Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Bătrân de 85 de ani, găsit carbonizat în casă

Publicat

pe

Aseară, în jurul orei 22:00, pompierii de la Detașamentul Găești au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din satul Rățești, comuna Crângurile. La sosirea acestora, focul cuprinsese acoperișul casei și o încăpere, existând riscul extinderii și la o gospodărie învecinată. Militarii au găsit, în locuința mistuită de flăcări, trupul carbonizat al proprietarului, un bătrân de 85 de ani.

„În urma producerii evenimentului au ars acoperișul și podul casei pe o suprafață de cca.80 mp, piese de mobilier, elemente de tâmplărie, materiale textile și obiecte de uz casnic și gospodăresc. Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unei sobe lăsată nesupravegheată, din care a căzut jar direct pe podea, pe materiale combustibile (textile)”, se precizează într-un comunicat remis presei de ISU Dâmbovița.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Încep lucrările de modernizare a transportului public în Târgovişte

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște a semnat, astăzi – 25 februarie 2021, contractul de execuție de lucrări pentru proiectul care vizează modernizare transportului public de persoane și care are o valoare de peste 42,5 milioane de lei – fonduri europene nerambursabile. Șantierul va fi deschis luna viitoare.

„Vor fi reabilitate străzi în lungime de 5,4 km – bulevardele Mircea cel Bătrân și Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom, vor fi modernizate stațiile de călători, vor fi construite trei stații de capăt de traseu, un depou pe strada Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public.

Toate stațiile si mijloacele de transport vor fi monitorizate video, vor avea sisteme de informare pe bază de panouri în tehnologie LED, va fi implementat în plus și un sistem de management flotă, cu aplicații multiple.

Cele trei stații de capăt de traseu vor fi prevăzute cu sală de așteptare, info point, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, o cameră mama și copilul, sistem de ticketing, cel puțin 30 de locuri de parcare, inclusiv pentru taxi si persoane cu dizabilități”, a explicat primarul Daniel Cristian Stan, în linii mari, ce presupune proiectul de îmbunătățire a transportului public în municipiu.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sponsorizare: Aparatură medicală de înaltă tehnologie la Spitalul Județean din Târgoviște

Publicat

pe

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte a primit o sponsorizare în valoare de 1.400.000 lei din partea NuclearElectrica. O parte din sumă a fost deja folosită pentru achiziția de echipamente și aparatură medicală de înaltă tehnologie.


Au fost cumpărate:
– O stație osmoză inversă, care a fost instalată în Compartimentul de Dializă
– O instalație fluide medicale, care a fost instalată în secţia Boli Infecțioase
– Un aparat de radiologie mobilă, care funcţionează în Departamentul de Urgențe (UPU)

Cei aproape 62.0000 de lei rămași din sponsorizarea primită de la NuclearElectrica urmează să fie utilizați în decursul acestui an tot pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor medicale oferite pacienților.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!