Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

29 martie, ora 21:30. Târgoviștea iese în stradă! Protest în fața Prefecturii

Publicat

pe

Târgoviștenii se mobilizează pe Facebook să iasă, în această seară, la ora 21:30, pe Platoul Prefecturii, să protesteze față de restricțiile impuse de autorități ca măsură de prevenire a infecției cu coronavirus.

„Suntem liberi să ne decidem soarta, nu ne-am născut să fim sclavii lor, să ne țină în lesă și cu botniță”, este îndemnul postat pe Facebook.

Astăzi – 29 martie 2021, municipiul Târgoviște a înregistrat o rată de incidență de 3,73 cazuri COVID la mia de locuitori, un pic mai mică față de ieri, însă în continuare destul de aproape de pragul de 4 la mie, care va duce la placarea restricțiilor de circulație de la ora 20:00 și închiderea magazinelor la 18:00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Precizăm că, noaptea trecută, au fost proteste în mai multe orașe din România. Acestea vor continua și în această noapte. În și mai multe localități!

Cât privește protestul din această seară de la Târgoviște, părerile sunt împărțite. Unii spun că trebuie ca cetățenii să ia poziție împotriva restricțiilor impuse de autorități, alții îndeamnă la calm și reamintesc că toți participanții vor fi filmați și se vor trezi acasă cu proces-verbal de amendă.

UPDATE ORA 18:00: Pe platoul din fața Prefecturii Dâmboviţa, sunt deja zeci de oameni care protestează. 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT