Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Specialiștii care să salveze România nu-i găsești pe Facebook!

Publicat

pe

Ca parlamentar de opoziție, deputatul Radu Popa scanează continuu activitatea guvernului de coaliție, care, din păcate, gestionează extrem de prost țara. Mai mult, a observat vicepreședintele social-democraților dâmbovițeni, rezerva de cadre a reprezentanților actualei puteri este nulă.

Radu Popa a criticat modul stupid, neprofesional, prin care miniștrii USR PLUS de la Transporturi și Economie vor să găsească specialiști și manageri. Este de-a dreptul absurd ca un demnitar al Guvernului să caute cadre competente pe rețelele de socializare. Asta în condițiile în care există și trebuie folosite alte mecanisme de selecție a celor buni în anumite domenii de activitate și, bineînțeles, în conformitate cu legea.

„Drulă, celălalt mare specialist al USR+, (după Năsui) caută specialiștii și managerii fix pe Facebook. Asta după ce tocmai a cerut Parlamentului să-i înființeze o companie care să facă proiectele din Master Planul de Transport al României. Apropos de asta, ca unul care a lucrat toată viața în privat, sunt tare curios cum o va operaționaliza și cum va transfera, de exemplu, licitațiile de multe sute de milioane de euro de la CNAIR la CNIR. Dar, când nu ai legatură cu Pământul și vii din stratosferă, e mai greu să înțelegi legea achizițiilor…

Prima curiozitate e legată de modalitatea de abordare a acestei probleme. Pai dacă tot cauți cei mai buni specialiști din privat și din public, nu te gândești că aceia sigur nu joacă table și nu se plictisesc așa tare că au timp să citească publicitatea de pe FB?! Orice junior de HR îți spune, chiar și tie, ministrul Drulii, că pentru atragerea acestora există cu totul și cu totul ALTE MIJLOACE ȘI TEHNICI de recrutare, că în nici un caz un mare manager de companie nu pierde timp să citească pagina de Fb a vreunui politician. Că mare manager fiind, se presupune că are multă treabă și nu e interesat de “viziunea” drulii despre utopia salvării.

Dacă tot te-ai trezit ministru în guvernarea asta imposibilă, atunci normal ar fi ca partidul ăsta, preocupat cu salvarea României, să aibă deja resursa umană capabilă să facă asta, pentru că tocmai așa au cerut voturi, pretinzând că știu, pot și vor să salveze România! Altfel, dacă nu o au și acum o caută, atunci Drulă și restul nu vor fi decât niște trompete politice care și-au mințit propriul electorat din disperarea de a ajunge la guvernare. Salvarea României mai întârzie.

Când ai avut biroul pe Facebook, ți se pare normal să faci recrutare pe FB. Dar nu ar fi fost mai util și mai profitabil să faci un research intern sau să introduci KPI și să vezi, în 3-6 luni, care sunt oamenii pe care te poți baza având în vedere că o minimă analiză îți spune că specialiștii în transporturi sunt, totuși, în ministerul transporturilor și nu pe FB”, a punctat deputatul PSD Radu Popa.

Reamintim dâmbovițenilor că cei doi miniștri, Drulă de la Transporturi și Năsui de la Economie, au îngropat două proiecte importante pentru județ: Reabilitarea și modernizarea DN 71, Bâldana-Târgoviște-Sinaia, și preluarea de către stat a Combinatului de Oțeluri Speciale din Târgoviște. Culmea, cei doi miniștri sunt susținuți de parlamentarii USR-PLUS de Dâmbovița, Daniel Blaga și Dragoș Popescu, în care și-au dozat încrederea o parte dintre dâmbovițeni, trimițându-i pe 6 decembrie 2020 în cel mai înalt for legislativ al țării.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT