Conectați-vă cu noi

Uncategorized

Primarul municipiului Moreni, mesaj cu prilejul sărbătorilor de iarnă

Publicat

pe

Sfintele Sărbători ale Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos îmi oferă prilejul de a vă transmite gândurile mele bune şi de a vă dori din toată inima multă fericire, sănătate, prosperitate şi căldură sufletească, alături de cei dragi!

În prag de An Nou, vă doresc să aveţi parte în continuare de multe succese şi realizări, iar bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului viitor!

CRĂCIUN FERICIT ȘI UN AN NOU CU ÎMPLINIRI!

Primarul municipiului Moreni,
Ing. Constantin Dinu

Uncategorized

2021 să ne aducă liniște, armonie și multă sănătate!

Publicat

pe

de

Cu ocazia Anului Nou, vă doresc să aveți parte de împlinirea tuturor dorințelor. 2021 să ne aducă liniște, armonie și multă sănătate! Să fim mai buni, mai drepți, mai tari. La mulți ani!

Constantin Pătru,
Primarul comunei Tătărani

Citește în continuare

Uncategorized

2021 să fie un an al bucuriilor și împlinirilor noastre!

Publicat

pe

de

Acum, în prag de An Nou, când paşim cu toții plini de speranță, încredere și gânduri de mai bine în această nouă etapă a vieții noastre, primiți din partea mea cele mai sincere urări de sănătate, fericire și prosperitate! 2021 să fie un an al bucuriilor și împlinirilor noastre! La mulți ani!

Sorin Vasile Ioniţă,
Primarul comunei Gura Ocniţei

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!