Conectați-vă cu noi

Argeș

Jandarmii din Argeș au fost, din nou, ajutoarele lui Moș Crăciun

Publicat

pe

Jandarmii din Argeș au dat, astăzi – 23 decembrie 2020, sens sărbătorilor de iarnă pentru o mamă singură care nu s-a gândit nicio clipă să-și abandoneze copiii, o adolescentă maturizată prea devreme, din cauza problemelor, și trei copii care se zbat în multe lipsuri. Cinci suflete, ce trăiesc într-o locuință cu două cămăruțe care nici măcar nu este a lor, însă pentru care sensul cuvântului „familie” are semnificații profunde.


„Cu sprijinul Asociației Sportive Argeșul, din care fac parte jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, am reușit să le dăruim alimente de bază, hăinuțe jucării, măști de protecție și dezinfectant pe care am ales să le oferim acestei familii greu încercate de soartă. Sperăm ca gestul nostru să aducă o urmă de lumină în sufletele lor și, de ce nu, să inspire și pe alții să dăruiască câte puțin celor pentru care puțin înseamnă mult”, se arată într-un comunicat remis de IJJ Argeș.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Sondaj de opinie pentru instituirea unor sensuri unice în municipiul Pitești

Publicat

pe

Primăria Pitești, județul Argeș, așteaptă ca locuitorii municipiului să completeze, până la data de 31 martie 2021, sondajul de opinie cu privire la fluidizarea traficului rutier și pietonal în Cartierul Găvana, una dintre cele mai aglomerate zone din oraș.

Administrația publică locală propune instituirea unor sensuri unice de circulație în perimetrul ce cuprinde străzile Carol Davila, Ion Minulescu, 1 Decembrie și Lucian Blaga. Comisia de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești va decide ce măsuri se vor implementa ținând cont de răspunsurile cetățenilor.

Sondajul poate fi completat prin accesarea următorului link: http://www.primariapitesti.ro/portal/arges/prim/portal.nsf/AllByUnid/00079342?OpenDocument&IDSondaj=9F08AAE4AB1EDAF1C225868000320A69

Citește în continuare

Argeș

Ied căzut într-un puț dezafectat, salvat de pompieri

Publicat

pe

O femeie din Bălilești, județul Argeș, a observat astăzi că îi lipsește un ied din bătătură. L-a găsit căzut într-un puț dezafectat, cu o adâncime de aproximativ 12 m și diametrul de 30 cm.

În atare situație, a apelat la pompieri. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului Mioveni. Bietul ieduț a fost scos teafăr de pe fundul puțului și înmânat proprietarei.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!