Connect with us

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Specialiștii care să salveze România nu-i găsești pe Facebook!

Publicat

pe

Ca parlamentar de opoziție, deputatul Radu Popa scanează continuu activitatea guvernului de coaliție, care, din păcate, gestionează extrem de prost țara. Mai mult, a observat vicepreședintele social-democraților dâmbovițeni, rezerva de cadre a reprezentanților actualei puteri este nulă.

Radu Popa a criticat modul stupid, neprofesional, prin care miniștrii USR PLUS de la Transporturi și Economie vor să găsească specialiști și manageri. Este de-a dreptul absurd ca un demnitar al Guvernului să caute cadre competente pe rețelele de socializare. Asta în condițiile în care există și trebuie folosite alte mecanisme de selecție a celor buni în anumite domenii de activitate și, bineînțeles, în conformitate cu legea.

„Drulă, celălalt mare specialist al USR+, (după Năsui) caută specialiștii și managerii fix pe Facebook. Asta după ce tocmai a cerut Parlamentului să-i înființeze o companie care să facă proiectele din Master Planul de Transport al României. Apropos de asta, ca unul care a lucrat toată viața în privat, sunt tare curios cum o va operaționaliza și cum va transfera, de exemplu, licitațiile de multe sute de milioane de euro de la CNAIR la CNIR. Dar, când nu ai legatură cu Pământul și vii din stratosferă, e mai greu să înțelegi legea achizițiilor…

Prima curiozitate e legată de modalitatea de abordare a acestei probleme. Pai dacă tot cauți cei mai buni specialiști din privat și din public, nu te gândești că aceia sigur nu joacă table și nu se plictisesc așa tare că au timp să citească publicitatea de pe FB?! Orice junior de HR îți spune, chiar și tie, ministrul Drulii, că pentru atragerea acestora există cu totul și cu totul ALTE MIJLOACE ȘI TEHNICI de recrutare, că în nici un caz un mare manager de companie nu pierde timp să citească pagina de Fb a vreunui politician. Că mare manager fiind, se presupune că are multă treabă și nu e interesat de “viziunea” drulii despre utopia salvării.

Dacă tot te-ai trezit ministru în guvernarea asta imposibilă, atunci normal ar fi ca partidul ăsta, preocupat cu salvarea României, să aibă deja resursa umană capabilă să facă asta, pentru că tocmai așa au cerut voturi, pretinzând că știu, pot și vor să salveze România! Altfel, dacă nu o au și acum o caută, atunci Drulă și restul nu vor fi decât niște trompete politice care și-au mințit propriul electorat din disperarea de a ajunge la guvernare. Salvarea României mai întârzie.

Când ai avut biroul pe Facebook, ți se pare normal să faci recrutare pe FB. Dar nu ar fi fost mai util și mai profitabil să faci un research intern sau să introduci KPI și să vezi, în 3-6 luni, care sunt oamenii pe care te poți baza având în vedere că o minimă analiză îți spune că specialiștii în transporturi sunt, totuși, în ministerul transporturilor și nu pe FB”, a punctat deputatul PSD Radu Popa.

Reamintim dâmbovițenilor că cei doi miniștri, Drulă de la Transporturi și Năsui de la Economie, au îngropat două proiecte importante pentru județ: Reabilitarea și modernizarea DN 71, Bâldana-Târgoviște-Sinaia, și preluarea de către stat a Combinatului de Oțeluri Speciale din Târgoviște. Culmea, cei doi miniștri sunt susținuți de parlamentarii USR-PLUS de Dâmbovița, Daniel Blaga și Dragoș Popescu, în care și-au dozat încrederea o parte dintre dâmbovițeni, trimițându-i pe 6 decembrie 2020 în cel mai înalt for legislativ al țării.

ACTUALITATE

Sărbătorile de iarnă au debutat la Târgoviște cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare

Publicat

pe

Aprinderea bradului de Crăciun și a iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Târgoviște nu a mai însemnat, anul acesta, doar o numărătoare inversă și apăsarea unui buton. Primaria a ales să bucure simțurile participanților cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare. A fost o surpriză plăcută oferită celor care s-au aflat, în această seară de 1 decembrie, în Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii Dâmboviţa).

Reamintim faptul că produsele tradiționale perioadei de iarnă – turtă dulce, vin fiert etc. pot fi cumpărate din Piața Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor), care a fost amenajată de sărbătoare. Accesul nu va fi condiționat de prezentarea certificatului verde COVID – după cum a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire. La mulți ani, România!

Publicat

pe

de

Suntem un popor cu o istorie milenară, presărată cu fapte de vitejie, cu eroi, cu martiri care și-au dat viața fără să pregede pentru acest pământ, pentru această națiune. Visul căutării identității noastre, al unității tuturor românilor s-a împlinit acum 103 ani, la Alba-Iulia, când toate provinciile românești s-au contopit. Au devenit una: România.

Astăzi – 1 Decembrie, retrăim emoția trecutului. Izvorul care a țâșnit curajos, demn, drept, la Alba-Iulia, a devenit un fluviu, un rost, un neam ce stă mândru printre alte neamuri.

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire, celor care, timp de secole, cu arma în mână, cu pieptul dezvelit, cu credință în Dumnezeu, au apărat hotarele acestor plaiuri. Datorită lor, eroilor neamului, cunoscuți și necunoscuți, contopiți cu glia pe fronturile de luptă, putem sta acum cu fruntea sus și putem să privim cu speranță spre un viitor mai bun.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT