Connect with us

Prahova

Ploiești: A început distribuirea ajutoarelor europene pentru persoanele defavorizate

Publicat

pe

Sursa foto: stirileproprahova.ro

Primăria Ploiești a demarat, astăzi – 1 martie 2021, acțiunea de distribuire a pachetelor europene cu produse de igienă pentru beneficiarii de ajutor social și cei care primesc alocație pentru susținerea familiei. Acțiunea se va încheia în data de 29 martie.

Cutiile se vor ridica, în baza actului de identitate, de la Cantina Socială Ploiești – strada Mihai Bravu, nr. 231, de luni până joi, între orele 08:30-16:00 și vinerea, între 08:30-14:00.

Fiecare beneficiar va primi o cutie care conține următoarele produse:
– Periuță de dinți (ambalată fiecare) – 5 buc;
– Pastă de dinți 75 ml – 4 buc;
– Săpun lichid 500 ml – 1 buc.;
– Șampon copii 800 ml – 1 buc;
– Șampon adulți 500 ml – 1 buc;
– Detergent pudră / granule pentru rufe colorate 900 gr – 1 buc;
– Detergent pudră / granule pentru rufe albe 1.800 gr. – 1 buc.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Au plătit 200.000 de lei ca să-și rezolve problemele cu ajutorul… harului divin!

Publicat

pe

Polițiștii prahoveni de la Investigații Criminale au efectuat, marți – 19 octombrie, două percheziții în municipiul Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune în formă continuată. De asemenea, au pus în aplicare patru mandate de aducere.

„Din cercetări a rezultat că cele patru persoane ar fi indus în eroare 17 persoane, prin prezentarea ca adevărată a împrejurării nereale că au har divin și pot rezolva orice fel de problemă socială. Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 200.000 de lei. În urma perchezițiilor, au fost ridicate telefoane mobile, bani și obiecte folosite la activitatea infracțională”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Focare de coronavirus în spitalele din Ploiești

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Patru focare de COVID-19 au apărut în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. La Secţia de Ortopedie şi Traumatologie – 3 salariaţi şi 7 pacienţi, la Secţia de Neurochirurgie – 3 salariaţi şi 12 pacienţi infectați, la Secţia Chirurgie II – 23 de pacienţi, iar la Secţia de Neurologie – 2 salariaţi şi 19 pacienţi.

Infectări cu coronavirus și la Spitalul Municipal Ploieşti, unde, de câteva zile, au fost date în folosinţă paturi pentru pacienţii COVID-19. Sunt ocaref de COVID la Secţia Recuperare și Fizioterapie – 3 salariaţi şi 6 pacienţi, la Compartimentul Hematologie – 2 salariaţi şi 4 pacienţi şi la Compartimentul Radioterapie – 3 pacienţi.

La Spitalul CFR Ploieşti, care este suport COVID, a fost depistat un focar, la atelierul mecanic, 3 angajați fiind infectați cu coronavirus.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT