Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

La Dâmbovița Mall a fost inaugurată prima bibliotecă Rotary din județ

Publicat

pe

Rotary Club din Târgoviște continuă să se implice cu vigoare și responsabilitate în acțiuni civice care au ca rezultată sprijinirea comunităților din județul Dâmbovița, a instituțiilor de cultură, de sănătate și a celor de educație.

Astăzi – 22 martie 2021, a fost inaugurată prima Bibliotecă Rotary din județul Dâmbovița. Un spațiu destinat iubitorilor de carte, celor pasionați de lectură. La evenimentul desfășurat la etajul Mall Dâmbovița, unde se află amplasat noul spațiu destinat cărții, a participat și guvernatorul districtului 2241 România Republica Moldova – Wilfred Călinoiu. Membrii Rotary Târgoviște au donat deja sute de cărți noii biblioteci destinate publicului larg.

“Pe lângă cele 500 de cărți, am amenajat și acest spațiu. Cei care vor să citească o pot face aici, pe băncile dintre rafturi sau în orice alt loc din Mall. Cărțile pot fi luate și acasă, dar speranța noastră este că vor fi aduse înapoi pentru a se bucura și alte persoane de ele, fie vor fi înlocuite de cititori cu alte volume. Discutăm cu autoritățile pentru amenajarea de astfel de biblioteci și în alte spații publice din județ. Aceasta este prima bibliotecă de acest fel, iar discuțiile sunt avansate pentru ca următoarea să fie amenajată în cadrul Universității Valahia”, a precizat președintele Clubului Rotary Târgoviște – avocatul Ciprian Iacob.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT