Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Le facem statuie oamenilor civici! Mesajul ediției 2021 a „Galei premiilor participării publice”

Publicat

pe

În perioada 21 ianuarie – 24 februarie 2021, cetățenii, grupurile civice şi organizaţiile care au desfășurat, în perioada 2019-2020, inițiative civice și campanii de advocacy, prin care au determinat autoritățile publice să rezolve diverse probleme ale comunităților, se pot înscrie la „Gala premiilor participării publice”, eveniment organizat de Centrul de Resurse pentru participare publică și ajuns anul acesta la cea de-a XI-a ediție.

Vor fi premiați oamenii care au obținut schimbări pozitive, prin responsabilizarea autorităților, precum: pietruirea unei străzi, distribuția de materiale sanitare, repararea unui pod către școala sau dispensarul din sat, decontarea abonamentelor pentru transportul elevilor sau prevenirea construcției unei gropi de gunoi în apropierea locuințelor. Totodată, se pot înscrie grupuri sau organizații care au reușit să determine schimbarea unor legi nedrepte, care vizează subiecte de interes general: educație, sănătate, protecția mediului etc.

Câștigătorii vor fi premiați în comunitățile din care provin, iar publicul va vota povestea de advocacy favorită. Mesajul Galei din 2021 este “Le facem statuie oamenilor civici”.

Mai multe informații găsiți pe pagina web dedicată evenimentului: www.galacere.ro

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Înfățișare nouă pentru magazinul Various Brands din Ploiești Shopping Center

Publicat

pe

Various Brands, retailer național cu capital 100% românesc, a investit 120.000 de euro pentru a reamenaja magazinul din incinta centrului comercial Ploiești Shopping Center. Spațiul de 110 mp are acum un design modern și primitor, dar și colecții exclusive.

Potrivit reprezentanților Various Brands, acesta este doar primul pas al planului de dezvoltare și expansiune pentru anul 2021.

„Ne propunem să ajungem în noi zone ale țării, pentru a le oferi pasionaților stilului athleisure posibilitatea de a proba outfit-urile preferate înainte de a le achiziționa. În plus, ne dorim să ne îndreptăm mai mult atenția asupra magazinelor deja existente, oferindu-le o nouă înfățișare care să pună în valoare produsele pe care le comercializăm”, a declarat Nicolae Popa, co-owner Various Brands.

Rețeaua Various Brands cuprinde 26 de magazine deschise la nivelul țării, cărora li se adaugă shop-ul online, www.various-brands.ro.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ești vaccinat? Poți să-ți faci vacanța în Cipru!

Publicat

pe

Este tot mai evident faptul că nu se va mai putea călători în alte țări, în scopuri turistice mai ales, dacă nu deți un „pașaport de vaccinare”.

Ministrul Turismului din Cipru, Savas Perdios, a anunțat deja că, de la 1 mai, țara sa va primi fără restricţii cetăţenii britanici care au primit și a doua doză a vaccinului anticoronavirus. A mai spus ministrul cipriot că, pentru siguranță, autoritățile vor mai efectua teste, aleatoriu.

Atenție! Niciun turist, chiar şi vaccinat, care intră în Cipru nu va scutit de respectarea regulilor antiepidemice, precum purtarea măştii sau păstrarea distanţei de siguranţă, a mai spus oficialul cipriot.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!