Connect with us

ACTUALITATE

Alege să lucrezi cu profesioniști atunci când ai nevoie de înlocuire parbrize Nissan!

Publicat

pe

Chiar daca nu pare, parbrizul este una dintre cele mai importante piese din cadrul unei masini. Importanta avuta de catre parbriz face ca acesta sa fie un criteriu decisiv in acordarea sau nu a inspectiei tehnice periodice. Pentru a putea obtine aceasta inspectie este necesar ca parbrizul sa fie in cea mai buna stare. Parbrizul in cea mai buna stare este o necesitate nu doar pentru obtinerea inspectiei tehnice periodice, ci si pentru a putea conduce in cele mai bune conditii de siguranta.

La fel ca oricare alta piesa aflata in componenta masinii, si parbrizul este o consumabila, motiv pentru care la o anumita perioada de timp acesta trebuie inlocuit. Este cunoscut faptul ca odata cu trecerea timpului apar zgarieturi care, in momentul in care se maresc, reduc destul de mult vizibilitatea in timpul condusului. O alta situatie care necesita inlocuirea parbrizului este cea in care, din diverse motive, parbrizul se deterioreaza partial sau complet. O piatra sarita de pe carosabil sau vijeliile foarte puternice pot avea consecinte negative asupra starii parbrizului.

Indiferent de motivele pentru care trebuie sa inlocuiesti parbrizul, este clar ca, la un moment dat, va trebui sa apelezi la serviciile unei firme care se ocupa cu inlocuirea parbrizelor. Pentru ca alegerea facuta sa fie cat mai eficienta este necesar ca, in timpul procesului de selectie a firmei, sa tii cont de anumite aspecte. Acestea vor fi prezentate pe scurt in continuarea acestui articol.

Nu-ti lasa masina pe mainile unor nepriceputi!

Mentinerea masinii in cea mai buna stare optica si de functionare este posibila doar in cazul in care colaborezi cu o echipa de specialisti din cadrul domeniului auto. Pentru a putea identifica cea mai buna oferta de pe piata trebuie sa analizezi cu foarte mare atentie ofertele existente si trebuie sa tii cont de anumite aspecte, cele mai importante fiind urmatoarele:

– Notorietatea de care se bucura firma la care doresti sa apelezi. Avand in vedere ca in momentul de fata numarul posesorilor de autovehicule este din ce in ce mai mare este foarte posibil sa ai macar un prieten care detine un autovehicul. Asadar, iti este destul de usor sa afli informatii despre o anumita firma. Chiar daca acest aspect nu este foarte definitoriu in ceea ce priveste stabilirea profesionalismului firmei, iti poti face o idee despre aceasta si tinand cont de acest aspect. Asadar, nu ignora ceea ce se aude despre firma la care doresti sa apelezi.

– Trebuie sa aiba o experienta cat mai mare. Pentru a putea monta parbrize Nissan la un raport pret-calitate foarte bun este necesar ca firma la care apelezi sa aiba o experienta cat mai mare in cadrul acestui domeniu de activitate.

– Personalul sa fie comunicativ si sa iti explice pe indelete care sunt pasii care trebuie parcursi pentru ca masina ta sa aiba un nou parbriz. Comunicarea este foarte importanta in orice domeniu de activitate si in orice relatie, mai ales in relatia client – firma. Pentru a putea sti ca masina ta este pe maini foarte bune este necesar ca personalul la care apelezi sa fie foarte comunicativ cu tine si sa iti explice tot ceea ce trebuie sa stii pentru a avea siguranta ca masina va avea parte de cel mai bun tratament disponibil pe piata. De asemenea, este foarte important sa fii informat cu privire la modul in care trebuie sa conduci masina dupa montarea parbrizului. In cazul in care nu cunosti aceste informatii este foarte posibil sa deteriorezi parbrizul.

– Sa utilizeze materiale originale. Nu in ultimul rand, un alt aspect de care trebuie sa tii cont este calitatea materialelor utilizate in timpul inlocuirii parbrizului. Pentru ca lucrarea efectuata sa aiba o durata de utilizare foarte mare este necesar ca materialele utilizate in timpul procesului de montare a noului parbriz sa fie originale. De asemenea, este necesar ca acestea sa fie noi. Este cunoscut faptul ca foarte multi soferi opteaza pentru utilizarea pieselor second hand. Aceasta varianta nu poate fi luata in discutie in cazul in care este necesara schimbarea parbrizului. Intr-o astfel de situatie este necesara utilizarea celor mai bune piese de pe piata.

Specialistii din cadrul montarii parbrizului poarta numele de parbrizeacasa.ro

Datorita profesionalismului dovedit de-a lungul anilor dar si datorita numarului foarte mare de clienti foarte multumiti de calitatea serviciilor primite, parbrizeacasa.ro este firma specializata in schimbarea de parbrize catre care chiar merita sa iti indrepti pasii in momentul in care te afli intr-o astfel de situatie. Specialistii care lucreaza in cadrul acestei firme sunt foarte prompti si dornici sa ajute pe toti cei care apeleaza la serviciile oferite de catre aceasta firma. Avand in vedere ca ofera servicii de cea mai buna calitate dar si multe alte beneficii este normal ca soferii care au nevoie de cel mai bun tratament pentru masinile lor sa apeleze cu cea mai mare incredere la serviciile prestate de catre parbrizeacasa.ro.

Concluzii

Necesitatea inlocuirii parbrizului este o cheltuiala la care nu se asteapta nici un sofer oricat de pregatit ar fi acesta pentru aparitia cheltuielilor neprevazute. Pentru a putea gestiona aceasta situatie intr-un mod cat mai profesionist este necesara apelarea la serviciile oferite de catre parbrizeacasa.ro. Asa cum am prezentat si in randurile de mai sus, aceasta firma ofera foarte multe beneficii. Pentru ca masina ta sa se bucure de toate aceste beneficii apeleaza cu incredere la serviciile oferite de catre parbrizeacasa.ro. Rasfata-ti masina cu serviciile profesioniste oferite de catre specialistii care lucreaza in cadrul uneia dintre cele mai respectate firme din piata de specialitate. (P)

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Documentarul despre Ilie Năstase va fi lansat pe 28 aprilie la Târgoviște, în prezența echipei

Publicat

pe

De

Duminică – 28 aprilie, de la ora 19:00 la Cinema Independența din Târgoviște, va avea loc premiera documentarului NASTY, despre cariera și viața tenismenului român, în prezența echipei.

O lansare similară are loc și la Ploiești, la Cinema City Shopping City, tot duminică – 28 aprilie, de la ora 19:00.

Ilie Năstase, cunoscut drept „băiatul rău al sportului”, a fost adesea descris de presa internațională ca fiind „magnific”, „fermecător”, „temperamental” și „arogant”.

Documentarul NASTY explorează viața și cariera acestui legendar tenisman, primul număr 1 din istoria clasamentului ATP. Filmul aduce în prim-plan controversele care l-au înconjurat și influența sa asupra lumii tenisului, oferind imagini de arhivă inedite și interviuri cu mari sportivi precum Rafael Nadal, Björn Borg, Jimmy Connors, Nadia Comăneci sau Boris Becker. De asemenea, NASTY include și un interviu exclusiv cu Phil Knight, co-fondatorul Nike, care vorbește despre relația sa cu Năstase, primul sportiv profesionist care a semnat un contract cu celebrul brand în 1972.

Documentarul este regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu, fiind distribuit de Transilvania Film. Printre producătorii NASTY se numără Cosmin Hodor (HDR Evolution) și Tudor Giurgiu (Libra Films), iar co-producător este Hanka Kastelicová (Vice President & Executive Producers Documentaries HBO EMEA – HBO Max). 

În 1972, Ilie Năstase a câștigat primul său US Open și a ajuns în finala Cupei Davis și a Wimbledonului. O combinație irezistibilă de talent, excentricitate și umor au făcut din Nasty (porecla pe care i-a dat-o presa) un veritabil showman admirat de fani, comentatori, dar și de alți sportivi. După Năstase, tenisul nu a mai fost la fel.

„Ilie Năstase pe teren a fost fabulos. Acest tânăr venit dintr-o țară comunistă a reușit, în doar câțiva ani, să cucerească lumea prin talent și personalitate. Lucrăm de 5 ani pentru acest proiect, timp în care am descoperit arhive impresionante despre cariera și viața lui Năstase și am avut șansa să discutăm cu superstaruri ale sportului, oameni care au fost profund influențați de el. Cred că, în final, eforturile noastre se vor vedea pe marele ecran – un portret al unui personaj complex, mereu surprinzător, greu de definit, care a făcut istorie și pentru România, dar și pentru tenis” – Tudor Giurgiu, regizor și producător.

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul: https://transilvaniafilm.ro/nasty-bilete/ 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Târgoviște: Ziua internațională a dansului va fi marcată printr-un recital de balet și muzică

Publicat

pe

Vineri – 26 aprilie 2025, de la ora 14:30, în Amfiteatrul Mic „Ciprian Porumbescu” al Liceului de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște, se va sărbători în avans „Ziua internațională a dansului” (29 aprilie). Evenimentul a ajuns anul acesta la cea de-a IV-a ediție, care îi este dedicată balerinei Anna Pavlova.

După prezentarea biografiei și a activității profesionale, elevii secției de balet a Școlii Populare de Arte „Octav Enigarescu”, în colaborare cu Școala de Balet „Daniela Rotari” și în parteneriat cu elevii Liceului de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște, vor susține un recital de balet și muzică.

„La fiecare ediție, pe lângă un recital de balet sau masterclass, este aleasă o temă educativă pentru copii, din Istoria Dansului Universal.

Prima editie a fost dedicată balerinei Maya Plisetskaya, care l-a avut ca invitat special pe regizorul Suren Shahverdyan.

La a doua ediție, copiilor li s-a prezentat biografia și viața coregrafei de teatru – dans contemporan, de origine germană, Pina Bauschsi, și a fost susținut și un masterclass cu coregraful și prof. dr. Robert Mihael Zahariuc.

A treia ediție a adus în prim plan activitatea coregrafului Marius Petipa și coregrafiile acestuia. Prezentarea a fost susținută de prof. dr. Jaquieline Bratu, prof. doctorand Violeta Captari și profesorul Daniela Rotari și, de asemenea, în cadrul evenimentului a avut loc și un recital de balet suținut de elevele acestor profesori, cu variațiile din baletele create de Maestrul Marius Petipa.

Anul acesta, doamna Daniela Rotari Pătuleanu, profesor al clasei de balet din cadrul Școlii Populare de Arte „Octav Enigărescu”, va dedica cea de-a IV-a ediție, balerinei Anna Pavlova”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de Centrul Județean de Cultură Dâmboviţa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite