Connect with us

SPORT

Condiții LPF pentru întoarcerea fanilor pe stadioane în Liga 1

Publicat

pe

Liga Profesionistă de Fotbal a elaborat, în baza documentației UEFA, un set minim de condiții ce trebuie îndeplinite de către cluburi și autorități pentru ca iubitorii fotbalului din România să se poată întoarce, în condiții de siguranță, în tribunele stadioanelor care găzduiesc meciuri din cadrul Campionatului Național Liga 1.

Între acestea, bilete personalizate care pot duce la identificarea fiecărui spectator, distanță de 1,5 metri între scaunele ocupate, dispozitive non-contact pentru igienizarea mâinilor, măsurarea temperaturii la intrarea pe stadion.

Vezi aici documentul integral

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

„Munteanu Sport Club”, 13 medalii la Campionatul Național de Karate Shito Ryu

Publicat

pe

Karatiștii de la „Munteanu Sport Club”, antrenați de prof. Daniel Munteanu, au obținut 13 medalii – 5 de aur, 6 de argint și 2 de bronz – la Campionatul Național de Karate Shito Ryu, organizat duminică, 10 octombrie 2021, în sala de sport din comuna Dragomirești, județul Dâmbovița. Ca urmare a acestor rezultate, Asociația „Munteanu Sport Club” s-a clasat pe locul 8.

S-au înscris în concurs peste 200 de sportivi, reprezentând 17 structuri, la următoarele categorii de vârstă: Copii I (sub 8 ani); Copii II (8-9 ani); Copii III (10-11 ani); Minicadeți (12-13 ani); Cadeți (14-15 ani); Juniori (16-17 ani), U21 (18-20 ani), Seniori (Kata +16 ani,; Kumite + 18 ani), Veterani (+35 ani).

Competitia s-a desfășurat pe două probe: KATA (Shito Ryu și Kobudo) și KUMITE (Joc Tehnic, Shobu Ippon si WKF), la individual și echipe (KATA), feminin și masculin.

Medaliații de la “Munteanu SPORT CLUB” sunt: 

AUR:

 • Luca-Ștefan CERCEL – Kumite Joc Tehnic – Copii 2 – 30 Kg.
 • Ana-Maria HURA-TUDOR – Kumite WKF – Cadeti – 50 Kg.
 • Mihai-Alexandru STAN – Kumite WKF – Cadeti – 70 Kg.;
 • Alexandru-Mihai-Claudiu VEDE – Kumite WKF – Minicadeți + 55 Kg.
 • Ana-Maria HURA-TUDOR – Kumite Shobu Ippon – Cadeti – 55 Kg.

ARGINT:

 • Andra Elena UNGUREANU – Kumite Joc Tehnic – 35 Kg.
 • Eduard-Andrei PĂUN – Kata Kobudo – Minicadeți;
 • Adrian BADEA – Kata Kobudo – Veterani;
 • Alice Maria RĂDAN – Kumite WKF – Copii 3 – 30 Kg.
 • Mihai-Alexandru STAN – Kumite Shobu Ippon – Cadeti + 70 Kg.
 • Alexandru-Mihai-Claudiu VEDE – Kumite Shobu Ippon – Minicadeți + 55 Kg.

BRONZ:

 • Cosmina-Ioana DUMITRAȘCU – Kata – Minicadeți;
 • Alice Maria RĂDAN – Kumite Shobu Ippon – Copii 3 – 30 Kg.

Citește în continuare

SPORT

Câștigătorii competiției de Off Road „Corb Adventures Days” 2021

Publicat

pe

de

Credit foto: Constantin Țiglă

Corb Adventure Days 2021, etapa a 5-a din Campionatul Național de Off Road, a avut loc weekend trecut, la Sotânga. A fost a 8-a ediție desfășurată pe traseul ofertant din Dâmbovița. Competiția s-a desfășurat sub egida Ministerului Tineretului și Sportului (M.T.S.), al Federației Române de Automobilism Sportiv (F.R.A.S.) și al Comisiei Naționale de Off Road.

Ediția a fost dedicată lui Adrian Cernea, pilotul, colegul și camaradul nostru care și-a găsit sfârșitul, în luna iunie, într-o competiție de off road desfășurată la Slănic Moldova. La începutul competiției s-a ținut un moment de reculegere in memoriam Adi Cernea #303.

“Rugăminte mare pentru toți. Ceea ce facem este o pasiune. Aveți grijă unii de alții! Prima regulă pe care o învățați, atunci când mergeți în off-road, este să nu rămână nimeni în urmă! Prima regulă pe care o învățați este să aveți grijă de cel de lângă voi și să încercați să îi aduceți pe toți acasă! Greșeli facem toți, dar dacă ajungem într-un așa hal de îndârjire și de încrâncenare, încât să trecem pe lângă niște oameni și să nu îi ajutăm, nu suntem unde trebuie”, le-a transmis participanților, Silviu Bulugioiu de la Corb 44 Off Road – organizatorul etapei.

Credit foto: Constantin Țiglă

Comparativ cu anul trecut, când etapa s-a desfășurat tot în octombrie, dar pe o vreme superbă, anul acesta, vremea a fost mohorâtă. Vineri, în prima zi de concurs, vântul a bătut cu peste 50 km / h, iar sâmbătă, plouat și temeparatura a fost foarte coborâtă. Offroaderii iubesc însă ploaia, fără apă solul ar fi foarte uscat și cursele n-ar fi fost nici pe departe atât de spectaculoase.

Ca orice etapă de offroad, nici aceasta nu a fost lipsită de ingredientele specifice sportului: răsturnări, trolieri, pierderi de traseu.

La Corb Adventure Days 2021 au participat 61 de echipaje, respectiv 122 de offroaderi s-au înscriși în clasele de concurs: Standard, Challenge, Open, SSV și Extrem, plus Hobby, clasa care nu punctează în campionat. În total au fost 600 de km de traseu pentru cele 5 clase înscrise (Standard A și B, Open, SSV și Extrem).

Credit foto: Constantin Țiglă

La Clasa Standard echipajele au parcurs un traseu de aproximativ 80 km /zi, cu un grad de dificultate adaptat, în timp ce la Challenge, sportivii au avut de înfruntat un traseu mult mai dificil.

La Clasele Open, Extrem și SSV (Side by Side) concurenții și-au demonstrat abilitățile pe cei 60 km de teren specific off road, parcurși în fiecare zi de concurs.

Deși nu punctează în campionat, echipajele de la Clasa Hobby au oferit privitorilor momente spectaculoase și au avut parte de adrenalină și aventură.

La Clasa Hobby regulamentul este strict. Astfel, au fost acceptate pe traseu doar mașinile de teren cu tracțiune 4×4 și anvelope cu profil minim AT.

Credit foto: Constantin Țiglă

Cum a arătat podiumul de premiere, la Corb Adventures Days 2021

În cea de-a treia zi, Corb Adventures Days 2021 și-a premiat câștigătorii:

Clasa Extrem
1. #15 Sorca Gheorghe, Dobrică Laurențiu – 5:55:39;
2. #1 Peștean Claudiu, Capotă Valentin – 6:13:41;
3. #4 Popa Viorel, Chivari Alexandru – 6:15:10.

Clasa Open
1. #101 Bogdan Constantinescu, Bisceanu Anton – 4:49:55;
2. #102 Tudor Octavian, Piedemonte Alexa – 5:39:42;
3. #128 Duică Nicușor, Duică Nicoleta – 6:00:31.

Clasa Standard A
1. #516 Foaltin Cristian, Moldoveanu Cipri – 5:24:18;
2. #534 Cezar Marius, Costea Voicu – 5:38:44;
3. #526 Vali Filip, Iordache Florin – 5:58:09.

Clasa Standard B
1. #429 Chivu Mihai, Neagu Mihai – 6:11:34;
2. #408 Andrei Bernevig, Melnic Vlad Marin- 6:29:25;
3. #426 Mureșan Nicolae, Timiș Vasile – 6:32:40.

Clasa Open SSV
1. #201 Ungureanu Andrei, Culea Adrian – 4:37:47;
2. #203 Nedelcu Sorin, Liviu Dănilă – 6:08:27;
3. #205 Pană George, Voicilă Mihai – 6:24:58.

Clasa Challenge
1. #25 Cristian Craveț, Popa Sorin – 5:12:52;
2. #305 Rațiu Vlad Cristian, Murar Vlad – 5:34:44;
3. #308 Laurențiu Morar, Cristi Mihaescu – 6:16:56.

Am avut și premii speciale dedicate celor care au dat dovadă de team spirit. Premianții sunt: Misi Bigfaldi, Bogdan Pascu, Florin Saris, Marius Gabriel, Lazăr Costin, Nicu & Nicoleta Duica, George Pana, Mihai Voicila, Andrei Piedemonte, Stefan Tomici, Dorin Buftea si Ioan Sebastian Florea.

Înainte să tragem cortina peste Corb Adventure Days 2021, cea de-a 8 ediție desfășurată la Șotânga, mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri:

Sponsori: MecDiesel, Euronautica International, Nokian Tyres by Vianor, Skullcandy, Polaroid, Yakima Racks Europe, Aquavia, Evo Moto, Moto Boom, Farmec, Gerovital, Matra Systems, BeautyOne, Kangaroo Winch, OffRoad Mania, Karcher, GTC Auto, Nexxon, Fan Courier & Casadei.

Parteneri: Primăria Sotânga, Consiliul Județean Dâmbovița, Romsilva Dâmbovița, Ministerul Mediului și Pădurilor, Regia Națională a Pădurilor, Inspectoratul pentru Situații de Urgențe Dâmbovița, Jandarmeria Dâmbovița, Direcția Județeană Dâmbovița și a Municipiului Târgoviște de Poliție și Circulație.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT