Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Alege produsele de la Sanito pentru birou!

Publicat

pe

Sanito.ro demonstreaza inca odata ca este o alegere foarte buna pentur cei care doresc sa investeasca in produse de mare caltiate, oferind o gama vasta de produse de curatenie, dar si pentru birotica si papetarie. Acest magazin este o alegere buna in special pentru firmele de specialitate care lucreaza zilnic cu acte, dar si pentru institutiile de stat sau organizatii care se ocupa de educatie.

Vasta gama de produse pentru birou ofera urmatoarele: articole pentru birou, pixuri, articole din hartie, produse organizare si arhivare, agende, bibliorafturi, markere, dosare, sticky notes.

Cel mai simplu si mai omniprezent mod de a-ti scoate lucruri din cap este cu pixul si hartia. Nu numai ca onfera un aspect mai intim schimbului de comunicare, dar creierele noastre tind sa proceseze lucrurile mai bine atunci cand sunt scrise manual, comparativ cu tastarea.

Apelul biletelelor lipicioase este ca acestea pot fi un instrument de comunicare captivant si util. Gama vasta de sticky notes de la sanito.ro ofera un mod usor de a organiza totul in jurul nostru, deoarece lucrurile importante se pot organiza pe culori.

Utilizarea sticky notes-urilor in timpul brainstorming-ului individual sau in grup este foarte eficienta. Fiecare participant scrie cuvinte cheie pe sticky notes, care sunt apoi usor sortate si re-sortate in diferite categorii.

Veti obtine o imagine de ansamblu excelenta utilizand sticky notes in planificarea unei secvente de sarcini. Scrieti o idee pe fiecare nota si puteti rearanja cu usurinta ordinea.

Similar cu diagrama de flux, cu sticky notes puteti adapta tehnica atunci cand planificati un nou proiect – acest lucru permite o prezentare usoara a sarcinilor. Notati toate sarcinile la care va puteti gandi ca ar trebui sa faca parte din proiect si plasati-le in ordinea in care credeti ca lucrurile trebuie sa se desfasoare.

Da, Powerpoint faciliteaza realizarea unei prezentari – atunci cand stiti deja cum vreti sa prezentati lucrurile. Da puteti petrece destul de mult timp in jurul programului incercand sa va prezentati ideea,d aca nu faceti un plan initial. Incercati sa incepeti cu sticky notes. Fiecare are elementele cheie pe care doriti sa le prezentati. Acum, extindeti cateva comentarii la fiecare nota, aranjati notele in ordinea pe care veti prezenta totul, apoi accesati Powerpoint si incepeti redactarea.

De ce functioneaza atat de bine aceasta metoda?

Acest lucru se datoreaza faptului ca Powerpoint este un instrument de prezentare, nu un instrument care va permite cu usurinta sa va organizati gandurile.

Nu va blocati intr-o lume monocromatica. Sticky notes nu numai ca au avantajul de a fi lipicioase si mobile, dar vin intr-o varietate de dimensiuni, culori si forme. Acesta este un mare avantaj pentru a creste expresia vizuala a prezentarii voastre generale si pentru a facilita organizarea.

Este usor sa organizati o sendinta saptamanala sau proiecte care decurg pe parcursul unei luni cu ajutorul sticky notes-urilor. Sanito.ro ofera o gama destul de vasta, oferind culori si dimensiuni diferite.

Cei care au nevoie de articole pentru birou pot beneficia foarte mult de pe urma magazinului Sanito.ro deoarece de aici se pot furniza cu multe produse utile, la preturi avantajoase!

ACTUALITATE

Doi copii de 13 ani, dați dispăruți în județul Dâmbovița

Publicat

pe

de

90 de polițiști jandarmi, pompieri și voluntari derulează activități de căutare a doi copii, în vârstă de 13 ani, din Gura Ocniței, județul Dâmbovița, care au plecat voluntar de la domiciliu și nu au mai revenit. Este folosit și un elicopter.

Cetăţenii care pot oferi informaţii pentru găsirea celor doi sunt rugați să sune la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

PETRE MARIA are o înălțime de 1,50 m., 50 de kg., păr lung blond, ochi albaștri și era îmbrăcată cu un tricou de culoare gri. În picioare purta pantofi sport de culoare roz, iar în spate purta un rucsac.

ȘTEFAN ROBERT DAMIAN are o înălțime de 1,50 m., 45 de kilograme, păr negru tuns scurt, ochi căprui și era îmbrăcat cu un pulover de culoare roșie.

Potrivit informațiilor noastre, fata a mai fost plecată de acasă.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Certificatul verde Covid-19 va impune reguli clare și simple pentru a circula în Europa

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Scopul certificatului verde Covid-19 care se dorește a fi funcțional la nivelul Uniunii Europene începând cu data de 1 iulie este de a facilita circulația în contextul pandemiei de coronavirus, în baza unor reguli clare, simple și logice – a explicat, astăzi, eurodeputatul Rareș Bogdan, potrivit DC News.

„Sunt 12 milioane de cetățeni europeni care traverseză zilnic frontiera națională pentru a merge la muncă în țara vecină, deci ei nu trebuie să sufere, ei trebuie ajutați. Acesta este scopul, nu altul! Nu va fi un pașaport, să fie limpede! Vom fi extrem de atenți ca articolele 4, 7 și 8 din Carta Drepturilor Fundamentale din UE să nu fie încălcate!

Referitor la aplicabilitatea certificatelor: nordicii cer ca acestea să fie valabile doar în Spațiul Schengen, lucru cu care, firește, nu putem fi de acord, deoarece dorim să fie valabile în întreaga Uniune Europeană. Libertatea de circulație e un subiect extrem, extrem de sensibil! …Mai ales că poziția Comisarului și a CE este că persoanele care nu vor putea demonstra că au trecut prin boală, că au fost vaccinate sau au test PCR negativ vor sta acasă până când OMS va anunța că s-a încheiat pandemia, că se vor supune restricțiilor din țara unde vor să circule.

Atenție, vor fi acceptate doar cele 4 vaccinuri aprobate de UE, exclus vaccinul rusesc sau cel chinezesc! S-a mai discutat despre gratuitatea adeverințelor (digitale sau pe hârtie), fără discriminare”, a precizat Rareș Bogdan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT