Connect with us

Dâmboviţa

Pompierii din Târgoviște și Moreni au împărțit daruri mai multor copii loviți de soartă

Publicat

pe

Pompierii din Dâmbovița l-au ajutat Moş Crăciun să ajungă la mai mulți copii al căror destin este unul nefericit. Salvatorii de la Detașamentul Târgoviște au împărțit pachete cu dulciuri celor 14 micuți aflați în plasament la Centrul Rezidențial de tip familial Șotânga al Asociației Română pentru Educație și Dezvoltare – ARED, apoi au vizitat o familie din Brănești, de asemenea, încărcați cu daruri.

Misiuni de suflet și-au asumat și pompierii de la Detașamentul Moreni, care au fost ajutoarele lui Moș Crăciun pentru două familii nevoiașe din cartierul Țuicani, cărora le-au dus alimente, dar și jucării și dulciuri pentru copii.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Consilierul județean Ionuț Popa este candidatul PNL pentru Primăria Dragodana

Publicat

pe

PNL Dâmbovița și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar al comunei Dragodana. Va intra în lupta electorală din 9 iunie 2024 tânărul consilier județean Ionuț Popa, pentru care vârsta, 33 de ani, nu constituie un dezavantaj, cum ar fi unii tentați să creadă, ci un atuu, întrucât Ionuț Popa are deja suficientă experiență administrativă, dar și politică. În plus, este muncitor, onest, dornic să dezvolte localitatea natală și familiarizat cu dinamica din instituțiile statului, datorită experienței de consilier parlamentar la Camera Deputaților și Senatul României.

„Comuna Dragodana are nevoie de o schimbare, de mai multă implicare, de un dialog deschis cu oamenii, de pragmatism și viziune pe termen lung. Cunosc problemele localității, cunosc oamenii și doleanțele lor. Poziția comunei este una bună, oportunități există, însă până acum a lipsit implicarea. Am sprijinul echipei PNL de la nivel local și județean și voi face toate eforturile să nu dezamăgesc”, ne-a declarat tânărul candidat PNL.

Consideră Ionuț Popa, care se ghidează în viață după principiul „toate la timpul lor”, că abia acum a atins maturitatea emoțională și profesională să poată candida pentru funcția de primar al comunei natale, Dragodana, localitatea unde dorește să își întemeieze o familie.

„Implicarea tinerilor în administrație și în politică reprezintă un pas curajos și lăudabil. Ionuț Popa este unul dintre acești tineri cu inițiativă. Avem încredere în el și îl susținem pentru funcția de primar al comunei Dragodana”, a precizat președintele PNL Dâmbovița – senatorul Virgil Guran.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Ucigașii târgovișteanului Sorin Anghel susțin din arest că s-au aflat în legitimă apărare

Publicat

pe

Cei trei frați Marin, cunoscuți interlopi bucureșteni aflați în arest preventiv pentru uciderea târgovișteanului Sorin Anghel la Hotelul Belmont din Munții Bucegi, solicită anchetatorilor să revadă filmările făcute de mai multe persoane în noaptea tragediei. Frații Marin susțin că ei au fost, de fapt, victime, și s-au aflat în acele momente în legitimă apărare.

Vrăjitoarea Sidonia, mama celor trei frați aflați în arest preventiv, a mai făcut o mărturisire șocantă. A declarat că le-a spus băieților ei să nu se ducă la munte, în acel loc, fiindcă este unul blestemat. A zis că „este văgăună răului și a diavolului acolo”.

Omorul din Bucegi, zona Padina, s-a consumat în noaptea de 10 februarie 2024. Sorin Anghel, administratorul unei cunoscute firme de pază din Târgoviște, a fost ucis sub ochii soției sale, cu mai multe lovituri de macetă. Oribila faptă s-a produs într-un local anexă al Hotelului Belmont după încheierea unui spectacol la care participaseră mai multe vedete.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite