Connect with us

ACTUALITATE

Să o ajutăm pe Maria Alexandra să lupte cu boala!

Publicat

pe

Uneori destinul ne lovește crunt. Suntem oameni, totuși fragili, trecători pe acest pământ și, evident, supuși la tot soiul de încercări, la tot felul de dezlănțuiri ale naturii din care suntem plămădiți. Cădem ușor pradă bolilor, unor suferințe fizice care au apărut dintr-o tainiță a ceea ce reprezintă codul cu care venim cu toții pe această lume. Și astfel de drame nu pot fi învinse decât prin încredere deplină în Dumnezeu, în semenii noștri, în forța cu care suntem capabili să ne mobilizăm pentru a putea contribui fiecare cu ce putem, cu bani, rugăciuni, energie pozitivă, la eliminarea totală sau măcar la diminuarea suferinței apărute din zonele neînțelese ale existenței noastre.

Alexandra Maria Șerban, o fetiță de 10 ani, gingașă, suavă, caldă, cu petalele sufletului deschise pentru a primi lumina și frumusețea acestei lumi, o fărâmă de om care abia a început să deslușească alfabetul vieții. Un copil al cărui drum exuberant, plin de speranțe și visuri, curat, a fost întrerupt brusc de o boală incurabilă. Fetița, din comuna Glodeni, județul Dâmbovița, a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică.

Vestea a venit ca o lovitură dură pentru părinții ei, pentru întreaga familie, pentru comunitate. Mama și tatăl copilei, oameni simpli, fără posibilități materiale și financiare deosebite, cum se întâmplă de obicei în astfel de situații, s-au văzut dintr-odată cuprinși de deznădejde, de revoltă sufletească, de neputință. Dar au reușit rapid să se readune în matca încrederii și să caute soluții.

Maria Alexandra se află deja internată la Spitalul Marie Curie din București unde urmează un tratament cu citostatice. Și-a petrecut Crăciunul pe un pat de spital având alături pe mama sa. Tatăl a fost acasă, având grijă de sora ei mai mică.

Pentru salvarea Mariei Alexandra este nevoie de mai mult. Există speranță, încredere în Dumnezeu, în medici, în minuni, dar mai este nevoie și de bani, de bani mulți pentru aplicarea tratamentului salvator într-o clinică specializată. În sprijinul acestei familii s-a mobilizat, chiar în zilele sfinte ale Nașterii Domnului, Asociația „Împreună pentru oameni”, care îl are ca suflet coordonator pe preotul paroh Viorel Gheorghe.


Ieri – 27 decembrie, la nivelul localității Glodeni, a fost demarată campania pentru strângere de fonduri „Să o ajutăm pe Maria Alexandra”. Fiecare cetățean din comună a dat cât a putut, dar cel mai mult au insuflat Alexandrei și părinților ei, încredere și speranțe. Am aflat că s-au adunat peste 20.000 de lei. Campania umanitară nu se oprește aici. Maria Alexandra are nevoie de tratament îndelungat, iar costurile sunt imense. Pentru salvarea vieții acestui copil putem contribui noi, toți, nu numai oamenii din Glodeni, care ne-au arătat ce înseamnă solidaritatea în astfel de situații limită și cum pot cei dintr-o comunitate mică să se mobilizeze când este vorba de viață, de pus binele și încrederea în față.

PUTEȚI DONA ÎN CONTUL DESCHIS LA UNICREDIT BANK :
RO33BACX0000001840708001, cu specificația pentru Maria Alexandra.
Detalii la numerele de telefon 0766.272.093 sau 0799.290.750.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Clarvăzătoarea Georgeta Florea îi roagă pe românii din străinătate să revină acasă până nu va fi prea târziu!

Publicat

pe

Georgeta Florea, din Drajna de Sus, județul Prahova, cea care a pus în paginile a zeci de volume mesajele pe care le-a primit de la îngerul său de lumină, credință și coroană, îi îndeamnă încă o dată pe românii care sunt plecați la muncă în străinătate să se întoarcă acasă. Vremurile sunt din ce în ce mai grele, mai dificile. Timpul pe care românii l-ar mai avea la dispoziție pentru a reveni în țară, i-a comunicat îngerul Georgetei Florea, s-a scurtat.

„Dacă veți vrea să veniți când timpul a trecut, nu veți mai putea să intrați în țară. Dacă într-o mașină vor fi patru persoane, din care trei sunt din diverse țări și unul român, acesta va vedea foc la graniță și nu va trece. Se va întoarce, dar va muri la prima cumpănă. Ceilalți trei străini vor intra în România”, a povestit Georgeta Florea ceea ce i-a comunicat îngerul de lumină, credință și coroană.

I-a mai sfătuit clarvăzătoarea din Drajna de Sus pe conaționalii noștri risipiți prin Europa să vină în România, să trudească acasă că este de lucru și aici.

„Cine dorește să muncească va găsi de muncă. Nu trebuie să vă fie rușine de muncă! Fiul lui Dumnezeu a lucrat tâmplărie. Și voi în străinătate faceți munca de jos. Aceeași muncă să o faceți și în țara voastră. Judecați cum sunteți văzuți în țară străină? Faceți treburile cele mai grele pentru banii care vor veni și vor pleca de la voi. Aflați că acei bani nu vă vor ține de cald. Casele vor cădea, copiii le vor pierde, focul va arde și multe rele se vor abate asupra lor. Spor la bani veți avea în țara voastră. Veniți români acasă, nu lăsați străinii să cotropească această țară”, este mesajul transmis drept credincioasei Georgeta Florea de îngerul cu care comunică de ani și ani.

Răsfoind cărțile pe care Georgeta Florea le-a scris la inspirația ființei celeste de la care a primit informații uluitoare pe care le-a pus în pagină într-o formă simplă care să nu altereze deloc mesajul, am constatat că textele sunt pline de adevăruri, de lucruri care se împlinesc.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

PucFast, șase zile de distracție și teatru pentru copii la Pucioasa

Publicat

pe

Ca un preambul al Zilei de 1 iunie, sărbătoarea internațională a copilăriei, dar și al „Zilelor județului Dâmbovița”, la Pucioasa se desfășoară, în intervalul 27 mai – 1 iunie, cea de-a patra ediție a Festivalului de Animație „PucFast”. Manifestarea cultural-distractivă este organizată de Primăria Pucioasa și Centrul Cultural European din localitate.

Pe parcursul a șase zile, în Parcul Central al orașului se va consuma un maraton al distracției și bunei dispoziții dedicat, în primul rând, celor mai tinere vlăstare ale Pucioasei. Directorul festivalului este cunoscutul om de cultură Dan Țopa.

La această manifestare artistică participă trupe de la Teatrul de Vest Reșița, Teatrul „Arabella” din București, Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște, Teatrul Național București și de la Teatrul Republican „Licurici” din Chișinău, Republica Moldova.

Astăzi – 28 mai 2022, manifestările au fost deschise în sunet de fanfară, dar fără paradă așa cum era planificat, fiindcă micuții din Pucioasa s-au trezit mai târzior. Apoi, pe scena special amenajată la intrarea în parc, copiii și nu numai ei, au putut urmări piesa „Capra cu trei iezi”, o viziune modernă a celebrei povești a lui Ion Creangă montată de artiștii Teatrului de Vest din Reșița. Au urmat atelierele de creație și un spectacol coregrafic prezentat de dansatorii cercului de balet din cadrul Centrului European de Cultură.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Pucioasa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT