Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște a activat departamentul pentru deszăpezire

Publicat

pe

În contextul căderii primilor fulgi de nea la Târgoviște, primarul Daniel Cristian Stan a efectuat, în această dimineață, o vizită la departamentul pentru deszăpezire organizat la Direcția de Salubritate, pentru a verifica situația la zi a stocurilor de materiale antiderapante și, evident, a utilajelor de intervenție. La final, edilul i-a asigurat pe târgovișteni că administraţia publică locală este pregătită să intervină eficient, astfel încât căile de circulație să fie practicabile chiar și în condiții de iarnă grea.

„Avem 30 de utilaje în dotarea administrației publice locale. În caz de necesitate, mai putem face apel la încă 25-30 de utilaje. De asemenea, putem mobiliza, la nevoie, în jur de 300 de oameni, numai din structurile administrației locale târgoviștene. Deci, avem mijloacele materiale și umane de a interveni în situația în care vom avea o iarnă grea, așa cum se anunță. De asemenea, avem stocurile necesare de clorură de calciu, de nisip, de sare, astfel încât să putem interveni eficient atunci când va fi nevoie.

În pofida unui an bugetar foarte dificilă, am reușit să ne gospodărim și să achiziționăm chiar și utilaje noi de intervenție. Sunt utilaje performante. Sper să nu avem probleme. Anul trecut a fost o iarnă blândă, a nins în primăvară, dar anul acesta se anunță o iarnă ceva mai severă. Vom face tot ceea ce este omenește posibil pentru a păstra căile de circulație practicabile. Domnul Badea se va ocupa în mod direct de acest subiect, așa cum a făcut-o în fiecare an.

Sunt oameni cu experiență la Primăria Târgoviște în acest domeniu și am convingerea că nu vom avea dificultăți deosebite nici în acest an, iar târgoviștenii vor beneficia și pe această zonă de un serviciu public de calitate. Precizez că, la nivelul Primăriei Târgovişte, nu facem apel la alte societăți comerciale, la alte companii. Avem și utilajele necesare, și mijloacele umane pentru a realiza prin forțe proprii această activitate”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești. Vezi ordinea de zi!

Publicat

pe

de

Se convoacă în ședință ordinară, ce se va desfășura prin mijloace electronice-online, Consiliul Local Voinești, pe data de 28.10.2021, ora 09:00.

Dispoziția de convocare împreună cu materialele aferente proiectelor de hotărâre înscrise pe ordinea de zi vor fi transmise consilierilor locali în format electronic.

Consilierii locali pot formula și transmite electronic amendamente asupra proiectelor de hotărâre înscrise pe ordinea de zi pe adresa de e-mail: consiliullocalvoinesti@yahoo.com (Secretar General)

Ordinea de zi este următoarea:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2021;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației fazele DALI si PT, a indicatorilor tehnico-economici si a cofinanțării din partea Consiliului Local Voinești pentru obiectivul “Modernizare prin creșterea eficientei energetice a sediului SPCLEP Voinești si Politie Locala, comuna Voinești, județul Dâmbovița „prin Administrația Fondului de Mediu, Programul privind creșterea eficientei energetice si gestionarea inteligenta a energiei in clădirile publice;
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație speciala de salubrizare pentru solicitările depuse la Primaria Voinești, conform anexelor emise de ADI „Management integrat al deșeurilor in județul Dâmbovița” cu nr.9328/21.10.2021 pentru luna noiembrie 2021;
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetare trimestrul III 2021;
5. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Local Voinești in Comisia pentru Evaluarea si Asigurarea Calității din cadrul Liceului Tehnologic Voinești pentru anul școlar 2021-2022;
6. Diverse.

PRIMAR,
Sandu Gabriel Dănuț

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Orașul Pucioasa va avea o superbă zonă de agrement în Lunca Ialomiței

Publicat

pe

Primăria Pucioasa implementează cu fonduri europene nerambursabile un proiect care vizează amenajarea unei superbe zone de agrement în Lunca Ialomiței. Vor fi construite aici terenuri de fotbal și tenis cu nocturnă, bazine de înot cu tobogane, locuri de joacă, zone de fitness, foișoare cu grătare, o pistă de skateboard, o pistă de biciclete, un perimetru pentru plimbat animalele de companie, precum șii un patinoar care va funcționa pe timpul iernii.

Săptămâna aceasta, primarul Constantin Ana a postat pe pagina sa de Facebook fotografii de pe șantier, cu precizarea că în vara anului viitor zona de agrement din Lunca Ialomiței va fi pusă la dispoziția locuitorilor orașului Pucioasa. Bine, la cât de frumoasă va fi, suntem convinși că și alți dâmbovițeni vor alege să-și petreacă timpul liber la Pucioasa!

„Zona de agrement din Lunca Ialomiței este al doilea proiect al nostru care pune în valoare râul Ialomița și terenurile de pe malurile sale, acestea fiind singurele zone care mai permit o dezvoltare consistentă și predictibilă a orașului nostru!

Astăzi, constructorul ne-a aratat primele fotografii ale toboganelor contractate. Mie mi se pare că arată foarte bine!

Încet-încet, ca să nu spun pas cu pas, căci nu mai sună deloc bine, construim motive pentru ca cetățenii noștri să rămână în oraș, iar pentru cei din afara orașului construim motive să ne viziteze!”, a scris Costi Ana pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT