Connect with us

Dâmboviţa

11 „loverboy” din Titu, săltați pentru proxenetism

Publicat

pe

Poliţiştii dâmbovițeni au descins, astăzi, la locuințele a 11 bărbați bănuiți de trafic de persoane și proxenetism. Indivizii au ademenit mai multe tinere credule prin metoda „loverboy”. Fetele, naive, în special provenind din mediul rural, se lăsau vrăjite de tinerii respectivi, că le iubesc, că urmează să se căsătorească cu ele etc., și plecau împreună în afara țării. Odată ajunse în străinătate, respectiv în Marea Britanie și Germania, povestea de dragoste înceta, fetele fiind scoase la produs. Proxeneții le asigurau cazare și le făceau rost de clienți. Banii pe care îi încasau de la doritorii de sex ajungeau la falșii iubiți prin transfer bancar sau în mod direct.

Operațiunea de racolate a junelor naive a început prin 2016. În cei patru ani scurși de atunci, proxeneții de tip „loverboy” din Titu au adunat, în urma prestațiilor sexuale ale fetelor obligate să se prostitueze, peste 150 de mii de lire sterline. Cei 11 suspecți în momentul în care s-au trezit cu oamenii legii peste ei, evident, au negat că au vreo legătură cu fetele exploatate sexual în Occident. Ancheta în acest caz este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița a propus spre finanțare prin Programul Național „Anghel Saligny” 47 de km de drumuri județene

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița a depus la finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” 6 proiecte ce vizează reabilitarea și modernizarea a 47 km de drumuri județene – se precizează într-un comunicat remis către mass-media. Valoarea totală a finanțării solicitate Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației este de aproximativ 211.000.000 lei.

Traseele vor tranzita comunele Moroeni, Șelaru, Malu cu Flori, Pucheni, Brănești, Glodeni și Runcu, iar lucrările propuse la finanțare sunt următoarele:

– Modernizarea DJ 714, Bolboci – contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului, pe un sector de drum de 4,5 km;

– Modernizarea DJ 503 și DJ 611 pe traseul limită județ Teleorman – Glogoveanu – Fierbinți – limită județ Argeș, etapa a doua a acestui proiect (7,6 km de drum);

– Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Bolboci – Padina – Peștera. Lucrările prevăzute sunt complexe, din cauza porțiunii mari de drum, de 21,6 km, dar și a faptului că investiția presupune și construirea unui pod nou, cu o lungime de 70 metri, și a unui drum nou, care să ocolească satul Glod, în lungime de aproximativ 3,5 km;

– Reabilitarea și modernizarea a 6,7 km din DJ 724, Malu cu Flori – Pucheni;

– Reabilitarea și modernizarea a 4 km din DJ 716, Priboiu – Glodeni;

– Reabilitarea a 2,1 km din DJ 712A, Runcu – Râu Alb.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT