Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Restricții de circulație de la ora 20:00, în funcție de rata de incidență COVID

Publicat

pe

Autoritățile au decis ca restricțiile de circulație să se aplice diferențiat, în funcție de rata de incidență a cazurilor COVID pe localități.

Astfel, pentru o rată de incidență între 4 și 7,5 la mia de locuitori, nu vom putea ieși din case între orele 20:00-05:00 în weekend. Dacă rata de incidență este peste 7,5 la mia de locuitori, atunci restricțiile de circulație se aplică în toate zilele săptămânii – scrie DC News.

De asemenea, la o incidență între 4 și şi 7,5 cazuri la mia de locuitori, programul operatorilor economici va fi închis în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 18:00. Dacă vorbim de județele cu o rată de incidență de peste 7,5 cazuri la mia de locuitor, atunci acest program este aplicabil pe durata întregii săptămâni.

În ceea ce priveşte sălile de sport și fitness, dacă se depăşeşte rata de incidență de 4 la mia de locuitori, acestea vor fi închise.

De sărbătorile Pascale, vor exista o serie de derogări privind circulația în noaptea de sâmbătă spre duminică, în acest weekend, între orele 18:00-22:00, pentru Paștele Evreiesc, și între orele 20:00-02:00 în noapțile de sâmbătă spre duminică când vom sărbători Paștele Catolic (4 aprilie) și pe cel Ortodox (2 mai).

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT