Connect with us

Dâmboviţa

Fostul lider ALDE Dâmboviţa încearcă să blocheze în instanță fuziunea cu PRO România

Publicat

pe

Ionel Petre, fostul lider al ALDE Dâmbovița, ieșit brusc din politică urmare fuziunii dintre PRO România și ALDE, se pare că nu se dă bătut. Continuă să aibă un cuvânt de spus, în ciuda colegilor, care, oricum, au sfârșit înfrânți și fără identitate. Tocmai acest ultim lucru vrea să îl îndrepte Ionel Petre.

„Fuziunea Alde – PRO România rămâne în istorie ca un eșec lamentabil! Lideri, care cândva însemnau ceva, au dat un exemplu de management al disperării pentru funcții. Acum, din păcate, și-au dat ultima suflare politică. Tinerii din partid și anumite persoane au tras semnale de alarmă continuu, dar, pe stilul dictatorial, au fost reduși la tăcere pe rând.

Echipa ALDE rămâne și încă înseamnă ceva, înseamnă oameni dedicați, muncitori, care nu se lasă ușor, dar doar cu oamenii potriviți în locurile potrivite. Este clar că electoratul s-a maturizat în ultimii 30 de ani și taxează mișcările lipsite de onestitate și țintite către căpătuială”, a scris fostul lider ALDE pe pagina sa de Facebook.

A mai precizat Petre că, luni – 14 decembrie, va merge în instanță pentru a încerca, printr-o întâmpinare, să blocheze fuziunea dintre PRO România și ALDE, partide care, oricum, nu au excelat în alegerile parlamentare din 6 decembrie, neatingând pragul de a intra în Parlament.

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

ACTUALITATE

32 de tineri din Dâmbovița participă la o tabără tematică în Bucegi

Publicat

pe

În perioada 15 iulie – 15 septembrie 2021, va fi implementat în Munții Bucegi, cu finanțare din partea Consiliului Județean Dâmbovița, un nou proiect de educație montană pentru tineret marca Asociația Ecologică Floare de Colț, în parteneriat cu Asociaţia Chindia Jurasic Park.

„Scopul este stimularea participării tinerilor din judeţul Dâmboviţa la activităţi recreative şi de timp liber, în domeniul turismului montan specializat, ca formă de promovare a unui stil de viaţă sănătos şi de reducere a riscului de apariţie a obezităţii în rândul acestora”, precizează Ileana Bocanciu – președinte Asociația Ecologică Floare de Colț și coordonator al proiectului.

Concret, în perioada 2-6 august 2021, la Complex Turistic Cerbul se vor desfăşura activităţile teoretice şi practice ale unei tabere tematice, în mijlocul naturii. Un număr de 32 de tineri din judeţ vor deprinde tainele muntelui parcurgând trasee de drumeţie, luând parte la activităţi de alpinism, speologie, orientare cu busola, ecologizare şi refacere a marcajelor turistice din zonă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT