Connect with us

ACTUALITATE

Autoritățile din Răzvad au găsit o soluție să premieze cuplurile de aur și în vremuri de pandemie

Publicat

pe

Primăria și Consiliul Local Răzvad au premiat, astăzi – 21 decembrie 2020, cuplurile care au împlinit anul acesta 50 de ani de căsătorie. Având în vedere restricţiile impuse de pandemia de COVID-19, s-a renunțat la atmosfera de sărbătoare, cu muzică, tort și voie bună.

Primarul Emanuel Spătaru și viceprimarul Ionela Șerban au înmânat cuplurilor de aur, rând pe rând, o diplomă de fidelitate matrimonială, un buchet de flori, un premiu de 500 de lei, dar și câte o șampania, să închine fiecare un pahar, în cinstea acestei aniversări, în tihna propriei gospodării. Celor care nu au putut ajunge la Primărie, edilii le vor duce premiile acasă.

Felicitări autorităților de la Răzvad pentru că au găsit o soluție să nu renunțe la o tradiție care aduce de fiecare dată zâmbetul pe buze seniorilor din comună.

Cuplurile premiate
1. Dumitrescu Ovidiu – Răzvad
2. Ignat Ion – Răzvad
3. Simionescu Niculae – Valea Voievozilor
4. Oprea Leonida – Răzvad
5. Nae Vasile – Valea Voievozilor
6. Țolescu Dumitru – Valea Voievozilor
7. Dulea Niculae – Valea Voievozilor
8. Marcu Gheorghe – Răzvad
9. Georgescu Stelian Marian – Răzvad
10. Dumitru Gheorghe – Valea Voievozilor

 

 

 

 

 

 

ACTUALITATE

Primăria Gura Ocniței a premiat „Cuplurile de aur” ale acestui an, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

Momente frumoase și pline de emoție, astăzi – 1 octombrie 2022, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”, la Primăria Gura Ocniței, din județul Dâmbovița. La inițiativa edilului Sorin Vasile Ioniță, au fost premiate cele 13 familii din comună care își aniversează anul acesta „Nunta de aur”, un exemplu de iubire adevărată și sinceră pentru generațiile tinere.

Sărbătoriților le-au fost înmânate flori, diplome de excelență și câte 500 de lei, împreună cu urări de sănătate și fericire mulți, mulți ani de acum înainte.

De asemenea, primarul comunei a transmis un mesaj de felicitare și celorlalți seniori din comună, și nu numai.

„Ziua internațională a persoanelor vârstnice reprezintă întotdeauna încă un prilej de a ne aminti de cei care au pus bazele la ceea ce suntem noi astăzi, oamenii de la care am învățat și învățăm zilnic tainele vieții, tradițiile și cultura țării noastre. Ei sunt cei care ne-au născut, crescut și care au reușit să ne creeze un mediu bun și un viitor pentru noi! Tuturor seniorilor, vă urez din suflet la mulți ani, multă sănătate, fericire și liniște alături de cei dragi, iar bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Senatorul Titus Corlățean, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

de

Oameni care au trecut prin viață, așa cum este ea construită… Cu bune și cu mai puțin bine, cu multă muncă, suflet, energie, speranțe, dar și deziluzii, dezamăgiri, cu aspirații și vise la tinerețe, cu împliniri, dar și cu eșecuri, cu o viață în familie, dar și uitați de cei dragi… O viață de om…

De ziua dumneavoastră, cu respect pentru părul argintat pe care îl aveți, vă doresc sănătate, ca cel puțin ziua de azi să vă aducă în memorie doar ce a fost frumos în viața dumneavoastră și, pentru cei care încă nu știu, să realizați că există un Mântuitor pentru toți, singurul care nu ne-a uitat sau abandonat vreodată și care așteaptă încă să reverse peste dumneavoastră dragostea și binecuvântările Sale! La mulți ani!

Titus Corlățean,
Senator PSD de Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT