Connect with us

Dâmboviţa

PNL a pornit pe toboganul autodistrugerii

Publicat

pe

Deputatul PSD de Dâmbovița Radu Popa consideră că reacția de autodistrugere a PNL a început. Cel care a apăsat pe buton a fost însuși liderul liberalilor, Ludovic Orban.

„Îi mai trebuie o cruce mare, pusă fix pe locul din care a anunțat ponderea ministerelor in guvern. Este cea mai proastă negociere pentru partidul care conduce coaliția de guvernare din ultimii 30 de ani.

Tocmai din cauza acestui dezechilibru sever între “greutatea” ministerelor dăruite USR și UDMR și tracțiunea lor electorală, eu nu cred că va rezista prea mult acest guvern. Doar dacă liberalii nu au decis să se sinucidă colectiv și încet”, a scris Radu Popa pe pagina sa de Facebook.

Mai crede vicepreședintele PSD Dâmbovița că, la congresul PNL din primăvară 2021, Orban are toate șansele să piardă conducerea partidului și să devină amintire. Lăsând la o parte problemele interne ale liberalilor năuci și avizi după putere, care într-un an de guvernare nu au dovedit că știu să gestioneze cum trebuie țara, Radu Popa se întreabă ce va urma de acum înainte. Ce va face pentru popor acest Guvern clădit din bucăți ale interesului?

„Ce facem cu România care gâfâie? Ce facem cu economia? Cîțu a arătat ce poate! Ce facem cu industriile? Care e programul lor? Din nimic nu faci bici și nici nu plesnește”, a mai spus deputatul PSD.

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița a propus spre finanțare prin Programul Național „Anghel Saligny” 47 de km de drumuri județene

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița a depus la finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” 6 proiecte ce vizează reabilitarea și modernizarea a 47 km de drumuri județene – se precizează într-un comunicat remis către mass-media. Valoarea totală a finanțării solicitate Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației este de aproximativ 211.000.000 lei.

Traseele vor tranzita comunele Moroeni, Șelaru, Malu cu Flori, Pucheni, Brănești, Glodeni și Runcu, iar lucrările propuse la finanțare sunt următoarele:

– Modernizarea DJ 714, Bolboci – contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului, pe un sector de drum de 4,5 km;

– Modernizarea DJ 503 și DJ 611 pe traseul limită județ Teleorman – Glogoveanu – Fierbinți – limită județ Argeș, etapa a doua a acestui proiect (7,6 km de drum);

– Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Bolboci – Padina – Peștera. Lucrările prevăzute sunt complexe, din cauza porțiunii mari de drum, de 21,6 km, dar și a faptului că investiția presupune și construirea unui pod nou, cu o lungime de 70 metri, și a unui drum nou, care să ocolească satul Glod, în lungime de aproximativ 3,5 km;

– Reabilitarea și modernizarea a 6,7 km din DJ 724, Malu cu Flori – Pucheni;

– Reabilitarea și modernizarea a 4 km din DJ 716, Priboiu – Glodeni;

– Reabilitarea a 2,1 km din DJ 712A, Runcu – Râu Alb.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT