Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Comuna Nucet intră 14 zile în scenariul roșu COVID începând cu 19 martie

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

De mâine – 19 martie 2021, comuna Nucet, intră în scenariul roșu COVID – potrivit Hotărârii Nr. 70/18.03.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmboviţa, care a constatat că a fost depășită rata de incidență 3 la mia de locuitori. Deocamdată, nu se impune carantina zonală.

De asemenea, tot de mâine, lista localităților din Dâmbovița incluse în scenariul galben se extinde cu încă cinci localități din Dâmbovița, respectiv: Râu Alb (2,2 cazuri/1000 locuitori), Dragodana (1,64 cazuri/1000 locuitori) Ludești (1,57 cazuri/1000 locuitori), Moroeni (1,55 cazuri/1000 locuitori), Moțăieni (1,52 cazuri/1000 locuitori).

În acest moment, 15 unități administrativ-teritoriale din județul Dâmbovița au rată de incidență a cazurilor de infectare cu coronavirus peste 3 la mia de locuitori. De asemenea, alte 17 au o rată de incidență între 2 și 3 la mia de locuitori și 14 au între 1,5 și 2.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT