în octombrie 2019, are nevoie de sprijinul semenilor pentru a ajunge la o clinică din Turcia pentru imunoterapie și apoi transplant de celule stem. Aceasta ar putea fi șansa lui Ștefan Cătălin Vlădescu, în vârstă de 26 de ani, să se vindece! Și are nevoie de 35.000 de euro!

Deși a efectuat până acum mai multe cicluri de chimioterapie, boala lui Ștefan a avansat, ajungând acum în stadiul IV, cu metastaze la plămâni și la oase.

Puteți face donații în următoarele conturi:
RO18 RZBR 0000 0600 1996 3154 – CONT LEI
RO39 RZBR 0000 0600 2268 7991 -CONT EURO
(Cătălin Vlădescu)

Duminică – 26 septembrie, de la ora 14:00, la Căminul Cultural „Izvor de Apă Vie” din Vulcana Pandele va avea loc spectacolul caritabil „Împreună pentru Ștefan”. Intrarea costă 30 de lei, bani care vor ajunge la Ștefan. De asemenea, începând de luni – 20 septembrie, se vor putea face donații și la urna amplasată la același cămin cultural.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 clase din 5 școli din Dâmbovița au trecut la ore online

Publicat

pe

Cinci elevi și un cadru didactic din județul Dâmbovița au fost confirmați cu COVID-19, ne informează Inspectoratul Școlar.

Ca urmare a acestui fapt, activitatea față în față a fost suspendată și s-a trecut la ore online în cinci clase de la următoarele cinci unități de învățământ:
– Școala nr. 4 „Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa
– Școala „Vasile Cârlova” Târgoviște
– Școala „Radu cel Mare” Găești
– Liceul „Constantin Brâncoveanu” Târgoviște
– Lucrul „Udrea Băleanu” Băleni.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT