Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Târgovişte: Programul ceremoniei prilejuite de “Ziua Victoriei Revoluţiei şi a Libertăţii” 22 decembrie 2020

Publicat

pe

Foto arhivă

11.30 – 11.45 Realizarea dispozitivului pentru ceremonie în Piaţa Mihai Viteazul;
Instalarea gărzii de onoare la monument.

11.45 – 11.50 Primirea invitaţilor.

11.55 – 12.00 Primirea oficialităţilor:
– primirea onorului de către prefectul judeţului;
– salutul Drapelului de luptă, trecerea în revistă a gărzii de onoare;
– ocuparea locurilor stabilite în dispozitiv.

12.00 – 12.05 Intonarea Imnului de Stat al României.

12.05 – 12.15 Oficierea serviciului religios.

12.15 –12.20 Alocuţiune de deschidere privind semnificaţia evenimentului susţinută de preşedintele Asociaţiei Luptătorilor din decembrie 1989.

12.20 – 12.50 Depuneri de coroane şi jerbe de flori (în ordinea de precădere stabilită de Instituţia Prefectului); intonarea Imnului Eroilor.

12.50 – 12.55 Realizarea dispozitivului pentru defilare.

12.55 – 13.00 Defilarea Gărzii de Onoare.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Înfățișare nouă pentru magazinul Various Brands din Ploiești Shopping Center

Publicat

pe

Various Brands, retailer național cu capital 100% românesc, a investit 120.000 de euro pentru a reamenaja magazinul din incinta centrului comercial Ploiești Shopping Center. Spațiul de 110 mp are acum un design modern și primitor, dar și colecții exclusive.

Potrivit reprezentanților Various Brands, acesta este doar primul pas al planului de dezvoltare și expansiune pentru anul 2021.

„Ne propunem să ajungem în noi zone ale țării, pentru a le oferi pasionaților stilului athleisure posibilitatea de a proba outfit-urile preferate înainte de a le achiziționa. În plus, ne dorim să ne îndreptăm mai mult atenția asupra magazinelor deja existente, oferindu-le o nouă înfățișare care să pună în valoare produsele pe care le comercializăm”, a declarat Nicolae Popa, co-owner Various Brands.

Rețeaua Various Brands cuprinde 26 de magazine deschise la nivelul țării, cărora li se adaugă shop-ul online, www.various-brands.ro.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ești vaccinat? Poți să-ți faci vacanța în Cipru!

Publicat

pe

Este tot mai evident faptul că nu se va mai putea călători în alte țări, în scopuri turistice mai ales, dacă nu deți un „pașaport de vaccinare”.

Ministrul Turismului din Cipru, Savas Perdios, a anunțat deja că, de la 1 mai, țara sa va primi fără restricţii cetăţenii britanici care au primit și a doua doză a vaccinului anticoronavirus. A mai spus ministrul cipriot că, pentru siguranță, autoritățile vor mai efectua teste, aleatoriu.

Atenție! Niciun turist, chiar şi vaccinat, care intră în Cipru nu va scutit de respectarea regulilor antiepidemice, precum purtarea măştii sau păstrarea distanţei de siguranţă, a mai spus oficialul cipriot.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!