Connect with us

Dâmboviţa

34 de branșamente ilegale la rețeaua electrică descoperite la Bălteni

Publicat

pe

Se pare că romii din satul Bălteni, comuna Conțești, sunt incurabili când vine vorba de furtul de energie electrică. Dar nici oamenii legii nu îi slăbesc și îndesesc acțiunile care au tocmai scopul de a-i descuraja și sancționa pe cei care încă nu au respect față de lege.

Astăzi, efective sporite din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, însoțite de jandarmi și specialiști de la Electrica, au descins în Bălteni pentru a vedea cum s-au „pregătit” localnicii să întâmpine sărbătorile la capitolul racordare la rețeaua electrică.

Verificările au scos la iveală faptul că mai multe locuințe erau legate ilegal la stâlpii de tensiune. 34 de branșamente prin care se fura energie electrică au fost decuplate. Angajații de la Societatea de Distribuire a Energiei Electrice Muntenia Nord au mai efectuat și 21 de reparații la instalațiile unde existau suspiciuni de sustragere a curentului electric.

Polițiștii i-au informat pe cetățenii din Bălteni că toate intervențiile asupra echipamentelor de măsurare a consumului de energie electrică sunt considerate furt și pedepsite de Codul Penal. Oamenii legii i-au mai sfătuit pe localnici să nu accepte ofertele care vin din partea anumitor indivizi care spun că se pricep să umple la echipamentele electrice pentru a le împiedica să înregistreze consumul real de energie electrică.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Absolvenții vor primi materiale informative despre firme, posturi etc. astfel încât să-și analizeze mai ușor abilitățile și competențele prin prisma ocupării unui job din oferta Parcului Industrial.

„Ziua angajărilor” va avea loc la sediul Liceului Tehnologic Moreni. În funcție de solicitări, acțiunea va fi reeditată. De asemenea, se vor putea organiza vizite de documentare în Parcul Industrial Moreni – ne-a mai spus Gabriel Purcaru.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT