Connect with us

Argeș

Jandarmii din Argeș au fost, din nou, ajutoarele lui Moș Crăciun

Publicat

pe

Jandarmii din Argeș au dat, astăzi – 23 decembrie 2020, sens sărbătorilor de iarnă pentru o mamă singură care nu s-a gândit nicio clipă să-și abandoneze copiii, o adolescentă maturizată prea devreme, din cauza problemelor, și trei copii care se zbat în multe lipsuri. Cinci suflete, ce trăiesc într-o locuință cu două cămăruțe care nici măcar nu este a lor, însă pentru care sensul cuvântului „familie” are semnificații profunde.


„Cu sprijinul Asociației Sportive Argeșul, din care fac parte jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, am reușit să le dăruim alimente de bază, hăinuțe jucării, măști de protecție și dezinfectant pe care am ales să le oferim acestei familii greu încercate de soartă. Sperăm ca gestul nostru să aducă o urmă de lumină în sufletele lor și, de ce nu, să inspire și pe alții să dăruiască câte puțin celor pentru care puțin înseamnă mult”, se arată într-un comunicat remis de IJJ Argeș.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Fetiță de 2 ani a căzut de la etajul al doilea al unui bloc

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

O fetiță de 2 ani a căzut, astăzi – 23 octombrie 2021, de la etajul al doilea al unui bloc din Mioveni, județul Argeș.

Copila a suferit multiple traumatisme și este semiconștientă. A fost preluată de paramedicii SMURD și transportă de urgență la spital – ne informează ISU Argeș.

Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

„Focul lui Sumedru” este interzis anul acesta în județul Argeș

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș a adoptat o hotărâre privind interzicerea organizării manifestărilor tradiționale „Focul lui Sumedru”. Măsura a fost luată pentru a preveni răspândirea infectărilor cu coronavirus.

„Focul lui Sumedru” se aprinde de sute de ani în multe sate din județele Argeș, Dâmboviţa, Brașov și Bacău , în noaptea de 25 spre 26 octombrie. În jurul acestora, se adună de obicei copiii și tinerii, care cântă, dansează și sar peste flacără, pentru a fi sănătoși tot anul care urmează. De asemenea, gospodinele împart nuci, mere, struguri, prune uscate și gogoși.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT