Connect with us

ACTUALITATE

Proiect fabulos pentru transformarea teatrului de vară din Parcul Chindia

Publicat

pe

Managerul Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște, regizorul Mc Ranin, a ieșit în fața presei, la început de an, cu un proiect revoluționar. O concepție unică până la momentul de față la nivel național despre ceea ce înseamnă o instituție de cultură modernă, europeană, care, pe lângă utilitate sporită, poate reprezenta un brand ce ar putea contribui la transformarea Târgoviștei într-un pol de atracție turistică important. Rămâne acum ca lângă managerul Teatrului Tony Bulandra, inițiatorul acestui proiect fabulos, să se alăture reprezentanții autorităților locale și județene și să pornească acest demers de transformare a Teatrului de Vară din Parcul Chindia într-un complex cultural care să rivalizeze cu alte instituții de profil din Europa.

„Acolo vom avea, pe lângă perimetrul destinat spectacolului, și o clădire administrativă, o galerie de artă, fiindcă în Târgoviște nu mai avem de mult timp așa ceva. Vom mai avea în cadrul aceluiași complex primul restaurant pentru copii și primul restaurant unde vei avea voie cu animale de companie. Vor fi de asemenea grupuri sanitare pentru cei care vin la teatru, la restaurante, la galerie, dar și pentru cei care merg în parc. Acoperișul va fi realizat din materiale detașabile. Se va putea deschide ca o floare. Ceva deosebit. La conturarea acestui proiect au participat mai mulți arhitecți”, a precizat Mc Ranin.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PERPLEX. I-au tăiat microfonul ÎPS Teodosie în timpul slujbei de „Ziua Marinei”

Publicat

pe

Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Constanța, de Ziua Marinei, arată fie faptul că iubiții noștri conducători vor să facă totul în mare grabă, cum este obiceiul, să punctezi activitatea și evenimentul, fie au început să facă alergie la Biserica Străbună și la unii dintre slujitorii săi. Altfel nu se explică impardonabila întrerupere a microfonului, tocmai în timpul slujbei religioase, Înalt Preasfințitului Teodosie.

De față la manifestările dedicate acestei zile au fost prezenți și președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă. Oare nu s-au simțit un pic stânjeniți de faptul că au fost martorii unui asemenea afront marcă pur birocratică? Jenant.

ÎPS Teodosie a simțit penibilul momentului, faptul că i s-a dat cu flit și a mai continuat vreo 5 minute slujba fără sunet după care a plecat supărat din port.

Încă o ciudățenie organizațională care a pus într-o lumină urâtă evenimentul militar și i-a diluat importanța din cauza acestei gafe de tip funcționăresc pusă în practică de niște oameni pentru care contează doar să nu îți superi șeful și să tratezi totul numai la modul figurativ. De asta am ajuns unde am ajuns…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A fost sfințită a patra fântână istorică din comuna Voinești

Publicat

pe

Astăzi, de Sfânta Marie Mare, în satul Manga, comuna Voinești, a fost sfințită cea de-a patra fântână istorică, refăcută de primarul Gabriel Dănuț Sandu.

Celelalte trei izvoare dătătoare de viață, cu o vechime de peste 100 de ani, pe care autoritățile locale le-au pus la punct se găsesc în satele Voinești, Oncești și Suduleni.

De față la acest eveniment de suflet, alături de localnici, de primarul Gabriel Dănuț Sandu și vicele Claudiu Popescu, s-a aflat și deputatul PSD Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT