Connect with us

ACTUALITATE

PSD Dâmbovița dă sediul din Băleni pentru înființarea unui centru de vaccinare anti-COVID

Publicat

pe

Conducerea PSD Dâmbovița a hotărât să pună la dispoziția Direcției de Sănătate Publică și a Primăriei Băleni, cu titlu gratuit, sediul partidului din această localitate pentru a se înființa aici un centru zonal de vaccinare anti-COVID.

Anunțul a fost făcut astăzi de preşedintele PSD Dâmbovița și al Consiliului Județean, Corneliu Ștefan, care a declarat, de asemenea, că, din păcate, Guvernul se dovedește incapabil să gestioneze eficient campania de vaccinare. Platforma pentru programare fie nu funcționează, fie are erori, iar dozele de vaccin sunt insuficiente și nici nu sunt distribuite uniform în teritoriu.

„Nu sunt alocate sumele necesare pentru dotarea centrelor de vaccinare, iar primarii trebuie să devină specialiști și să dea consultanță medicilor sau angajaților care vor să facă parte din aceste centre de vaccinare. De la Guvern nu avem nici măcar sfaturi, iar soluțiile trebuie găsite la nivel local”.

Cu toate aceste probleme, spune președintele Corneliu Ștefan, centrul de vaccinare anti-COVID organizat în cadrul Spitalului Județean din Târgoviște este cel mai modern din România. Acesta are o capacitate de vaccinare de 180 de persoane/zi.

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

ACTUALITATE

S-a mai dus un om bun… Arhitectul Grigore Eftimescu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Publicat

pe

A plecat dintre noi arhitectul Grigore (Gogu) Eftimescu. Un om blajin, cald, cu un caracter adevărat, cum tot mai puține găsești în zilele acestea pline de zbucium.

Eram prieteni. Ne-am cunoscut cu peste douăzeci de ani în urmă, pe când amândoi prestam cu pasiune la trustul de presă Artpress. Eu ca reporter de investigație, dumnealui realiza la Radio D o excelentă emisiune de anticipație – „Cronica bizarului”. Era absorbit de paranormal, proza SF, de viața extraterestră. De multe ori, când aveam răgaz, ne prindeam în discuții. Era o enciclopedie. Îmi făcea o plăcere deosebită să-l ascult.

Anii au trecut. Fiecare pe drumul lui. Ne întâlneam rareori prin zona Caraiman din Târgoviște. Ne salutam reciproc și mai schimbam, din păcate, din fugă, câteva vorbe. Am aflat că a urcat la ceruri, locul spre care știu că îi plăcea mereu să privească. E trist. S-a mai dus un om bun… Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT