Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Se redeschide Creșa Nr. 13 Târgovişte. Cum arată după modernizare. FOTO

Publicat

pe

Creșa Nr. 13 Târgovişte își va deschide porțile, de luni – 26 aprilie 2021, în noua locație, complet reabilitată, modernizată, extinsă și dotată după cele mai noi standarde în domeniu. Lucrările incluse în proiectul implementat de administrația publică locală, cu fonduri obținute prin PNDL, au fost finalizate și recepționate. În următoarele zile se face curățenie și dezinfecție, iar de luni vor fi primiți copiii. Valoarea investiției: aproximativ 6 milioane de lei.

„Proiectul a presupus câteva intervenții importante. În afara reabilitării imobilului existent, a fost construit un corp nou de clădire, cu o suprafață desfășurată de aproximativ 1.200 mp, un corp nou care este de natură să răspundă tuturor exigențelor.

Proiectul a vizat nu numai reabilitări și extinderi, ci și dotări. Sunt dotări deosebite, sunt dotări așa cum trebuie să fie la o unitate de învățământ antepreșcolar și cum avem la foarte multe dintre creșele din municipiul Târgoviște.

Mai avem de lucru pe PNDL la Creșa Nr. 16, care este aproape de finalizare, și, de asemenea, la Creșa Nr. 2. De luni, copiii se întorc la această creșă care, după cum observați, arată foarte bine”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

Odată cu implementarea proiectului de reabilitare, modernizare, extindere și dotare, capacitatea Creșei Nr. 13 Târgovişte a fost extinsă la 110 locuri, față de 40 câte avea înainte.

„Ne bucurăm să dăm drumul unei noi creșe care corespunde standardelor europene. De luni, copiii vor fi primiți aici. La nivel de creșe, suntem un pic strâmtorați în ceea ce privește capacitatea, dar vom regla situația odată cu aceste extinderi”, a declarat Marcela Iordache – director al Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Târgovişte.

ADMINISTRAŢIE

Primarul de la Răzvad, apel către locuitorii comunei

Publicat

pe

Emanuel Spătaru, primarul de la Răzvad, a lansat astăzi un nou apel către locuitorii comunei, să îndure cu răbdare traficul infernal întrucât scopul este de a realiza două proiecte extrem de importante pentru comunitate, unul implementat de administraţia de la Răzvad și celălalt – de către Consiliului Județean Dâmboviţa.

„Dragii mei, vă înțeleg pe toți, de aceea vă rog să mă înțelegeți și voi! De mai bine de 3 săptămâni, am început lucrările la rețeaua de canalizare. Tot cam de atunci, au început lucrările și pe DJ 712, lucru care a aglomerat extraordinar de mult traficul în comuna Răzvad.

Văzând situația creată, am decis să lucrăm pe timp de noapte, expunâdu-ne la riscuri mari, însă am făcut-o!

Sunt situații unde, fie adâncimea este prea mare, fie sunt foarte multe conducte, cabluri etc., astfel că ne obligă să lucrăm ocazional și ziua, ca și acum, când avem nevoie să lucrăm ziua. Răzvad are nevoie de rețea de canalizare! O așteaptă de mai bine de 25 de ani, de aceea vă rog să îndurăm cu toții acest trafic infernal pentru scurt timp, pentru a realiza un bun necesar. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere”!

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Parcul de lângă Dâmboviţa Mall se deschide pe 1 iunie. FOTO

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat, astăzi – 18 mai 2021, că parcul de lângă Dâmboviţa Mall se va deschide în data de 1 iunie. Cu acest prilej, administrația publică locală va organiza acolo mai multe activități pentru copii.

„Este cel mai nou parc din municipiul Târgoviște, o investiție realizată cu fonduri europene nerambursabile. Este vorba de o suprafață de 16.000 mp.

Au fost plantați peste 500 de arbori și arbuști. De asemenea, au fost gazonați 14.000 mp. Este o zonă foarte-foarte verde, cu pistă de biciclete, cu fântâni, cu bănci inteligente, cu iluminat, cu tot ceea ce este necesar pentru a se petrece câteva ore agreabile.

Nu este însă ultima investiție de acest tip la care lucrăm. Mai avem și parcul de lângă Complexul Turistic de Natație, care este ceva mai mare, undeva la 5 hectare ce vor fi transformate radical”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Valoarea finanțării pentru parcul de la Dâmboviţa Mall se ridică la aproximativ 7 milioane de lei.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT