Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu acordă facilităţi fiscale. Cererile se depun până la 21 decembrie 2020

Publicat

pe

Primăria Titu acordă, în baza OUG 181/22 octombrie 2020 şi a HCL 188/24 noiembrie 2020, facilităţi fiscale persoanelor fizice şi juridice care deţin în proprietate clădiri nerezidenţiale pe teritoriul oraşului, folosite pentru activitatea economică proprie – COD CAEN 5610 (servicii de servire a mesei pentru clienţi) – sau date în folosinţă printr-un contract de închiriere, comodat sau prin alt tip de contract pentru desfăşurarea unor activităţi proprii sau către alte persoane fizice sau juridice, respectiv reducerea impozitului pe clădiri aferent anului 2020 în procent de 50%, dacă au fost obligaţi să îşi întrerupă total activitatea sau dacă deţin certificatul pentru situaţii de urgenţă emis de Ministerul Economiei prin care se certifică întreruperea parţială a activităţii economice.

Dosarele se depun la Registratura Primăriei Titu până la data de 21 decembrie 2020, inclusiv, şi trebuie să conţină următoarele docuemnte:
– Cerere
– Declaraţie pe propria răspundere
– Declaraţie pe propria răspundere a utilizatorilor
– CI / CUI proprietar sau împuternicit
– Act adiţional la contractul de închiriere sau alt tip de contract care nu implică cedarea folosinţei cu titlu gratuit, după caz
– Certificatul pentru situaţii de urgenţă emis de Ministerul Economiei
– Orice alt act relevant pentru clarificarea situaţiei fiscale

Atenţie! Contribuabilul trebuie să achite toate obligaţiile fiscale, inclusiv amenzi, datorate bugetului local, cu excepţia sumei reduse la impozitul pe clădiri acordată prin HCL 188/24 noiembrie 2020, până la data de 21 decembrie 2020, inclusiv, sub sancţiunea decăderii.

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești. Vezi ordinea de zi!

Publicat

pe

de

Se convoacă în ședință ordinară, ce se va desfășura prin mijloace electronice-online, Consiliul Local Voinești, pe data de 28.10.2021, ora 09:00.

Dispoziția de convocare împreună cu materialele aferente proiectelor de hotărâre înscrise pe ordinea de zi vor fi transmise consilierilor locali în format electronic.

Consilierii locali pot formula și transmite electronic amendamente asupra proiectelor de hotărâre înscrise pe ordinea de zi pe adresa de e-mail: consiliullocalvoinesti@yahoo.com (Secretar General)

Ordinea de zi este următoarea:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2021;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației fazele DALI si PT, a indicatorilor tehnico-economici si a cofinanțării din partea Consiliului Local Voinești pentru obiectivul “Modernizare prin creșterea eficientei energetice a sediului SPCLEP Voinești si Politie Locala, comuna Voinești, județul Dâmbovița „prin Administrația Fondului de Mediu, Programul privind creșterea eficientei energetice si gestionarea inteligenta a energiei in clădirile publice;
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație speciala de salubrizare pentru solicitările depuse la Primaria Voinești, conform anexelor emise de ADI „Management integrat al deșeurilor in județul Dâmbovița” cu nr.9328/21.10.2021 pentru luna noiembrie 2021;
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetare trimestrul III 2021;
5. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Local Voinești in Comisia pentru Evaluarea si Asigurarea Calității din cadrul Liceului Tehnologic Voinești pentru anul școlar 2021-2022;
6. Diverse.

PRIMAR,
Sandu Gabriel Dănuț

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Orașul Pucioasa va avea o superbă zonă de agrement în Lunca Ialomiței

Publicat

pe

Primăria Pucioasa implementează cu fonduri europene nerambursabile un proiect care vizează amenajarea unei superbe zone de agrement în Lunca Ialomiței. Vor fi construite aici terenuri de fotbal și tenis cu nocturnă, bazine de înot cu tobogane, locuri de joacă, zone de fitness, foișoare cu grătare, o pistă de skateboard, o pistă de biciclete, un perimetru pentru plimbat animalele de companie, precum șii un patinoar care va funcționa pe timpul iernii.

Săptămâna aceasta, primarul Constantin Ana a postat pe pagina sa de Facebook fotografii de pe șantier, cu precizarea că în vara anului viitor zona de agrement din Lunca Ialomiței va fi pusă la dispoziția locuitorilor orașului Pucioasa. Bine, la cât de frumoasă va fi, suntem convinși că și alți dâmbovițeni vor alege să-și petreacă timpul liber la Pucioasa!

„Zona de agrement din Lunca Ialomiței este al doilea proiect al nostru care pune în valoare râul Ialomița și terenurile de pe malurile sale, acestea fiind singurele zone care mai permit o dezvoltare consistentă și predictibilă a orașului nostru!

Astăzi, constructorul ne-a aratat primele fotografii ale toboganelor contractate. Mie mi se pare că arată foarte bine!

Încet-încet, ca să nu spun pas cu pas, căci nu mai sună deloc bine, construim motive pentru ca cetățenii noștri să rămână în oraș, iar pentru cei din afara orașului construim motive să ne viziteze!”, a scris Costi Ana pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT