Connect with us

Dâmboviţa

2020, an de lupte și victorii pentru PSD Dâmbovița

Publicat

pe

Bilanț de final de an la PSD Dâmboviţa. Un an care, în afara de pandemia care ne-ţintuit pe toţi şi care ne supune la tot soiul de experienţe sociale, de necunoscute, a fost destul de tensionat şi din punct de vedere politic.

În prima parte, 2020 a fost marcat la PSD Dâmbovița de dispute interne, democratice, între tabăra Rovanei Plumb şi grupul coordonat de Corneliu Ştefan, Titus Corlăţean şi Cristian Daniel Stan, alături de care au stat numeroşi primari, consilieri locali şi judeţeni, care doreau schimbarea mentalităţii în organizaţie, resetarea din temelii. 2020 a fost pentru PSD Dâmbvoviţa anul victoriilor, începând cu înfrângerea conservatorilor, a celor din cercul închis controlat de Rovana Plumb şi alegerea lui Corneliu Ștefan ca preşedinte al filialei şi până la victoriile în alegerile locale din 27 septembrie, când PSD Dâmboviţa a câştigat 63 de primării şi funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, ciclul electoral încheindu-se cu scrutinul pentru parlamentare din 6 decembrie, când social-democraţii dâmboviţeni au câştigat patru mandate de deputaţi şi unul de senator.

Astăzi – 22 decembrie 2020, liderul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, senatorul Titis Corlăţean – preşedinte executiv şi primarul municipiului Târgovişte Cristian Daniel Stan – secretar executiv au vrut să mulţumească dâmboviţenilor pentru încrederea acordată și i-au asigurat că vor rămâne dedicaţi problemelor comunităţii, decişi să facă totul pentru binele oamenilor.

„Este un moment de bilanţ. Un moment de final de an. Un an care a fost destul de dificil. Un an care a fost dens din punct de vedere al evenimentelor politice, dar şi raportat la provocările cărora a trebuit să le facem faţă în toată această perioadă. Le mulţumesc dâmboviţenilor, târgoviştenilor, pentru încredere. Nu îi vom dezamăgi”, a fost mesajul primarului Cristian Daniel Stan.

Senatorul Titus Corlăţean a trecut în revistă momentul politic pe care îl traversăm, unul nu tocmai propice reconcilierii şi dezvoltării naţiunii, când la putere, după cum a spus, se prefigurează a fi instalat un guvern de coaliţie total ilegitim.

„Este o formulă lipsită de legitimitatea votului popular pe care un preşedinte al unora dintre români încearcă să o impună într-un mod discreţionar şi neconstituţional. PSD va vota împotriva acestui Guvern. Noi ne vom face datoria sub forma unei opoziţii absolute, împotriva unei guvernări care deja arată semne de serioasă slăbiciune şi lipsă de coeziune”, a precizat Titus Corlăţean. Preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa a mai spus că PSD nu va participa la consultările de la Cotroceni pe care le consideră a fi un exerciţiu inutil, o farsă.

Senatorul PSD le-a mulţumit dâmboviţenilor pentru încredere, pentru faptul că îşi pun în continuare speranţele în PSD, în forţa şi în determinarea acestui partid de a se dedica problemelor cu care se confruntă ţara, fiecare comunitate în parte.

Preşedintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ştefan, a făcut un scurt rezumat socio-politic al anului care tocmai se încheie, an pe care l-a apreciat ca fiind unul destul de greu, plin de evenimente, de încercări, dar şi de victorii, de reaşezarea lucrurilor, cel puţin în PSD Dâmboviţa, într-o matcă a firescului şi normalităţii.

„Nu a fost o luptă uşoară. A fost o luptă grea, a fost o luptă în interiorul organizaţiei. Vreau să vă aduc aminte că a fost pentru prima dată când în organizaţia PSD Dâmboviţa au avut loc alegeri între două echipe. Această izbândă nu a fost a noastră, a celor trei din faţa dumneavoastră, nu a fost a echipei care a câştigat, a fost izbânda organizaţiei PSD Dâmboviţa. A fost un răspuns la ceea ce îşi doreau dâmboviţenii.

Schimbările produse în rândul organizaţiei PSD s-au văzut cel mai bine în rezultatele alegerilor locale şi parlamentare. PSD Dâmboviţa s-a situat pe locul trei în Regiunea Sud Muntenia la alegerile locale din data de 27 septembrie, iar la cele parlamentare de pe 6 decembrie, ca rezultat, ne-am situat pe locul patru la nivel naţional, cel mai bun loc pe care a putut să-l obţină organizaţia PSD Dâmboviţa în toată istoria sa. S-a dovedit că noi, ca şi echipă, am făcut istorie. Am obţinut patru mandate de deputat şi un mandat de senator”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa – Corneliu Ştefan.

Liderul PSD a mulţumit, de asemenea, cetăţenilor pentru încredere şi i-a asigurat că împreună cu echipa PSD Dâmboviţa, cu primarii social-democraţi, împreună cu consilierii locali şi judeţeni, cu toţi parlamentari, va face totul pentru binele judeţului.

„Îi asigur pe dâmboviţeni că nu îi vom dezamăgi. Ne-am asumat o luptă grea, ne-am asumat un drum greu şi, aşa cum am spus şi în campaniile electorale, o spun şi acum, obiectivul nostru este acela de a dezvolta comunităţile locale”, a mai adăugat Corneliu Ştefan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Două accidente rutiere în Dâmbovița, în această dimineață

Publicat

pe

Accident rutier, în această dimineață, pe DN 72, în zona Hanului Dragodana. Potrivit ISU Dâmboviţa, o persoană a fost rănită. Victima a fost transportată la UPU Târgoviște, după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul SAJ. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor.

ISU Dâmboviţa a acționat, cu puțin timp în urmă, și la un accident rutier petrecut pe DJ 711A, între Mavrodin și Colacu (oraș Răcari). A fost rănită o persoană de 26 de ani, care a primit îngrijiri medicale apoi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Titu.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Ajută-l pe Ștefan să lupte cu boala! Are nevoie urgent de 35.000 de euro

Publicat

pe

Un tânăr inginer de autovehicule din comuna Vulcana Pandele, județul Dâmbovița, diagnosticat cu cancer al sistemului limfatic în octombrie 2019, are nevoie de sprijinul semenilor pentru a ajunge la o clinică din Turcia pentru imunoterapie și apoi transplant de celule stem. Aceasta ar putea fi șansa lui Ștefan Cătălin Vlădescu, în vârstă de 26 de ani, să se vindece! Și are nevoie de 35.000 de euro!

Deși a efectuat până acum mai multe cicluri de chimioterapie, boala lui Ștefan a avansat, ajungând acum în stadiul IV, cu metastaze la plămâni și la oase.

Puteți face donații în următoarele conturi:
RO18 RZBR 0000 0600 1996 3154 – CONT LEI
RO39 RZBR 0000 0600 2268 7991 -CONT EURO
(Cătălin Vlădescu)

Duminică – 26 septembrie, de la ora 14:00, la Căminul Cultural „Izvor de Apă Vie” din Vulcana Pandele va avea loc spectacolul caritabil „Împreună pentru Ștefan”. Intrarea costă 30 de lei, bani care vor ajunge la Ștefan. De asemenea, începând de luni – 20 septembrie, se vor putea face donații și la urna amplasată la același cămin cultural.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT