Connect with us

ACTUALITATE

Inițiativă de nota 10 a Primăriei Ploiești

Publicat

pe

Foto arhivă (Sursa: flori-foto.web.app)

Primăria Ploiești și-a asumat misiunea de a spune povestea celor care reușesc, prin performantele obținute în diferite domenii de activitate, să ducă mai departe renumele pe care l-au creat orașului predecesori precum Nichita Stănescu, Ion Luca Caragiale, compozitorul Paul Constantinescu sau arhitectul Toma Socolescu.

Campania „Ploieșteni cu care ne mândrim” se derulează pe pagina de Facebook și pe site-ul Primăriei. Inițiativa este una de nota 10 și ar putea fi un bun exemplu pentru administrațiile publice locale.

Până astăzi, 28 ianuarie 2021, au fost publicate poveștile a 10 ploieșteni:

– Alexandra Denisa Stoian, gimnastică ritmică
– Vlad Hîrlav Maistorovici, violonist, compozitor, dirijor
– Alexandru Dobleagă, elev olimpic
– Diana Manolescu, profesor de limba și literatura română
– Ștefan Săvulescu, olimpic internațional la informatică
– Titi Tudor, antrenor de box
– Lidia Borică, este campioană europeană la box
– Dana Lica, profesor de informatică
– Matei Cosmin Banu olimpic internațional la informatică și lingvistică
– Alexa Tudose, româncă de aur la informatică.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PERPLEX. I-au tăiat microfonul ÎPS Teodosie în timpul slujbei de „Ziua Marinei”

Publicat

pe

Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Constanța, de Ziua Marinei, arată fie faptul că iubiții noștri conducători vor să facă totul în mare grabă, cum este obiceiul, să punctezi activitatea și evenimentul, fie au început să facă alergie la Biserica Străbună și la unii dintre slujitorii săi. Altfel nu se explică impardonabila întrerupere a microfonului, tocmai în timpul slujbei religioase, Înalt Preasfințitului Teodosie.

De față la manifestările dedicate acestei zile au fost prezenți și președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă. Oare nu s-au simțit un pic stânjeniți de faptul că au fost martorii unui asemenea afront marcă pur birocratică? Jenant.

ÎPS Teodosie a simțit penibilul momentului, faptul că i s-a dat cu flit și a mai continuat vreo 5 minute slujba fără sunet după care a plecat supărat din port.

Încă o ciudățenie organizațională care a pus într-o lumină urâtă evenimentul militar și i-a diluat importanța din cauza acestei gafe de tip funcționăresc pusă în practică de niște oameni pentru care contează doar să nu îți superi șeful și să tratezi totul numai la modul figurativ. De asta am ajuns unde am ajuns…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A fost sfințită a patra fântână istorică din comuna Voinești

Publicat

pe

Astăzi, de Sfânta Marie Mare, în satul Manga, comuna Voinești, a fost sfințită cea de-a patra fântână istorică, refăcută de primarul Gabriel Dănuț Sandu.

Celelalte trei izvoare dătătoare de viață, cu o vechime de peste 100 de ani, pe care autoritățile locale le-au pus la punct se găsesc în satele Voinești, Oncești și Suduleni.

De față la acest eveniment de suflet, alături de localnici, de primarul Gabriel Dănuț Sandu și vicele Claudiu Popescu, s-a aflat și deputatul PSD Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT