Connect with us

ACTUALITATE

Șoferul care a omorât un biciclist în Pietrari nu este la primul accident mortal!

Publicat

pe

În urmă cu câteva zile, în comuna Pietrari, județul Dâmbovița, pe DJ 712 A, s-a produs un accident de circulație care a îndurerat întreaga comunitate. Un bărbat de 40 de ani, care se deplasa pe bicicletă, a fost acroșat de un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din aceeași localitate.

Medicii sosiți la fața locului, în țipetele disperate ale soției, au încercat zadarnic să-l resusciteze.

VIDEO

Patru copii, cu vârste sub 14 ani, au rămas fără tată. Romeo Șontea era un om liniștit. Muncea ca zilier la o firmă din zonă. Nu deranja pe nimeni, își vedea de familia lui. Moartea sa a învolburat întreaga comună. Astăzi, Romeo Șontea a fost condus pe ultimul drum…

Tot mai multe voci susțin că tânărul care conducea mașina care l-a lovit pe Romeo nu ar fi mai avut ce să caute la volan, fiindcă ar mai fi fost implicat în astfel de fapte. Nu ar fi fost la prima tragedie produsă cu el la volan… Oamenii locului cer să se facă dreptate. Ancheta să fie efectuată cu maximă responsabilitate, iar vinovatul să plătească pentru fapta sa.

Impulsionați de cetățeni, de durerea care a căzut pe capul a patru copii, am pornit pe fir pentru a afla dacă într-adevăr conducătorul auto a mai fost implicat în alte evenimente rutiere soldate cu victime. Și iată ce am aflat. Tânărul Marius D., în 2016, a fost autorul unui accident de circulație soldat cu moartea unui om. Culmea, tot un biciclist. Tragedia s-a produs pe DN 72A, Târgoviște-Câmpulung, în curba din panta de la Dragomirești.

Pentru fapta sa, Marius D. a fost trimis în judecată și condamnat la un an și șase luni de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei și termen de încercare 3 ani. Sentința a fost dată în 2018, ceea ce ar denota că termenul de încercare nu a expirat. Totodată, instanța l-a obligat să plătească familiei celui accidentat mortal drept despăgubiri suma de 50.000 de euro. Decizia Curții de Apel Ploieşti, rămasă definitivă, a fost pronunțată la data de 23 aprilie 2018. Culmea, un an mai târziu Marius D. a primit înapoi permisul de conducere!

Lucrurile nu par să se oprească aici. Mergând mai înapoi, am aflat că tânărul cu pricina ar mai fi fost implicat într-un caz, în ianuarie 2011, când polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore. Ulterior, Marius D. a fost trimis în judecată și condamnat la 8 luni într-un centru de reeducare. Sentința i-a fost revocată după săvârșirea faptei din 2016 și i s-a adăugat un spor la pedeapsa aplicată pentru accidentul de la Dragomirești.

Citește mai departe
Reclamă
2 Comentarii

2 Comments

 1. Razvan B.G

  martie 11, 2021 at 12:27 pm

  Foarte trist,dar cum a scapat in trecut,o sa sa scape si acum,fiti sigur de asta!!!
  Ati vazut ce s a intamplat la Suceava parca,cu fostul administrator al padurilor ,a ucis o fetita pe trecerea de pietoni si a scapat cu 2 ani!!!!!Fetita in mormant,iar el la sf.anului o sa zburde liber.Romania n are absolut nicio sansa de redresare iar viitorul este extrem de sumbru.

 2. P.

  martie 11, 2021 at 5:01 pm

  Si la Voinesti,in 2018 a fost un accident mortal,un motociclist a murit nevinovat,deoarece nu i s-a acordat prioritate.Au trecut aproape trei ani si cel vinovat conduce liber,procesul nici macar nu a inceput.Iata unde duce tergiversarea accidentelor,deoarece cei care cerceteaza cazurile acestea se fac ca …..”lucreaza”.Pacat de sufletele celor care pleaca dintre noi nevinovati.Ma intreb pe noi ne apara cineva?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Testare COVID la farmacie. Rezultatul se raportează la DSP

Publicat

pe

Românii pot efectua în farmacie teste antigen rapide pentru depistarea infecției cu coronavirus – potrivit unui Ordin emis de Ministerul Sănătății.

„Seturile de teste vor fi puse la dispoziţie de Ministerul Sănătăţii gratuit, dar farmaciile pot percepe tarife pentru serviciul de testare. Numărul testelor distribuite farmaciilor va fi stabilit la nivel local, în funcţie de câte unităţi se înscriu în program. Aproximativ 1.000 de farmacii din întreaga țară s-au înscris până acum.

Farmaciile pot opta pentru desfășurarea activității doar după obținerea unui aviz temporar emis de Direcția de Sănătate Publică care este valabil șase luni, cu posibilitatea de prelungire succesive cu șase luni.

În urma efectuării testării, farmaciile emit un buletin de testare, semnat electronic, pe care îl comunică persoanei testate. De asemenea, au obligația de a raporta către direcțiile de sănătate publică județene, respectiv Direcția de Sănătate Publică Bucureşti, rezultatele tuturor testelor efectuate și situaţia stocurilor”, precizează deputata PSD de Dâmbovița Carmen Holban – membră în Comisia pentru Sănătate și Familie.

Instruirea personalului implicat în activitatea de testare va fi organizată gratuit de Colegiul Farmaciştilor din România, în colaborare cu Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Magazinul Leroy Merlin Târgovişte a fost inaugurat

Publicat

pe

Mâine – 14 mai 2021, la ora 07:00, magazinul de bricolaj Leroy Merlin își deschide porțile pentru publicul dâmbovițean. În această seară, a avut loc inaugurarea oficială a celui de-al 19-lea complex comercial pe care retailerul francez l-a deschis în România.

Alături Frédéric Lamy – directorul general Leroy Merlin din România, s-au aflat președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîe, primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan, alții reprezentanți ai unor instituții publice. Bineînțeles, nu au lipsit angajații magazinului de bricolaj care, de mâine, vor intra în plină activitate cu publicul dâmbovițean.


Înainte de tăierea panglicii inaugurale, s-a consumat, într-un cadru festiv, sesiunea de alocuțiuni. Primul la cuvânt a fost Corneliu Ștefan – președintele Consiliului Județean Dâmbovița, care a mulțumit reprezentanților puternicului retailer francez care a hotărât să deschidă la Târgoviște, în Dâmbovița, cel de-al 19-lea magazin din România.

Corneliu Ștefan a asigurat conducerea Leroy Merlin că îi va fi întotdeauna alături, așa cum este, de altfel, de toți investitorii privați care deschid filiale comerciale sau capacități de producție în județul nostru. Președintele CJD le-a spus cu convingere că magazinul Leroy Merlin din Târgoviște va fi, în scurt timp, primul din România, ca nivel al încasărilor.

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, a felicitat Leroy Merlin pentru că s-a gândit să deschidă aici un magazin care prezintă avantaje multiple, atât pentru investitori cât și pentru comunitate, pentru administrația publică locală, cu referire la absorbția forței de muncă și la taxele și impozitele care vor intra în buget.

Au mai vorbit directorul general Leroy Merlin, Frédéric Lamy, și Adrian Rădulescu – directorul magazinului deschis la Târgoviște.

După tăierea panglicii inaugurale, oaspeții au fost invitați să participe la un tur al magazinului. Mâine, la ora 07:00, Leroy Merlin Târgoviște (strada Laminorului, zona Romlux) își așteaptă cumpărătorii.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT